ett yapalım bişy dayanamıyom daha ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu Cevahir, MAY, Ağaoğlu,...ve benzerleri konuşmasınlar...Hemde hiç konuşmasınlaar... Meydanı bu işbilmezlere bırakıp bizi kanser ettiler... Ne konuşuyorlarki...Şurada 3 gün kaldı...3 gün daha sabredip, ondan sonra açılacam...Durdurabilene aşk olsun...!!!''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
kardeşim sen geçen senenin en kötülerinden biriydin sadece 3 transfer yaparak ki biri jabi ne yapacağı belli değil diğeri serkan tamam iş görür diğeri adnan bence senede en fazla 10 maç çıkarır şimdi bunlar yerinde transferlermi. geçen sene bence süper transferler yaptılar ama hiçbiri işe yaramadı diye şimdi transferde yapmıyorlar trabzon birlik olsa önümüzde kimse duramaz diyorlar şimdi hepimiz birlik olsak bu takım iş yaparmı size soruyorum bu takım gelecek seneye kalırmı .eskiden yerliler iyiydi şimdi yerlide kötü vasat yabancıda kötü verimsiz kullanılamıyor.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
sevgili renkdaşlar...
Yönetim kurulumuzun transferle ilgili yapmış olduğu son açıklamalardan sonra içime farklı bir sevinç büründü hernedense.....
Yoksa bizim yönetim Ziya'yı göndermeyimi düşünüyoda o gittikten sonra yeni hocayamı bıraktılar transfer işini ne dersiniz??? olabilirmi...
Ya da bu basiretsiz yönetimden bunu beklermisiniz.Şahsen ben bu erdemli duruşu bugüne kadar gösteremeyenlerden bugünden sonrada beklemem ama içime doğan bir his bu neylersin...hasanzihnisancak
Yorum
-
İçinde umutlar,hayaller,dedikodular,bombalar,sürprizlerle dolu yaklaşık 800 sayfa ama elde var sinir,stres,karamsarlık,eksikler ve koca bir sıfır.
Yeni sezonumuz hayırlı olsun.Şimdi kaldığımız yerden devam edelim.
Trabzonspor Uefa'ya gidebilir mi,Trabzonspor ilk 5'e girebilir mi?
Başlıkları mevcuttur.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
WERTHeR
Onların kafaları o kadar çalışmazİlk olarak hasanzihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili renkdaşlar...
Yönetim kurulumuzun transferle ilgili yapmış olduğu son açıklamalardan sonra içime farklı bir sevinç büründü hernedense.....
Yoksa bizim yönetim Ziya'yı göndermeyimi düşünüyoda o gittikten sonra yeni hocayamı bıraktılar transfer işini ne dersiniz??? olabilirmi...
Ya da bu basiretsiz yönetimden bunu beklermisiniz.Şahsen ben bu erdemli duruşu bugüne kadar gösteremeyenlerden bugünden sonrada beklemem ama içime doğan bir his bu neylersin...
Yorum
-
La resmen dalga geçiyorlar, 3 takviye daha yapacağız dediler. Sonra biri çıktı transfer sürecek, diğeri öbür yandan transferi kapattık.. Son olarak da bu kadro yeterli böyle devam edeceğiz
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum