komik değil güzel bir haber eklemişsin aslında komik bir taraf da var evet biz o oyuncuya teklif bile götürmeyiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
vallah kardes ne dersen de ben cellaleddini cok begeniyorum...İlk olarak DarthVader tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn süperi Celaleddin
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gerede'de ki çalışmalarda yapılan laktak testinde Celalettin Koçak'ın en iyi verilere sahip olduğuna dikkat çekti. Doğan "Celaleddin bana umut veriyor" dedi.
Bu senenin en büyük transferi

BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
-
WERTHeR
Bence bu cümlenden sonra o arkadaş sana bir şey demeyecktirİlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevallah kardes ne dersen de ben cellaleddini cok begeniyorum...
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor Alfonso Alves ile ilgili girişimlerini el altından sürdürürken, 2011 yılına kadar sözleşmesinin olması sorun olarak kabul edildi. Geçen sezon Samaras’ı Mancester City’e 8 milyon paund’a, Huntaelar’i de Ajax’a 12 milyon avro’ya satan Heerenveen’in, Avrupa’nın en çok gol atan ve genç sayılabilecek yeni santraforu için çok yüksek bir bedel talep etmesinden endişe ediliyor. Yönetim içinde bazı isimlerin, Başkan Nuri Albayrak’a, “Şartlar ne olursa olsun böyle bir büyük oyuncuyu takıma kazandırmalıyız” dedikleri belirtildi. Alves çalışmaları sürerken, diğer yandan da Arjantin’in 33 yaşındaki gol makinesi Palermo ve genç golcü Lavezzi’ye de ilgi devam ediyor.
Günebakış
Arkadaslar komik haber ama ekleyeyeyim dedim......
adamın 2011 e kadar sözleşmesinin olması sorun olarak kabul edilmiş. habere bak. sanki kavede muhabbet ediliyor. alvesi alalım. arkamasadan bir ses 2011 e kadar sözleşmesi var onun. oda bir sorun tabii.HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
Yorum
-
Ziya Celoya yer aciyor sanirim. En iyisi o felan diye.
Artik Transferlere gulesim geliyor.
Yonetim kalaci begeniyor. Ziya bu kim lan gormeden denemeden alamayiz diyor.
Ziyaya oyuncu rapor veriliyor. Bak iyi al felan. Ardindan bir sorun var yalniz bonservisi yuksek deniyor.
Gencler kampa geliyor.Ama bir sorun var. Ziya gencleri hic oynatmiyor ki?
Gecenlerde haber vardi. Pluton gezegen degilmis. Yani yillardir yemisler bizi.
O zaman kesin soyleyebilirim bizim yoneticilerde ziyada Pluton lu13 Vitor Hugo
Yorum
-
ya biz bu elimizdeki yabancıları eski takımlarına veya onların rakiplerine takas olarakta mı veremiyoruz. elbette bu takımlarda işimize yarayacak kalitede başka adamlar da vardır. ucuza satmaktansa bu şekilde değerlendirilmesi daha akılcı olmaz mı.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Misafir
İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar barcelonada oynayan bir samuel eto var kamerunlu...onu alsak baya isler yapacagina inaniyorum...barcelona henryi aldi simdi alabiliriz aslinda muhaha
bonservisi elinde mi değilse işimiz olmaz ...
Yorum
-
NABIZ KAÇ ..?
Sabah ki antrenmanda futbolcular koşu yaparken bir yandan da Teknik heyet futbolcuların kollarında bulunan saatlerle de nabızlarını yokluyordu. Ziya hoca bağırıyor “Hasan nabız kaç 165,Çağdaş nabız kaç 170” biz gazeteciler boş dururmuyuz. Cevat Kol’da kolunda saat olmayan Enis’e nabız kaç sormaz mı” , Enis “nabız yok” deyince kahkaha koptu. Nabız sorma işlemi devam etti.Ufukhan’a nabız kaç diye sorduğumuzda 162 deyince.. Gazeteciler “ kurtarmaz “cevabını verdi. Ufukhan ise “ az sonra yükseltirim “ cevabını verince ikinci kahkaha koptu. Ziya hoca gözünü kahkahaya çevirince herkes birden somurttu.
Futbolcular bayagı neşeli anlaşılan
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten piyasası yok türkiyede alabilirdik aslında
sıfırındanmı bahsediyosun 2. elinden mi
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum