Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    teknik direktör olayi ayri...bizim yönetim taraftardan korkmasa satmazmiydi zannediyorsun istanbul takimina bunlari?
    o zaman o onların sorunu olurdu biz taraftar olarak bunu hazmedemiyorsak üzerimize düşen görevi manen yapmış sayılırız ama onlarda durum farklı hangi kayserilinin 1. takımı kayserispor (ayrıca bunların asıl adı erciyes bilirsin)

Yorum

• bu yönetimden bir şey olmaz birde destek verinmiş nesine destek verelim biri aldık diyor biri almadık papatya falına döndü reziller

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o zaman o onların sorunu olurdu biz taraftar olarak bunu hazmedemiyorsak üzerimize düşen görevi manen yapmış sayılırız ama onlarda durum farklı hangi kayserilinin 1. takımı kayserispor (ayrıca bunların asıl adı erciyes bilirsin)
        ben kayseriyi trabzonla kiyaslamiyorum sadece bu konu hakkinda tebrik ediyorum adamlari..
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• 10 NUMARA ARANIYOR
          Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Baturoğlu, "Şimdi bir 10 numara ve 1 kaleci olmak üzere 2 kilit oyuncu daha transfer edeceğiz. Trabzonspor'un başarısı için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.Bunun dışında sözleşmesi sona eren Javier Saviola için nabız yoklayan yönetim bu oyuncu için İspanya'ya gidebileceği duyuruldu.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• saviolayıda eleştirelim hayde

Yorum

saviolayıda eleştirelim hayde

Yok daha neler
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• komiklesmiyelim biz nerde saviolayi aliyoruz...bobadillayi , carleyi alamayan yönetim saviolayi alacak öyle mi?
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

yönetim saviolayı alsın omuzumda taşırım ama gel görki bunlar palavra fos haberler

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok daha neler

bu sözünü unutma

Yorum

• Saviola mı nerdee.......o günler

Yorum

• arkadaşlar zaten herkes sinirli saviola falan deyip milletle dalga geçmeyin hayret bişey

Yorum

• SOL KANATA YENİ BİR İSİMTrabzon dört koldan transfer harekâtını sürdürüyor. Bordo-mavililer, son olarak sol kanat için Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Eren ve G.Antepspor'un göndermek istediği Faruk'u gözüne kestirdi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın istediği öğrenilen bu futbolculardan birinin muhakkak alınacağı öğrenildi.Bununla birlikte dış transferde çalışmalarına devam eden Trabzonspor yönetimi Athletico Madrid te oynayan Martin Petrov transfer etmek istediği fakat yüksek bonservis bedeli olduğundan dolayı bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

hee alırlar saviolayı zaten onlar alsa alsa kamsar idmanyurdundan tobanga mobanga yı alırlar

Yorum

• Saviola topçu olsa Barcelonada oynardı dimi ama
                              Müthiş bi transfer olurdu da imkansıza yakın
                              Martin Petrov Vazgeçmişiz

Yorum

• İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                SOL KANATA YENİ BİR İSİMTrabzon dört koldan transfer harekâtını sürdürüyor. Bordo-mavililer, son olarak sol kanat için Gençlerbirliği'nin başarılı oyuncusu Eren ve G.Antepspor'un göndermek istediği Faruk'u gözüne kestirdi. Teknik direktör Ziya Doğan'ın istediği öğrenilen bu futbolculardan birinin muhakkak alınacağı öğrenildi.Bununla birlikte dış transferde çalışmalarına devam eden Athletico Madrid te oynayan Martin Petrov transfer etmek istediği fakat yüksek bonservis bedeli olduğundan dolayı bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.
                                sallayan sallayana bende sallayım roben yarın trabzona gelecekmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X