Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Imzalar atilsa ve sonra onlar satilsa olmuyormu?
    Yani en azindan Ön Protokol?
    abi dediğin olsa bile yarın açıklanmaz,satılana kadar açıklanmaz fiyat düşmesin olay bu.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• yarin hicbirsey olmayacak arkadslar bosuna umitlenmeyin

Yorum

• Pazartesi ayakları dönüyor bakalım tek umudum yarın başka %1 umudum yok
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• umutmu oda nedir bakın stichus umudunu kayybetti ve gitti şerif te kaybetti oda yok bizde zaten yoktu onun için kaybedecek birşey de yok bu basiretsiz yönetim çıkacak yarın lavezzi,palermo ve mertinezi aldık diyecek ha evet dünyada zaten öküzün boynuzlarının üstünde

Yorum

• bu robinho ne acayip futbolcudur bee...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu robinho ne acayip futbolcudur bee...
              kardeş Allah aşkına nerden çıktı şimdi bu.copa america falan mı??????
              inadına TRABZON
              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeş Allah aşkına nerden çıktı şimdi bu.copa america falan mı??????
                dün trabzona geldi NURİ teyzesinin kızıymış
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ucaga bindi apar topar trabzona geliyor...kaynak saglam yönetime yakin bir kaynak...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

ucaga bindi apar topar trabzona geliyor...kaynak saglam yönetime yakin bir kaynak...
                    arkdasım kusura bakma bu kim
                    TRABZONSPOR
                    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkdasım kusura bakma bu kim
                      ROBİNHO değilmi
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• yine bazi kisiler bos bos konusuyor
                        simdide ROBERT ENKE kaleye gelcek diyenler cikti
                        pazartesi oldu bakalim o bos bos konusanlarin dedikleri dogru cikacakmi

Yorum

• robinhodan bahsediyorum beyler...kaynak cok saglam güvenin bana...su anda ucakta kendileri...

Yorum

robinhodan bahsediyorum beyler...kaynak cok saglam güvenin bana...su anda ucakta kendileri...
                            madrid deki robinhomu şimdi
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

robinhodan bahsediyorum beyler...kaynak cok saglam güvenin bana...su anda ucakta kendileri...
                              ucakta olduğunu biliom da buraya gelmio TRABZONA gelmio ki
                              Ey Türk Gençliği!

Yorum

• burdakilerin işi gücü yok birbirlerini kandırmaya başladır. Forum iyice seviyesini yitirmeye başladı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X