İlk olarak OfluMo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tolga bu takımın geleceğidir. Hiçbir TD veya yönetimin göndermeye gücü yetmez. Ama yanına da illaki yedek birileri olacak. Sonuçta sakatlığı var, formsuzluğu var bu işin.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
-
İlk olarak SakogluDogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYİNE YABANCI KALDIK!
Perşembe günü yapılması planlanan TFF'nin yönetim kurulu toplantısı ertelendi. Yabancı kontenjanın da karara bağlanacağı toplantının, federasyon yetkililerinin Bolu Abant'ta düzenlenen ve bazı illerin emniyet müdürlerinin katılacağı toplantıya gidecek olması nedeniyle ertelendiği açıklandı.
27 Haziran 2007, 16:23 Ajansspor
Ulan ben sizin.....
Simdi bunlara sövmek HAK degilmi?
Bu ne ya?
Oyunmu oynuyorsunuz be DENGESIZLER?
Toplanin ADAM gibi ve KARAR verin!
DELI ettiniz MILLETI!
Sizi bekleyenlere YAZIK degilmi?

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ne vurdumduymaz federasyon bu??? Yine erteleme yuh yani 19'undan bu yana erteleme. Neden son dakikada belli oluyor bu toplantı? Federasonun asli görevi kulüplerin işlerine hem de acil işlerine bakmak değil mi? Güvenlik konusu yeni mi akıllara düştü? Bir toplantı 15 saat mi sürüyor?...
Bu arada Ziya hocanın niyeti kötü
....Burada hangi mevki de oynayacaksın?'' sorusunu şöyle yanıtladı: ''feybe'de sağ bek, gb'de orta sahada oynadım. Hocamız beni sağda, solda ve ortada oynatabileceğini söyledi...
Mevki de belirtmemiş
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
g.saray f.bahçe takımları yeniden yapıyorlar aldıkları adamlar 35 yaşında r.carlos,lincon bu adamlara verilen paralara hayret yani bir defa takımda diğer futbolcular bunların takımı kurtarmasını beklerİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek Moral bozan kisi bensem ceker giderim ve sorun kalmaz kardesim.
Bana gelene kadar kimler Moral bozmuyorki?
Takima Adam gibi Top oynatmayan TD bozuyor!
Yöneticiligin Y'sini bilmeyen Yönetim Kurulu Üyeleri bozuyor!
Yaptigi DENGESIZ aciklamalardan dolayi Baskan bozuyor!
Hic Haberimiz olmayan Gazeteler/Siteler bozuyor!
Bozuyor oglu Bozuyor!
Bende inanmak istiyorum ama inanmak icin önce calismak gerekir!
Eksiklerimizin oldugu ortada.
Bunu kimse INKAR edemez!
Ben Rakiplerimiz gibi 10 Futbolcu Transferi istemiyor ve beklemiyorum.
Söyle 2-3 iyi Futbolcu isimizi görür ve ben dahil hepimizi umutlandirir.....
o kadar adam alıyorlar yeni hocalar var
uyum var
b.taştan bir halt olmaz rüştüye 1.5 milyon euro vermişler yani dengeler sapıtmış
defansları zaten yok baki,g.zan bunlarla ne olur
biz geçen sene 7 maçlık dönemi yaşamasak bunlar bizim altımızda kalırdı
o kadar transfere rağmen başarıları yok
biz en doğrusunu yapıyoruz şimdilik kadroyu koruyoruz,hocaya bu sene son şansın diyoruz ve 3 tane daha iyi transferle şampiyonluğa gidiyoruz
asıl şimdi istanbul takımlarını karıştırmakta onların bu transferlerini bu uyum sorunlarını kullanmak lazım,ama nasıl düşsünler iç çekişmelere onlar
biz işimize bakalım
bence en mantıklı olanı biz yapıyoruz kadromuz yeterli şampiyonluğa Z.çöl gibilerin bizi lige başlamadan moral olarak çökertmesine izin vermeyelim
aslında onlarda bizdeki kadronun korunmasından rahatsızlar,şimdi tranferleri eleştriyorlar,transferle olsa bjk şampiyon olurdu
birde hakemler onlara çalışmasa işimiz daha kolay olurdu ama
bu sene hepsini üst üstü koyup yeneceğiz
valla çok umutluyum bu senedenFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekızacak bişe yok sanki yabancı sınırlaması olmsa yönetim gidecek ne kaar iyi yabancı varsa alacak.. bırakın ya bu işleri .. önce ellirideki işe yaramaz yabancılara klub bulsunlar yabancı kontenjanı ile ne işleri var...
Karari versinler ve bizimkilerin MAZERETI kalmasin!
Bizim Baskan acabalar ile yasayan birisi.
Simdi bu karar verilmeden acaba acaba diye diye birsey yapmaz bu Adam!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Serkan haber61.net'e Konuştu
Yeni transfer Serkan Balcı, hedefleri doğrultusunda Trabzonspor'u seçtiğini söyledi
Kendimi buldum
OYNAMAM LAZIM!
Trabzonspor'un yeni transferi Serkan Balcı, hedefleri olduğu için Bordo-Mavili ekibi seçtiğini söyledi. Fenerbahçe'de yer aldığı son dönemlerde futbol olarak oldukça geriye gittiğini ifade eden Balcı, “Milli takımda oynamam gerekiyor. Ama futbol olarak geriye gittiğim için şimdilik oynayamıyorum. Gelişebilmem için de futbol oynamam lazım. Buna paralel olarak Trabzonspor'a geldim” diye konuştu.
KARAKTER MESELESİ
“İstanbul'un havasını, suyunu tadan, Anadolu'da başarılı olamaz” şeklindeki eleştirilere de cevap veren Serkan, “ O, Anadolu-İstanbul ayrımından olmuyor. Bu durum karakter meselesidir. Anadolu'ya gelenlerin çoğunun aklı İstanbul'da kalıyor. Ondan başarılı olamayıp bocalıyorlar. Yeter ki insanın karakteri düzgün olsun. O zaman İstanbul'da da, Anadolu'da da başarılı olur. Kimse merak etmesin. Ben burada başarılı olacağım” dedi.
ANNEM ÇOK İSTEDİ
Trabzonspor'a transferindeki en büyük desteği annesinin verdiğini ifade eden Serkan Balcı, “Benim hedefimde büyük bir takımda oynamak vardı. Allah'a şükür ki; bana iki büyük takımda oynama şansı verdi. Ben de bu şansımı iyi değerlendirerek milli takımdaki yerimi alacağım. Birçok takımdan teklif almama rağmen Trabzonspor'u tercih ettim. Trabzonspor'a gelmemdeki en büyük etken ise annemdir” İfadelerine yer verdi.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
yeni 10 numara; sergen yalçın
arkadaşlar trabzonun aradıgı 10 numara için sonunda sergen yalcın konusunda karar verilmiş iyice battık walla sonumuzu hayıra cıkara yarap sen bizi koru daha ne diyim buyrun burdan okuyabilirsiniz

BMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
Trabzonspor'da gündem süper solak
27 Haziran 2007 13:45
Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık Bordo-Mavili ekibin Başkanı Nuri Albayrak'ta...
Teknik direktör Ziya Doğan'ın, daha önce de Trabzonspor formasını giyen Sergen Yalçın'ı kadroda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi.
Yaklaşık 1 ay önce Eyüpspor-Şekerspor maçını izleyen Doğan'ın "Fazla kilolarını atsa Türkiye'de her takımda oynar" dediği Sergen ile gizli bir görüşme de yaptığı iddia edildi.
Geçtiğimiz günlerde Sergen ile tekrar buluşan Doğan, yıldız futbolcunun istediği gibi kilolarını attığını görünce ve kendisinden de onay alınca harekete geçti.
Oyunu yönlendirir
Yönetim toplantısında kafasındaki Sergen'i söyleyen Doğan, "Kiloları atmış, çok formda. Tecrübesiyle oyunu yönlendirir. Futbolu zirvede bırakmak istemesi bize yarar" diyerek onay istedi.
Yöneticilerin bazıları disiplini bozacağı endişesini taşırken, bazıları da çok faydalı olabileceğini savundu. Başkan Nuri Albayrak'ın bonservisi elinde olan Sergen ile görüşüp bu transfere yön vereceği söyleniyor.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
arkadaşlar selam hepinize transferde yıldız futbolcu getirmek trabzona cok zor başkan doğru söylüyor ona katılalım hepimiz trabzon sporu cok seviyoruz ama trabzon spora şehir olarak yıldız futbolcu getirmek gercekten zor ya normal paranın cok üstünde para vermek gerekiyo gelincede verimli olmazsa istanbul takımlarının iki kat fazla zarar ediyor bence en iyisi yerli ve trabzon spora gönül vermiş oyuncular bilmem yanılıyormuyum selamlar tekrar
Yorum
-
haklısın şehirden kaybediyoruz ama şimek gibi kaliteli isimleri kaçırtmamamak gerek yada özer hurmacı aali güzeldalı transfer etmeliyiz yada hasan şaş gibi kendini ıspatlamış oyuncuları almalıyızİlk olarak a_turan60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar selam hepinize transferde yıldız futbolcu getirmek trabzona cok zor başkan doğru söylüyor ona katılalım hepimiz trabzon sporu cok seviyoruz ama trabzon spora şehir olarak yıldız futbolcu getirmek gercekten zor ya normal paranın cok üstünde para vermek gerekiyo gelincede verimli olmazsa istanbul takımlarının iki kat fazla zarar ediyor bence en iyisi yerli ve trabzon spora gönül vermiş oyuncular bilmem yanılıyormuyum selamlar tekrarALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
Bugün 1 nisan da değil bu ne şakası böyleİlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da gündem süper solak
27 Haziran 2007 13:45
Ziya Doğan, 10 numara arayışını dört koldan sürdüren yönetime gizlice görüştüğü Sergen Yalçın'ı önerdi. Top artık Bordo-Mavili ekibin Başkanı Nuri Albayrak'ta...
Teknik direktör Ziya Doğan'ın, daha önce de Trabzonspor formasını giyen Sergen Yalçın'ı kadroda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi.
Yaklaşık 1 ay önce Eyüpspor-Şekerspor maçını izleyen Doğan'ın "Fazla kilolarını atsa Türkiye'de her takımda oynar" dediği Sergen ile gizli bir görüşme de yaptığı iddia edildi.
Geçtiğimiz günlerde Sergen ile tekrar buluşan Doğan, yıldız futbolcunun istediği gibi kilolarını attığını görünce ve kendisinden de onay alınca harekete geçti.
Oyunu yönlendirir
Yönetim toplantısında kafasındaki Sergen'i söyleyen Doğan, "Kiloları atmış, çok formda. Tecrübesiyle oyunu yönlendirir. Futbolu zirvede bırakmak istemesi bize yarar" diyerek onay istedi.
Yöneticilerin bazıları disiplini bozacağı endişesini taşırken, bazıları da çok faydalı olabileceğini savundu. Başkan Nuri Albayrak'ın bonservisi elinde olan Sergen ile görüşüp bu transfere yön vereceği söyleniyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum