Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu beceremedim yazmayı kusura bakmayın

Yorum

• oftaşta ümit diye bir orta saha oyuncusu var..hem de trabzonlu çok faydalı olabilir

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MANTIĞIYLA YÖNETİLDİK

Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mantığıyla yönetilmeye çalışıldığı için bu durumlara geldi. Sayın Başkan ve 3 başkan yardımcısı İstanbul'da yaşıyor, Başkan bunların ikisiyle aynı sitede oturuyor. Buna rağmen, bugüne kadar bir kez, nezaket icabı da olsa bu arkadaşları toplayıp, fikir alışverişinde bulunmamıştır. Bu mantığın Trabzonspor'a hizmet edemeyeceği açıkça ortadadır.
        Bunu görüyordun da neden daha önce istifa etmediniz diye sormazlar mı adama ???

Yorum

• Hadi bi kadro da benden.. Parantez içindekiler yedekler..

----------------------- Orkun (Tolga) ----------------------

Gökhan(Ferhat)-----Milan(Erdinç)---Risp(Hüseyin)---Wederson(Çağdaş)

--------------------Yabancı(Ayman)------------------------

Yattara (Musa)----------Gökdeniz (Ceyhun)--------Yabancı (Engin)

-------------------Umut (Ersen)-----Yabancı (M.Çakır)-------------
          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunu görüyordun da neden daha önce istifa etmediniz diye sormazlar mı adama ???
            şimdi rakip oldular bir de adaylığını 6 ay önceden açıklıyacakki tam bir karalama kampanyası yürütecek sağa sola bulaşcak yoksa başka türlü seçilmesinin imkanı yok. sadece suni gündem ile bazılarının gözünü boyayıp oy toplamaya çalışacak.
            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Hacıosmanoğlu Albayrak'ın ekip oluşturma konusundaki zaafiyeti konusunda çok haklı. Kendisi de bizzat sağlaması oluyor herhalde. En azından benim oyumu alamayacağı kesin.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ulusoy devreye girdi Hacıosmanoğlu aday oluyor.. Bize birilerinin adamı lazım değil Kendi başına gelicek adaylığını koyucak.. Hacıosmanoğlu değilmiydi bu işler bize göre değilmiş bu yöneticilikten bi kurtulsam kurban kesicem diyen!!! Ne oldu şimdi?? Menfaatin ne bu işten?? Trabzonspor taraftarı 2-3 tane güzel söze kanmaz Hacı bunu bil O sandıkta yerlebir olursun..
                Bugün Hacıosmanoğlunun Ntv'ye verdiği röpötajı izledim. Tam metni bulamadığım asamıyorum. Benim aldığım mesajlar;
                Fenerbahçeye söylem biraz yumuşamış(taraftar iyi yönetim kötü şeklinde), Geçen sefer anlaşılan ama bir şekilde takımın başına getirilemeyen ersun yanal için tekrar girişimlerin başlayabileceği...

Özellikle ikincisi olası bir başkanlık seçimlerinde Hacıosmanoğlunun elini bir kat daha güçlendirecektir diye düşünüyorum.

Yorum

• adamı pek tanımıyorum ama golune bakın bı bence..

Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                  Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• Önceki yıllara göre daha mantıklı yorumlar ve transfer önerileri görüyorum forumda ve mutlu oldum. Umarım bu mantıklılık üst kademelere doğru da sirayet eder de sezona başlamadan çuvallamayız. Zaten son iki sezonu biz sezon başlamadan kaybetmiştik...

Biraz da kendi transfer yorumlarımı yazayım...
                    Kaleci: Tolga şu anda süperligin vasat üzeri kalecilerinden birisi oldu ve Jefferson'u benim gözümde solladı. Ya ikisi kalsın ya da Jefferson gitsin. Jefferson giderse genç, gelecek vadeden ama oynayabilecek bir kaleci bulunursa iyi olur veya orta yaşlarda ama yedek kalabilecek bir kaleci de alınabilir. Süper bir yabancı kaleci + Tolga durumu tabiki süper olur ama eminim ki Tolga veya Jeffersondan daha iyi bir kaleci transfer edemez bizimkiler.

Sağbek: Sağbek mevkinde şu anda elimizde güzel yedekler var ama as yok. Musa'nın yeri sağbek değil, Ferhat ve Ufukhan sağbek için iyi yedekler. Kaliteli bir sağbek ihtiyacımız var.

Solbek: Sağbek için geçerli olanlar burda da geçerli. As oynayabilecek solbek lazım. Murat Ocak sanırım yine Ankarada kalacak, Celo buranın yedeği olur.

Stoper: En sağlam yerimiz burası. Stepanov, Risp, Erdinç, Çağdaş ve bir genç transfer (Giresundan Emre olabilir) bu mevkiyi sene boyunca götürür. Tabi satılacaklar olmazsa...

Önlibero: Çok tartışılıyor olsa da bu mevki oyuncularımızdan ben memnunum. Türkiye şartlarında Ayman ve Hüseyin ikilisi bizim için yeterlidir. Özellikle Ayman kesinlikle bu takımda oynamalı Hüseyin satılacaksa yerine uzun boylu birisini kesinlikle almalıyız. Yedek olarak Hasan, Ferhat yeterli olmasalarda işe yarayabilirler. Hoca eğer üçlü önlibero oynatacaksa kesinlikle sağlam bir tane daha almalı ama üçlü önliberoya hayırrrr...

Sağ Kanat: Yattara ve Gökdeniz ve bazen Musa bu alanı uçurur tartışmaya bile gerek yok.

Sol Kanat: İşte sorunun yattığı yer. Hala bir sol kanat oyuncumuz yok. En son Romasenko vardı burda oynayıp buranın oyuncusu olan galiba. Kesinlikle iyi bir sol kanat bulmamız lazım.

OrtaSaha: Ceyhun, Gökdeniz ve genç bir oyuncuyla bu alanı kullanabiliriz.

Forvet: Umut kesinlikle kalmalı, Ersen de her zaman oynamayacağını bilecekse kalabilir. Ömer Rıza'da fazla ısrar etmememiz ve Ergin'i kazanmaya uğraşmamız bence bizim için çok daha faydalı olur. Bir yabancı forvet (genç ve atletik) hücum hattında işimize yarar.

Tolga
                    Sağbek-Risp-Stepanov-Solbek
                    Yattara-Ayman-Hüseyin-Sol Kanat
                    Gökdeniz-Umut

veya

Tolga
                    Yattara-Hüseyin-Ceyhun-Sol Kanat
                    Gökdeniz-Umut

veya

Tolga
                    Gökdeniz-Hüseyin-Ayman-Sol Kanat
                    Ceyhun
                    Umut

gibi değişik varyasyonlarımız olabilir.

Gidecekler:
                    Jefferson,Kiki,Mustafa,Ömer Rıza,Ahmet Şahin
                    Gelecekler:
                    Kaleci,Sağbek,Solbek,Sol Kanat ve birkaç tane genç oyuncu

Gelecekler kısmındaki mevkileri umarım doğru düzgün bir şekilde doldururlar...
                    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeşim ne yaptın yahu takımın yarısını gönderdin bir o kadar da adam aldın . kulübün 26 trilyon borcu varmış ..ben sadece jef, kiki, mustafa, ahmet ş'yi gönderirdim..
                      turkiyede borcu olmayan tkimlar arasinda ilk sirada trabzon geliyomus
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• hep göbeğe ceyhun ve gökdenizi koyuyoruz ama özellikle ceyhun'un ne yapacağı meçhul..ilk maçı hariç bi numarasını göremedik..o nitelikteki bir oyuncunun çok maçı asistleri ve golleriyle çevirmesi lazım ama bana umut vermiyor..

o yüzden ceyhun'un yerine teknik bir adam lazım bence..ceyhun yedek de beklemez, satılmalı...
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hep göbeğe ceyhun ve gökdenizi koyuyoruz ama özellikle ceyhun'un ne yapacağı meçhul..ilk maçı hariç bi numarasını göremedik..o nitelikteki bir oyuncunun çok maçı asistleri ve golleriyle çevirmesi lazım ama bana umut vermiyor..

o yüzden ceyhun'un yerine teknik bir adam lazım bence..ceyhun yedek de beklemez, satılmalı...
                          aynen abi hayal kırıklığı çıktı..devre arasında alınanlardan risp ve ayman oturmuştu takıma ama ceyhun tutmadı malesef...iyi ki anlaşma uzun süreli yapılmamış
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bak unutmusum, pazar gunu Genclerbirliginde 2 gol atan Isaac, gecen yil U20 dunya sampiyonasinda birkac kez izledim hatta gorevli olmam nedeniyle antrenmanda bile izledim. Cok yetenekli futbolcu Feyenoordun teklifini reddedip Genclere gittigi biliyorum ve henuz cok genc. Genclerde pek takip etmedim ama cok iyi bir futbolcu, bence alinmali!!
                            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hacıosmanoğlu Albayrak'ın ekip oluşturma konusundaki zaafiyeti konusunda çok haklı. Kendisi de bizzat sağlaması oluyor herhalde. En azından benim oyumu alamayacağı kesin.
                              Sayin yonetici, Lutfen sadece transfer konusalim!
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• ...tamam peki transfer konuşalım

............ydekleriyle beraber transfer dosyam........

...................................ochoa(tolga)........................................

...w.borre(ufukhan)..stepanov(erdinç)..risp(emre)...wederson(volkan)......

.......................................keita(hüseyin).......................................

....yattara(ali bilgin).............................................gökdeniz(ali güzeldal)

..................................riquelme(m.çakır).........................................

......................umut(cem)..........zidan(ısaac)...................................

.......nasıl ama iyi dimi ...kaleye hasagiç veya martinez de olabilir.....
                                deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                                ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                                ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X