İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
degmez kardesim...İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadnanı serkanı almışız şehre uyum saglayacak daha ne olsun lavezzide kimmiş monitöre kafa atacam şimdi ya nası bi yönetici bunlarTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Arjantin Federasyonunun en yetkili isimlerinden biri Türk . Daha ne olsunİlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirisi lavezziye trabzonsporu fisildasin...
bu beceriksizlerin bisey yapcagi yok.
yokmu kardesim bmn de arjantinde akrabasi olan...
Yorum
-
Stratejide yine büyük hata yapılıyor. Nick Carle fıstık gibi adamdı. 1 yıllık maliyeti bonservisi+kendisinin ücreti 1 milyon dolardı. Böyle birkaç tane işinin ehli adam yeterdi.
Şimdi yıldız bir transfer yapılsa tüm yumurtaları aynı sepete koyacaksınız. Ya adam sakatlansa sezounu kapatsa? veya Allah korusun futbolu bırakacak bir sakatlık geçirse? Evet her futbolcuda bu risk var ama şartları zorlayan transfer yapılacaksa bu biraz kumara giriyor. Ya beğenmedi Trabzonspor'u? Oynamıyor kaçtı gitti, para da alamadık mesela Vugrinec gibi (250bin $?) ? Veya oyalandı parası seneler boyu alınamadı? Bu durumda hem paradan hem futbolcudan hem de o parayla alabileceğiniz futbolculardan oluyorsunuz. Ama tabi ucuza kalite kolay bulunmuyor. Bulunca da burun kıvırmamak lazım! sözünm meclisten dışarıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
juan pablo rodriguez ve leonardo pisculichi orta saha için adı geçen isimler, sadece bu isimlerin telaffuz edildiğini söyleyeyim. girişimde bulunmuşlar, ben duyduğumu söylüyorum, lütfen ekstra bir şey sormayın bana. en az sizin kadar inanmak isteyip, yine sizin kadar bunlara güvenmediğimi belirteyim. tarafıma o kadar çok isim telaffuz edildiki artık canım sıkılmaya başladı benimde, laf var icraat yok!En son $erîf tarafından düzenlendi; 26.06.2007, 23:06.ya dimdik yaşa ya da öl!
Yorum
-
-
...bu isimler güzel alınabilirseler......eksiklerimizi kapatabiliriz....İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejuan pablo rodriguez ve leonardo pisculichi orta saha için adı geçen isimler, sadece bu isimlerin telaffuz edildiğini söyleyeyim. girişimde bulunmuşlar, ben duyduğumu söylüyorum, lütfen ekstra bir şey sormayın bana. en az sizin kadar inanmak isteyip, yine sizin kadar bunlara güvenmediğimi belirteyim. tarafıma o kadar çok isim telaffuz edildiki artık canım sıkılmaya başladı benimde, laf var icraat yok!deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
her zaman kaliteli adam alacaksın.....işi ucuza getireyim diye karambole adam alırsan ....elinde kalır.....bakın marcelinhoya bize uymadı veye td ler uyduramadı ama giderkende peynirt ekmek gibi gitti 30 yaşında olmasına rağmen.......
...onun için kaliteli topçuyla çok pazarlık yapmıyacaksın vereceksin parayı gelip oynayacak.....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-

Nombre completo:Juan Pablo Rodr璲uez GuerreroPosici鏮:MedioNero:58Fecha de nacimiento:7-agosto-1979Lugar de nacimiento:Zapopan, JaliscoNacionalidad:MexicanaEstatura:1.66 m.Peso:68 kg.Equipo actual:UAGFecha de debut:4-enero-1997Partido de debut:Puebla 1-2 AtlasTrayectoria:Atlas (Ver. 97 a Clausura 2003), UAG (Aper. 2003)düzceli fanatikler
İnadına 7 İnadına TRABZONSPOR
Yorum
-
herşey yapılacak son transferlere bağlı....
....iyibir 10 numara bir kaleci bir solbek ve bir forvet alınırsa ......seneye bu takım iş yapar....
...ama sadece kaleci ve 10 numara alınırsa ....2.lik garanti....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-
Eomer sağol ama iyi olduklarını söyleyemem yeterli bilgm yok. Pisculichi'nin adını daha çok duydum o açıdan daha iyidir diyorum. Ama teknik olmasına karşın biraz ağır daha doğrusu hantal geldi bana. Bir de arkadaşların dediği gibi bencil gibi, şov adamıysa gerek yok. Bir solak olarak şut tekniğini beğendim
Gerçekten yani anlamıyorum. Brezilya'ya giderler, illa Brezilyalı olacak ya Almanya'dan Marcelinho, Arjantin'e giderler, Katar'dan Arjantinli Pisculichi
O zaman oralarda ne yapıyorsunuz demek de geliyor içimden
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Evet, kaleyi gördüğü her yerden çok iyi şutları var...Ne zaman ne yapacağı belli değil...Bence çok işimize yarar, seyirciye de heyecan verir...Yattara ile dağıtırlar ortalığı...İlk olarak $erîf tarafından gönderildipischulicci kaleye çok şut atıyormuş, aldığım referans bu yönde.
bencil olsun, katarda kime pas atacakki? kimse top oynamayı bilmiyor orda
Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum