Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hernekadar 3 orta alan oyuncusuyla oynama taraftarı olmasamda , bu sistemle başarının imkansız olduğunu söyleyemem.

Son maçlarını takip edemedim ama Hollanda'nın taktik dizilişi Ziya Doğan'ınki ile aşağı yukarı aynı.

Yorum

• List of line-ups formations appearances goals cards and injuries of football midfielder Nick Carle at Sydney FC
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ilk dısarı cıktığı takım maalesef trabzon oldu işi cok zor.. başarıya aç bir taraftar topluluğu önünde stress yapmaz inş.. ne diyelim hayırlı olsun ama ben cok sey beklemiyorum bu oyuncudan iyi bir yedek olablir. ama her sey taraftara dusuyo adamı sıkboğaz etmemek lazım..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hernekadar 3 orta alan oyuncusuyla oynama taraftarı olmasamda , bu sistemle başarının imkansız olduğunu söyleyemem.
          Son maçlarını takip edemedim ama Hollanda'nın taktik dizilişi Ziya Doğan'ınki ile aşağı yukarı aynı.
          Tamam da burda futbolcu kalitesi ve çok yönlülüğü çıkıyor ortaya
          Hani Viera Scholes Pirlo bizim olsa oynayalım üçlü
          Tabiki başarı imkansız değil ama kolay olanı neden zorlaştıralım ki

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu resimde Szymek'e benzemiş.Sonları aynı olmaz inşallah

kardeş resimdeki hery kewell yanlış koymuşlar

Yorum

• Bizim yönetim fazla yabancıları yollasın artık.Takas yapsın,kovsun bir şekilde yollasın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avustralya kaynaklı sitelerden bu adamla ilgili bilgileri okudum...Edindiğim bilgi ve izlenimler özetle şöyle:

-Yaklaşık 3 maçta bir asist, 6 maçta bir gol ortalama ile oynuyor,
                -Çok iyi olmasa da oyunun defansif yönü ile ilgili olarak son dönemde kendini geliştirdiği söyleniyor,
                -Avustralya'nın en iyi oyuncularından birisi ve en iyi orta sahası olarak gösteriliyor
                avustralyanın en iyi ortasahası ama 3 maçta 1 asist, 6 maçta bir gol... çok çok kötü bir istatistik! üstelik 26 yaşında 3 kez milli ve ilk avrupa macerası tam bir hüsran...

bazı arkadaşlar avustralya milli takımının maç yapmadığını o yüzden fazla milli olmadığını yazmış çok komiğime gitti açıkcası ne yani dünya şampiyonasında oynayan bir milli takım direk finallere mi katıldı? çok iyi takılarla oynamasaşarda bu adamlar birilerini yenmişler ve öyle gelmişler yapmayın ve bizim müthiş ortasaha oynamamış bu maçlarda

yani işin türkçesi ucuz etin yahnisi...
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• bence bu carle basarılı olabilir.petkovic de avustralyadan gelmişti ve basarılı olmustu..hemde carle nin maliyeti gayet düşük yaa bi yerde 50000 dolar diye okudum hatta.kötü cıksa bile cok fazla bişey kaybetmeyiz sonucta

Yorum

• carle çok ii bir oyuncu ya tartışılmaz çok ii adam top sürüşü KULLANIŞI şutları harika
                    TÜRKİYEYYİ Sallar bu adam
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Trabzon'un kamp programı değişti

Trabzonspor'un 20 Haziranda Bolu'nun Gerede ilçesinde başlayacak kampına, milli ve sakatlığı süren oyuncuların haricindeki as kadronun da katılacağı bildirildi.
                      Teknik direktör Ziya Doğan ile kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın dün akşam bir araya geldiği ve kamp programında değişikliğe gidildiği öğrenildi.
                      Trabzonspor'un 20 Haziranda Gerede'de başlayacak kampına milli oyuncular Hüseyin, Gökdeniz, Stepanov, Yattara ve Jabi, sakatlıkları bulunan Musa ve Risp ile özel nedenlerinden dolayı izin verilen Ceyhun'un katılmayacağı belirtildi.
                      Milli oyuncu Umut ile yeni transferler Serkan ve Adnan'ın da kamp kadrosunda yer alacağı öğrenildi.
                      Daha önceki programa göre Trabzonspor'un, 20 Haziranda yapılacak kampının 23 genç ve 5 yabancı oyuncudan oluşacağı, bu kadroyla İntertoto Kupası'nda mücadele edeceği açıklanmıştı.
                      Trabzonspor'un, UEFA İntertoto Kupası'nda as kadrodaki futbolculardan yararlanacağı ve bazı genç oyuncuların da bu kadroya ilave edilebileceği öğrenildi.
                      Kamp programının ve detaylarının ise bu akşam tam olarak netleşerek açıklanacağı belirtildi.

15.06.2007
                      Kaynak : AA
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam da burda futbolcu kalitesi ve çok yönlülüğü çıkıyor ortaya
                        Hani Viera Scholes Pirlo bizim olsa oynayalım üçlü
                        Tabiki başarı imkansız değil ama kolay olanı neden zorlaştıralım ki
                        Beğenilmeyen Hüseyin'e bile Avrupadan teklif geliyorsa , o ayarda futbolcuyu Türkiyede oynatabilmenin sence mümkünü var mıdır ?

İlk mesajımdan beridir söylüyorum. Bizim takım defans yapamayan oyunculardan kurulu.
                        Takım açık oynadığında kontra yiyoruz. Her maçın 60. dakikasından sonra ortasaha diye bir şey kalmıyor. Etkili alan savunması yapan oyuncularımız yok ( yada çok az ) Hala ideal stoperleri yan yana oynatamadık.
                        Bence Ziya Doğan'ın her maça çıkarken önce savunma demesinin sebebi buradan geliyor.
                        Ziya Doğan'ın şu an kurmaya çalıştığı takım ve kafasındaki taktik ; bir zamanlar Türk futbolunun sıçrama yapmasını sağlayan 3-6-1 taktiğinin modern versiyonu.
                        Hiç sistemsiz mahalle topu oynamaktansa Ziya Doğanın kafasındaki taktiği uygulayacak şartları oluşturması ve çabalaması kat be kat iyidir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          carle çok ii bir oyuncu ya tartışılmaz çok ii adam top sürüşü KULLANIŞI şutları harika
                          TÜRKİYEYYİ Sallar bu adam
                          İNŞALLAH!!! Ama imza atmadan inanmam ben bu yönetime...

Yorum

• avustralya liginin en ii oyuncusu olarak söz ediliyor
                            ofansiif orta saha ve bir çok gol pozisyonu yaratıyor
                            arkdaşlarını çok ii oynatıyor onların oyununu kat akt arttırıyor
                            sydney de 80 küsür maçta 12 gol atmış çok değil ama az da değil türkiyede bir sezonda atar bu kadar golü zaten orda bi maçta en fazla 3 gol oluyor
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• golasaliyim, arkada yazdıklarımı okumanı rica ediyorum. İstatistiklerine gelince, bu adam 16 kez ümit milli olmuş 8 gol atmış, bu da farklı bir istatistik öyle değil mi?

İstatistikler oynadığın oyunculara göre de, takım içinde aldığın göreve göre de değişir. Middlesbrough Tuncay'ı aldı. Adamın gol ortalaması 10, asist ortalaması 5. Middlesbrough onu sol kanat olarak değil forvet olarak aldı. Ama hiçkimse diyor mu Türkiye liginin kalitesi çok düşük, üstelik orda bile bu golcü 10 gol atıyor, çok kötü diye? Üstelik burda Yattara, Gökdeniz gibi oyuncularla oynayacağını unutmamamız lazım. Biraz güven... İnşallah daha iyisini alırız ama bu oyuncunun kötü olduğuna katılmıyorum. Şimek geldiğinde istatistikleri nasıldı? Önemli olan futbolcunun nasıl kullanıldığı ve oynadığı futbolcuların kalitesidir, verim de zaten sırf gol asist istatistikleriyle ölçülmez o da ayrı mesele
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 12:18.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• antalyaspor ali zitouniyi bir yıl kiralık vercekmiş. )) Bizde iyi iş yapar
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X