Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• babama sergeni alıyolarmış galiba dedim teknik direktor olarak mı dedi

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eger sergeni alırsak 10 numaramızda belli olmuş olacak.. oldu olacak 9 numara olarakta alalım kezman ı hırslı uşak bizim yapımızada uygun .. aurelloyuda geri cagıralım neyse parası verelim .. ya tam batarız ya da bu ligin anasını aglatırız
      sergenin kumar oynayacak parası kalmamış nuriyi aramış başkan ben tsde oynamayı çok istiyorum demiş bunu duyan ziya doğan gelsin kankam ben başkan ve aymana dördüncü olur dedi
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• fenere imzalamış sanırsam galata saray alamadı

Yorum

• Trabzonspor'da bekleyiş
          Yunus Emre SEL / TRABZON, (DHA) 27 Haziran 2007 Kadrolarına 3 futbolcu kattıklarını belirten Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, hata yapmamak için transferde soğukkanlı davrandıklarını söyledi.

Transferi 30 Haziran'a kadar transferi sonlandırmak istediklerini vurgulayan Aydın Pişiren, teknik direktör Ziya Doğan'la koordineli olarak transfer görüşmelerini sürdürdüklerini açıkladı, “İnter Toto Kupası maçına az bir zaman kaldı. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. İnşallah yeni sezona çok daha güçlü bir kadro ve hazır bir takımla gireceğiz“ diye konuştu.

Bordo mavili takımın Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır ve Eren, Fenerbahçe'den Uğur Boral, Boca Juniors'tan Bobadilla ve Martin Palermo'nun transferi için yeniden nabız yoklayacağı öğrenildi.

UFUKHAN YUVADAN UÇUYOR

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen genç Ufukhan'ın ayrılma noktasına geldiği belirtildi. Stoperde oynama şansının oldukça az olması, sağ kanada da transferler yapılması üzerine moralinin bozuk olduğu bildirilen Ufukhan'ın başka bir takıma gitmeye sıcak olduğu ifade edildi.

Ufukhan'a Kayserispor, Bursaspor ve Çaykur Rizespor'un teklifte bulunduğu, yönetimin Ziya Doğan'ın görüşünü alarak genç futbolcuyu kiralayabileceği bildirildi.

HER ŞEY TESİSE BAĞLI

Trabzonspor yönetiminin transferin yanı sıra bir yandan da maddi kaynak arayışlarını sürdürdüğü açıklandı. Bordo mavililerin İstanbul Kartal'daki benzin istasyonunun satılmasından yüklü miktarda bir gelir beklediği bildirildi.

Bu arada tesis projesinin 2011 Avrupa Gençlik Festivali kapsamına alınması için girişimlerini sürdüren bordo mavili yöneticilerin temas kurduğu spordan sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in de projeye oldukça sıcak baktığı belirtilirken gözler Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'a çevrildi. Başkan Nuri Albayrak'ın önümüzdeki günlerde Bakan Özak'la bu konu hakkında bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Ilginc....
          Transfer Cumartesi gününe kadar bitecek ama hata yapmamak icin bekliyoruz diyor......
          En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 17:13.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            babama sergeni alıyolarmış galiba dedim teknik direktor olarak mı dedi
            Hiç keyfim yokken beni güldürdün Allah ta seni güldürsün kardeşim....

Yorum

• UFUKHAN YUVADAN UÇUYOR

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen genç Ufukhan'ın ayrılma noktasına geldiği belirtildi. Stoperde oynama şansının oldukça az olması, sağ kanada da transferler yapılması üzerine moralinin bozuk olduğu bildirilen Ufukhan'ın başka bir takıma gitmeye sıcak olduğu ifade edildi.

Ufukhan'a Kayserispor, Bursaspor ve Çaykur Rizespor'un teklifte bulunduğu, yönetimin Ziya Doğan'ın görüşünü alarak genç futbolcuyu kiralayabileceği bildirildi.

(du bakayım ya dunkü uşak bile benim yerime oyuncu aldılar oynama sansım yok diyor gitmek istiyor ya işe bak ya otur bekle kendini çalıştır..
              Trabzonspor

Yorum

• Alın sergeni tam ziyalık. Fosillerle doldu takım. Yakında petrol çıkacak bizim tesislerden

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sergenin kumar oynayacak parası kalmamış nuriyi aramış başkan ben tsde oynamayı çok istiyorum demiş bunu duyan ziya doğan gelsin kankam ben başkan ve aymana dördüncü olur dedi

az önce bir arkadas yazdı forumda okudum sergeni alırsalar eger .. mac başına hatta dakikalık alsınlar diye cok iyi fikir .. bir ilk yapmış oluruz hemde dk lık oyuncu aldık diye paran kadar oynat.. vur dk ya kaç paran varsa oynat .. düşünsene ziyanın kolunda bi km li saat bi gözüde nuride nuriden haber bekliy ne zaman cıkarayım oyundan diye
                  Trabzonspor

Yorum

• Tayfun gibi gidip kendini gelistirip dönecekse eyvallah derim ben....
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• yaa sevgili arkadaşlar bu takıma zamanında cok yıldızlar geldide gecti ama su bi gercekki trabzonda oynamıyor adamlar yatmaya geliyor sergen dedikleri usta sol ayak oyun kurucu adam daha önce de geldi ne yaptı hiç bişiy...
                      bushi vardı istanbulsporda sonra maxim romasencho ayagında topu iyi tutuyorlar güzrl oynuyorlar diye aldık kaç mac oynadılar peki...
                      gol kralı diye aldık tomas jun hiç gol atamadı gercektende kralmıs bu konuda hüzeyin bile gol attı gecen ligde ve AGUSTİNE ankaragücünde maşallah atıyordu trabzonda bi gol attı o da yalnıs hatırlamıyorsam diyarbakırsporla kupa macında....
                      alacagımız insanın yıldız olmasından ziyade bu takımda iş yapar mı o önemli ve trabzon ruhunu benimsemeli bir hami mandıralı bir gökdeniz bir şenol güneş bir fatih tekke gibi....
                      bu insanları yeniden yaratabiliriz bir özer bir ali güzeldal gibi cevremizde bu insanlardan cok var yeter ki biraz etrafımıza bakalım kalkıpta kuzeye güneye alplere felan gitmeye gerek yok milyon dolarlar savurmaya da gerek yok yeter ki yönetim işini iyi yapsın...
                      BMN | ANTALYA
                      Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tayfun gibi gidip kendini gelistirip dönecekse eyvallah derim ben....
                        eminmisin tayfunun kendini geliştirdigine.. b insanın kapsitesi bellidir yani istedigi kadar geliştirsin.. şimdi sen al hasan ı yolla real e 1 yıl oynasın gelsin gelişegeini düşünüyormusun fotbol olarak.. tek gelişebilecek yanı bence oyuna girer girmez sarı kart yemezde 30 dk sonra yer tek fark bu olur .. tayfunda farksız degil yanii...
                        Trabzonspor

Yorum

• Insan oynadikca kendini gelistirebilir, en azindan tecrübe kazanabilir.
                          Bilhassa genc ise bu mümkün.

Tayfu pek yasli sayilmaz.
                          Gecen Sezon Kayserisporda gayet iyidi. Demekki kendini "gelistirmis"...

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eminmisin tayfunun kendini geliştirdigine.. b insanın kapsitesi bellidir yani istedigi kadar geliştirsin.. şimdi sen al hasan ı yolla real e 1 yıl oynasın gelsin gelişegeini düşünüyormusun fotbol olarak.. tek gelişebilecek yanı bence oyuna girer girmez sarı kart yemezde 30 dk sonra yer tek fark bu olur .. tayfunda farksız degil yanii...
                            Oyuncularımıza bu kadar fazla yüklenmenin de doğru olduğunu düşünmüyorum.
                            Tayfun ne kadar gelişti bilinmez ama her oyuncu üzerine bir şeyler katabilir.
                            Mesele bunu ona verecek hocayı bulmakta. Tabi bir de oyuncuda istek ve hırs olmalı.
                            Ki bence bu hırs ve inanç Hasan'da da Tayfun'da da var.
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyuncularımıza bu kadar fazla yüklenmenin de doğru olduğunu düşünmüyorum.
                              Tayfun ne kadar gelişti bilinmez ama her oyuncu üzerine bir şeyler katabilir.
                              Mesele bunu ona verecek hocayı bulmakta. Tabi bir de oyuncuda istek ve hırs olmalı.
                              Ki bence bu hırs ve inanç Hasan'da da Tayfun'da da var.
                              ya savundugunuz oyuncu tamam Trabzonsporumuzun oyuncusu savunma yapmanız dogal fakat biraz yapıcı ve gördügünü söyleyen taraftar olalım yaa. hasan tayfun mustafa keçeli celo ferhat ömer rıza aklıma gelenler suanda bunlar ne kadar üstüne korsan koyy.. bunlar sabit düz oyuncular bunlarla savaşa gidilir kuzeye ırak a oparasyonu bunlarla yaparsın neden bu gibi adamlar sözden cıkmazlar ne dresen yaparlar ... yani bu adamlara yetenek kimse katamaz .. yetenek biraz dogustan olan bişe olacak .. bunları yeenegi bu kadar.. bu tayfun dedigimiz adamı vakfıkebir kirazlıksporda oynarken takıma almıyorlardı şimdi Trabzonsporda oynuyor başarmış gitmiş helali hoş olsun dişyecegimiz yok ama kapasite bellii.. ne akdar Trabzonlu olursa olsunlar Trabzonsporda oynucak kapasiteye sahip degillerr .. yok ayseirde stüne koydu yok tercube kazandı hikaye kardeşimmm..
                              Trabzonspor

Yorum

• El sitio de noticias en español más leído en el mundo. Con redacciones en Ciudad de México, Madrid, Bogotá, Lima y Buenos Aires; y corresponsales en las principales ciudades del mundo.

burda werder bremenin san lorenzoya lavezzi icin 8milyon eurodan cok bir bonsvervis bedeli önerdigi yaziyor...gecmis olsun...gerci benim umudum yoktu ama belki bir mucize olurdu diye düsünüyordum..
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X