Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ett yapalım bişy dayanamıyom daha ya
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• kapansin
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• :d

..............
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kapatın başlığı nokta transferlerle transfer bitti. Defansın sağına 3 tane nokta transferi yaptık

Yorum

• Bu Cevahir, MAY, Ağaoğlu,...ve benzerleri konuşmasınlar...Hemde hiç konuşmasınlaar... Meydanı bu işbilmezlere bırakıp bizi kanser ettiler... Ne konuşuyorlarki...Şurada 3 gün kaldı...3 gün daha sabredip, ondan sonra açılacam...Durdurabilene aşk olsun...!!!
            ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• takımın daha en az 2 transfere ihtiyacı varken transfer sezonunu kapatıyorlar
              Allah sonumuzu hayır etsin .

Yorum

• bu başlığı daha fazla meşgul etmeye gerek yok.

ağalar transferi kapatmışlar...
                İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• kardeşim sen geçen senenin en kötülerinden biriydin sadece 3 transfer yaparak ki biri jabi ne yapacağı belli değil diğeri serkan tamam iş görür diğeri adnan bence senede en fazla 10 maç çıkarır şimdi bunlar yerinde transferlermi. geçen sene bence süper transferler yaptılar ama hiçbiri işe yaramadı diye şimdi transferde yapmıyorlar trabzon birlik olsa önümüzde kimse duramaz diyorlar şimdi hepimiz birlik olsak bu takım iş yaparmı size soruyorum bu takım gelecek seneye kalırmı .eskiden yerliler iyiydi şimdi yerlide kötü vasat yabancıda kötü verimsiz kullanılamıyor.
                  sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Helal olsun yönetime çok iyi çalışıyorlar.30 una kadar bu işi bitircez dediler ve sözlerinde durdular.

Haziran bitiyor hepimizin psikolojisini bozdular,nokta atışı diye ben buna derim
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• sevgili renkdaşlar...

Yönetim kurulumuzun transferle ilgili yapmış olduğu son açıklamalardan sonra içime farklı bir sevinç büründü hernedense.....

Yoksa bizim yönetim Ziya'yı göndermeyimi düşünüyoda o gittikten sonra yeni hocayamı bıraktılar transfer işini ne dersiniz??? olabilirmi...

Ya da bu basiretsiz yönetimden bunu beklermisiniz.Şahsen ben bu erdemli duruşu bugüne kadar gösteremeyenlerden bugünden sonrada beklemem ama içime doğan bir his bu neylersin...
                      hasanzihnisancak

Yorum

• İçinde umutlar,hayaller,dedikodular,bombalar,sürprizlerle dolu yaklaşık 800 sayfa ama elde var sinir,stres,karamsarlık,eksikler ve koca bir sıfır.
                        Yeni sezonumuz hayırlı olsun.Şimdi kaldığımız yerden devam edelim.
                        Trabzonspor Uefa'ya gidebilir mi,Trabzonspor ilk 5'e girebilir mi?
                        Başlıkları mevcuttur.
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• kapatlaım bu başlığı yoksa bu yönetim bizi delirtecek

Yorum

• ucagi kacirsam bi etkisi olur mu?
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak hasanzihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sevgili renkdaşlar...

Yönetim kurulumuzun transferle ilgili yapmış olduğu son açıklamalardan sonra içime farklı bir sevinç büründü hernedense.....

Yoksa bizim yönetim Ziya'yı göndermeyimi düşünüyoda o gittikten sonra yeni hocayamı bıraktılar transfer işini ne dersiniz??? olabilirmi...

Ya da bu basiretsiz yönetimden bunu beklermisiniz.Şahsen ben bu erdemli duruşu bugüne kadar gösteremeyenlerden bugünden sonrada beklemem ama içime doğan bir his bu neylersin...
                              Onların kafaları o kadar çalışmaz

Yorum

• La resmen dalga geçiyorlar, 3 takviye daha yapacağız dediler. Sonra biri çıktı transfer sürecek, diğeri öbür yandan transferi kapattık.. Son olarak da bu kadro yeterli böyle devam edeceğiz
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X