İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben kayseriyi trabzonla kiyaslamiyorum sadece bu konu hakkinda tebrik ediyorum adamlari..İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman o onların sorunu olurdu biz taraftar olarak bunu hazmedemiyorsak üzerimize düşen görevi manen yapmış sayılırız ama onlarda durum farklı hangi kayserilinin 1. takımı kayserispor (ayrıca bunların asıl adı erciyes bilirsin)"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
10 NUMARA ARANIYOR
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Baturoğlu, "Şimdi bir 10 numara ve 1 kaleci olmak üzere 2 kilit oyuncu daha transfer edeceğiz. Trabzonspor'un başarısı için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.Bunun dışında sözleşmesi sona eren Javier Saviola için nabız yoklayan yönetim bu oyuncu için İspanya'ya gidebileceği duyuruldu.
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaviolayıda eleştirelim hayde
Yok daha neler
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
komiklesmiyelim biz nerde saviolayi aliyoruz...bobadillayi , carleyi alamayan yönetim saviolayi alacak öyle mi?"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
xxxxxxx
yönetim saviolayı alsın omuzumda taşırım ama gel görki bunlar palavra fos haberlerİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaviolayıda eleştirelim hayde
Yorum
-
Misafir
Yorum
-
SOL KANATA YENİ BİR İSİMTrabzon dört koldan transfer harekâtını sürdürüyor. Bordo-mavililer, son olarak sol kanat için Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Eren ve G.Antepspor'un göndermek istediği Faruk'u gözüne kestirdi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın istediği öğrenilen bu futbolculardan birinin muhakkak alınacağı öğrenildi.Bununla birlikte dış transferde çalışmalarına devam eden Trabzonspor yönetimi Athletico Madrid te oynayan Martin Petrov transfer etmek istediği fakat yüksek bonservis bedeli olduğundan dolayı bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
hee alırlar saviolayı zatenİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaviolayıda eleştirelim hayde
onlar alsa alsa kamsar idmanyurdundan tobanga mobanga yı alırlar
Yorum
-
xxxxxxx
sallayan sallayana bende sallayım roben yarın trabzona gelecekmişİlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSOL KANATA YENİ BİR İSİMTrabzon dört koldan transfer harekâtını sürdürüyor. Bordo-mavililer, son olarak sol kanat için Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Eren ve G.Antepspor'un göndermek istediği Faruk'u gözüne kestirdi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın istediği öğrenilen bu futbolculardan birinin muhakkak alınacağı öğrenildi.Bununla birlikte dış transferde çalışmalarına devam eden Athletico Madrid te oynayan Martin Petrov transfer etmek istediği fakat yüksek bonservis bedeli olduğundan dolayı bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum