Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 36. dakikada Martinez'in kaleden verdiği pasla Cangele, Çaykur Rizespor yarı alanına indi. Defansı çalımlayarak ceza alanına gelen Cangele'nin doğrudan kaleye yaptığı vuruşta top az farkla üstten auta çıktı.

Martinez xxx

Bakın bırakın bu işleri hala Martinez gelmesin diyenler maç da mı seyretmiyorsunuz Gs Mondragon gidince kaleye Orkunu alıyor hem de iki iyi kalecisi var Aykut ve Fevzi gibi demek ki yetmiyor şampiyon olmak için transferin önündeki tek engel Haşim Sayitoğlu o da buradaki bazı arkadaşlar gibi düşünüyor..............
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.05.2007, 20:09.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali bilgin son maçında takımını 35 bin euro için yalnız bıraktı ve antalya kümeye düştü. Karakterini belli etti bu adam bize yakışmaz.
      Ali Bilgin sakat olduğu için oynamadı

Yorum

• Herhangi bir fransız klübünün çıkıpta Martinez'e 3-4M$ vereceğini tahmin etmiyorum. İnşallah 200 bin 300bin doların meselesini yapıp bir yıldız adayını daha elimizden kaçırmayız.

Sol kanat içinde Antalyadan Volkan ve Ankaradan Vederson Trabzon için yeterlidir. Vederson hem 3-5-2 de hem 4-4-2 de iyi performans gösterebilecek , üstelik inanılmaz seri bir adam. Bu sene iç piyasada alınabilecek kesinlikle en önemli futbolcu.

Yorum

• Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Vural, Antalyasporlu Ali Bilgin'in sözleşmesini tek taraflı feshettiğine dair soruya, ''Ali Bilgin kamptan kaçmıştır ve 50 bin YTL alacağını bahane ederek avukat aracılığıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Kendi menfaatlerini düşünerek bunu yapmıştır. Antalyaspor camiası olarak Ali Bilgin'e lanet okuyoruz'' dedi.

Vallahi kafam karıştı Ali Bilgin çok yanlış yapmış ama neden acaba......

Bu haberi Yılmaz Vural verdi olayı doğruladı Ali Bilginden biraz soğudum.....
          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.05.2007, 20:29.

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hangi takımda olursa olsun bir futbolcu kader maçında takımını bırakıp kaçıyosa yaptığı düpedüz şerefsizliktir.Bize böyle adam lazım değil.Bu leke hayatı boyunca silinmez.
            eğer kaçtıysa diye yazmıştım.varsa böyle bi olay hala aynı fikirdeyim.Ama basının sallamasıysa bundan sonnra hiç bir haberine itibar etmeyelim o zaman.transfer haberlerinide görmeden yazmayalım.
            Özkan SÜMER

Yorum

• martinez ve simao alınmalı, hüseyin gönderilmeli, o gitmeden bu takım futbol oynamaz, çünkü onunb futbolu oynamaya değil oynatmamaya yönelik

Yorum

• Hayatının İmzalarını Atacak

Samsunspor'da sözleşmesi sona eren başarılı orta saha oyuncusu Adnan Göngör, evliliğe ilk adımı atıyor.

Trabzonspor ile anlaştığı belirtilen Adnan Güngör, hayatının imzasını nikah masasında atacak. 01 Haziran Cuma günü yapılacak nişan merasiminde Ruhugül Çepniler ile evliliğe ilk adımı atacak olan Adnan, hayatı için bu sene çok önemli imzalar atacağını vurguladı. Derya Düğün Salonu'nda cuma günü saat 19.30'da yapılacak nişan törenine hazırlanan başarılı futbolcu, heyecanlı olduğunu söyledi.

Trabzonspor'a transferi konusunda, imza atmadan hiçbir şeyin kesin olmayacağını belirten Adnan Göngör, “Önümüzdeki sezon benim için çok önemli. Biri evlilik, diğeri ise transferim. Atacağım bu iki imzanın benim için hayati bir önemi var. Trabzon 'a transferim konusunda kesin bir şey yok. Futbol bu. İmza atmadan hiçbir şey yüzde 100 olmaz. Ben şu anda evliliğin ilk adımı olan nişan hazırlığı içindeyim. Nişandan sonra transfer konusuna bakacağım. Cuma günü akşam yapılacak nişanıma tüm sevenlerimi davet ediyorum” dedi.

Samsunspor'un kaptanı ve başarılı orta saha oyuncusu Adnan Güngör, 01 Haziran Cuma günü saat 19.30'da Derya Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek törende Ruhugül Çepniler ile nişanlanacak

Yorum

• Serkan iyi transfer.kim ne derse desin.ha uyum sağlayamayıp kötü oynar..orası muallak,bişey diyemem.ayrıca asıl mevkiide ön liberodur.devşirme olayı fenerbahcede sık yaşanır(ümit özat..vs..)ordada sağ bek,sağ kanat oynadı fakat asıl yeri ön liberodur.kafamdaki soru işareti hüseyinin gidip gitmeyeceğine dair spekulasyonlar ne zaman baslıycağı..
                  ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Ali Bilgin çok ayıp etmiş...

Yorum

• Ali Bilgin'in aklı bence İstanbul'da, bunu daha önce de ifade etmiştim
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ali Bilgin bir İstanbul takımına imza atmıştır.Yeni klübüde bonservis ödememek için sözleşmeyi fesh etmesini istemişti o da alacaklarını bahane etmiştir.Nasıl yazdım ama

Yorum

• Anlaşıldı bize gelmeyecek.
                          Olsun.
                          O kaybeder.
                          Ziya Doğan ile çalışma fırsatını tepti.
                          Ne kadar da yazık!
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ali Bilgin bir İstanbul takımına imza atmıştır.Yeni klübüde bonservis ödememek için sözleşmeyi fesh etmesini istemişti o da alacaklarını bahane etmiştir.Nasıl yazdım ama

yok yok öle değil..haşim demedi mi bonservisi olmayan futbolcuları alacağız diye ali biilginde bize gelmek için sözleşmesini fesh ettin..

Yorum

• diğer transferleri görmeden söylüyorum yeni sezondaki en iyi transferimiz adnandır. samsunsporun beynini aldık. bunun dışında takımda görmek istediğim tek oyuncu

ŞOTA ARVELADZE
                              şota bize lazım, almalıyız onu. çok büyk katkı saglar takıma.
                              Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• İlk olarak SZYMEK55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                diğer transferleri görmeden söylüyorum yeni sezondaki en iyi transferimiz adnandır. samsunsporun beynini aldık. bunun dışında takımda görmek istediğim tek oyuncu

ŞOTA ARVELADZE
                                şota bize lazım, almalıyız onu. çok büyk katkı saglar takıma.
                                ya aslında haklısın. bu yaşına ragmen alsak gol yollarında çok daha etkili oluruz gibime geliyo. şota büyük topçu harbiden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X