Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnce eleyip sık dokuyacaklarmış. Yahu yine kamp bitecek, hala menejerden gönderilen dvd'lerin peşindeler. Kardeşim sezon bitmeden aklınız nerdeydi?

Siz sık dokuya durun elalem Lincoln'u Carlos'u getirdi bile. Ne dokuyorsunuz anlamıyorum ki?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu arada fatih niye ben yazdıklarınızdan birşey anlamıyorum.... tamam dünya futbolunu iyi bilmem ama .. okadarmı ..
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        resimde tusubasanın arkasındaki kel uşağın adını unuttum..
        tekmeye kafa uzatır, çok mücadeleci.
        az teknik çok mücadele.
        tam ziyalık..
        sen Ryo Ishizaki diyorsun

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dinamo kiev deki rincon la verpakovskis in transfer durumu nedir bilen var mi
          Rinconun bonservisi elinde değil Tahminen 3-4 milyon eurodur maliyeti Zor
          Maris Getafedeydi en son Dönmüş Kieve o da 2-3 milyon civarıdır
          Bu arada Babic çoktan anlaşmış Real Betisle
          Herkes bizim gibi armut toplamıyor!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnce eleyip sık dokuyacaklarmış. Yahu yine kamp bitecek, hala menejerden gönderilen dvd'lerin peşindeler. Kardeşim sezon bitmeden aklınız nerdeydi?

Siz sık dokuya durun elalem Lincoln'u Carlos'u getirdi bile. Ne dokuyorsunuz anlamıyorum ki?
            o isin bahanesi. evinde uydu anteni olan ortalama bi insan tum dunya futbolunu takip edebilirken onu izliyoruz bunu izliyoruz bahane.
            "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• Sol bek arıyorlarmış. Gresko ağır bir sakatlık geçirmiş sanırım. Eğer sağlamsa adam serbest, imzalasınlar işte
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• evet bende tsubasayi isterim
                allah allah delirmemek elde degil
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rinconun bonservisi elinde değil Tahminen 3-4 milyon eurodur maliyeti Zor
                  Maris Getafedeydi en son Dönmüş Kieve o da 2-3 milyon civarıdır
                  Bu arada Babic çoktan anlaşmış Real Betisle
                  Herkes bizim gibi armut toplamıyor!
                  armut toplamak bile maharet ister, eminim onu bile yapamaz bunlar!
                  ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• yönetim üyeleri antramandan sora durum tespiti yapıp ona göre transfere ağırlık vereceklermiş bu haber doğruysa ben daha konuşmam transfer hakkında

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada fatih niye ben yazdıklarınızdan birşey anlamıyorum.... tamam dünya futbolunu iyi bilmem ama .. okadarmı ..
                      abi 10 sene öncesinin çizgi filmi..
                      senin yaş tutmaz o çizgi film jenerasyonuna

Yorum

• solbek arayışına ihtimal vermek istemiyorum, ihtiyaç yok ama olabilir. bu arada geçen sene büyük para verip getirdikleri murat ı kiralık olarak tekrar i.b.b. ye vereceklermiş.
                        "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          armut toplamak bile maharet ister, eminim onu bile yapamaz bunlar!
                          abi senide bu noktaya getirdiyseler demek ki...
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Tsubasayi tanimayanlar icin
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tsubasayi tanimayanlar icin
                              http://tsubasam.sitemynet.com/t/id8.htm
                              savunmada ikizler vardı isimleri neydi unuttum onlarıda tavsiye ederim
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Tsubasa'yı istiyoruz. Yönetime duyurulur. Ama sakın maç kasetlerini izletmesinler. Ziya hoca İşizakiyi alır gelir vallahi de billahi de!
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X