Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yuh artık oha artık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    onlar alsa alsa kamsar idmanyurdundan tobanga mobanga yı alırlar
    başka söz bilmez misin sen ya

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hee alırlar saviolayı zaten onlar alsa alsa kamsar idmanyurdundan tobanga mobanga yı alırlar
      tobango mabango nerden buluyosun bu isimleri ya

Celta Vigo da oynayan bi 10 numara stili oyuncu vardı ona ne oldu bilen varmı???

Yorum

hee alırlar saviolayı zaten onlar alsa alsa kamsar idmanyurdundan tobanga mobanga yı alırlar

Yönetim yabancı olsun fakat çamurdan olsun dediği için . İyi transfer
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

yuhhahahahaa
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Paraguay Milli Takım kalecisi Aldo Bobadilla yarın İstanbul'a gelerek Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek.

Başkan Albayrak'ın futbolcuyla olan ufak pürüzleri halledip, kesin anlaşma sağlaması bekleniyor.

"BOBADİLLA İLE ANLAŞIRIZ"
            Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, kaleci arayışlarında sona yaklaştı. Sakaryaspor'a Martinez için son teklifini yapan ve olumsuz yanıt olan bordo - mavililer, Paraguay Milli Takımının tecrübeli 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Aldo Bobadilla ile prensip anlaşmasına vardı.

Geçtiğimiz sezon Boca Juniors takımında forma giyen Bobadilla' nın bonservisi elinde bulunuyor.

Yarın İstanbul' a gelecek olan Bobadilla, Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek ve transferi ile ilgili son detayları konuşacak. Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer' in yakından takip ettiği Bobadilla' nın transferine Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da onay verdiği öğrenildi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez için Sakaryaspor kulubüne son teklifi sunduklarını ifade ederek, "Ancak Sakaryaspor kulübü çok yüksek bir fiyatta kalmayı tercih etti.
            Artık bu transferi kapattık. Ve Bobadilla ile görüşmelerimiz oldu. Bu futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardık. Paraguaylı kaleci yarın İstanbul' a gelerek Başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulundaki arkadaşımız Abdullah Başer ile bir araya gelecek. Bu transferin kesin olarak sonlanacağına inanıyoruz
            " dedi.

Trabzonspor yönetiminin bonservisi elinde olan Bobadilla' ya 900 bin dolar vermeyi planladığı öğrenildi.

"SOL KANATA TRANSFER LAZIM"
            Sol kanat için arayışlarının sürdüğünü söyleyen Başkan Yardımcısı Baturoğlu, "Hocamızın belirlediği isimler var. Bu isimler üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Sol kanata takviyeye ihtiyaç duyduğumuz bir gerçek. Şu anda yabancı transferi yapmak için Futbol Federasyonu' nun alacağı kararı bekliyoruz. Kadroyu şişirmek amaçlı transfer değil, oynayabilecek futbolcular almaya çalışıyoruz. Menajerler aracılığı ile kulübümüze önerilen bir çok futbolcu var. Biz bunların yerine kendi tercih ettiğimiz futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz.

Yabancı futbolcularımızdan Musampa' ya İspanya' dan teklifler var. Musampa' nın bonservisine 300 bin dolar vermiştik. O seviyede kendisine gelen teklifler var, ancak sol kanata transfer yapmadığımız sürece bu futbolcuyu satmayı düşünmüyoruz. Yine de Musampa hakkında son kararı Ziya Doğan verecek. Tomas Jun'a ise ülkesinin takımı Sparta Prag talip. Bu futbolcunun da orada kalma ihtimali oldukça yüksek. Jefferson konusunda ise şu ana kadar yaşanan fazla bir gelişme yok" diye konuştu.

KAZAN HÜSEYİN'DE ISRARCI
            Trabzonspor' un tecrübeli kaptanı Hüseyin' i renklerine katmak için girişimlerini sürdüren Rusya' nın Rubin Kazan takımı kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Yönetimin, "Kendi özdeğerlerimizi satmayacağız" diye açıklama yapmasına karşın, gelen cazip teklif karşılığında Hüseyin' i gönderebileceği belirtildi. Rus kulübünün Hüseyin' in bonservisi için Trabzonspor kulübüne 3 Milyon Euro, kendisine ise yıllık 2 milyon 200 bin Euro önerdiği belirtildi.

Trabzonspor yönetimi ise kendilerine şu ana kadar böyle bir teklifin gelmediğini belirtirken, Hüseyin' in Avrupa' da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, "Her futbolcu gibi benim de hayallerimi Avrupa' da futbol oynamak süslüyor. İyi bir teklif gelirse kulübümün çıkarları doğrultusunda gitmeyi düşünürüm" diye açıklama yapmıştı. Yönetimin bu futbolcu hakkında son kararı Teknik Direktör Ziya Doğan' a danışarak vermesi bekleniyor.
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• bu haber buraya 10 kere yazıldı bugün

Yorum

• Konuyla Alakası yok Ama !

Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• valla ben olsam verirdim hem bu fazla ve takıma bişey katamayan oyunculardan dolayısıyla masraflarından kurtulurum hemde iyi bi kalecim olur hüseyinide satardım hiç düşünmeden ama kalite oyuncu alırdım dandik oyuncu değill 50 tane oyuncum olacağına 23 tane adam gibi oyuncum olsun
                  adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    saviolayıda eleştirelim hayde
                    boyu kısa hava toplarında ii değil
                    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• Hüseyini satalım Kazana,Saviolayı alalım ya yada en azından onun gibi birisini....

Yorum

• Ç.Rizespor kaleyi sağlama aldı!

Çaykur Rizespor, Kolombiya'nın Cale takımında forma giyen David Gonzales ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma imzaladı. Kulüp basın sözcüsü Orhan İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl yaşadıkları kaleci sorunu nedeniyle bu yıl kaleci transferine önem verdiklerini söyledi.

Gonzales'in oldukça iyi bir kaleci olduğunu ifade eden İstif, ''Gonzales'i bir süredir izliyorduk, ancak teknik direktör konusu netlik kazanmadığı için transferini askıya almıştık. Teknik direktör olarak Samet Aybaba ile anlaşınca bu transferi gerçekleştirdik'' dedi.

Gonzales'in transferiyle kalede bu yıl bir sorun yaşamayacaklarına inandıklarını vurgulayan İstif, ''Geçen yıl kaleci konusunda zaman zaman sorunlar yaşadık. Bu transferle gelecek 3-4 yıl kalede bir sorun yaşamayacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.
                        23.06.2007
                        Kaynak : AA

Cok iyi bir kaleci aldı Rize bu sene Martinez kadar gözde olur bu kaleci hey Trabzonspor yönetimi neyi bekliyorsunuz dünyada sadece Martinez mi var:
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• En süperi Celaleddin

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gerede'de ki çalışmalarda yapılan laktak testinde Celalettin Koçak'ın en iyi verilere sahip olduğuna dikkat çekti. Doğan "Celaleddin bana umut veriyor" dedi.

Bu senenin en büyük transferi

Yorum

• ya bizim takım kaç gündir laktak testinden geçiyor ??

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya bizim takım kaç gündir laktak testinden geçiyor ??
                              Ziyanın tek yaptığı şey kondisyon işte.....zaten o yüzden Serdar Bali ziyaya oyuncu bulması için Veliefendiye gitsin diyo

Yorum

• O bir gol makinesi

İki sezon önce İsveç’in Malmö takımında forma giyen ve burada Beşiktaş’a karşı da iki kez forma giyen, attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı Alfonso Alves, Trabzonspor’un gündemine girdi. Geçtiğimiz sezon Hollanda’nın Heerenveen takımına transfer olan 26 yaşındaki ve 1.85 boyundaki Alfonso Alves adeta bir gol makinesi olarak kabul ediliyor. Geride bıraktığımız sezonda ciddi bir sakatlık geçirip, 4-5 maç sahalardan uzak kalmasına karşın Heerenveen forması altında ligde tam 34 gol kaydeden, kupada da rakip fileleri 6 kez havalandıran Alves için geniş bir araştırma başlatıldı. Bu oyuncuyla ilgili tüm bilgiler Teknik Direktör Ziya Doğan’a iletildi.

Alınabilirse Harika Olur

Geçtiğimiz sezon Avrupa’nın en çok gol atan oyuncusu olmasına karşın, İtalya liginde atılan gollere verilen puanın fazlalığı nedeniyle krallığı Totti’ye kaptıran Alves’le ilgili gelen öneriden sonra konu Teknik Direktör Ziya Doğan’a da açıldı. Doğan’a, bu oyuncuyu isteyip istemeyeceği soruldu. Ziya Doğan’ın ise, “Bu futbolcuyu Malmö’den hatırlıyorum. Ayrıca geçen sezon Heerenveen forması altında da birkaç kez izlettik. Çok etkili bir golcü… Alınabilirse harika olur. Ben de böyle bir golcüyle çalışmak isterim. Şartlarını öğrenip, hemen harekete geçelim” dediği kaydedildi. Doğan’ın sadece sakatlığının müzmin olup olmadığının araştırılmasını talep ettiği ifade edildi.

Sözleşmesi Büyük Sorun

Trabzonspor Alfonso Alves ile ilgili girişimlerini el altından sürdürürken, 2011 yılına kadar sözleşmesinin olması sorun olarak kabul edildi. Geçen sezon Samaras’ı Mancester City’e 8 milyon paund’a, Huntaelar’i de Ajax’a 12 milyon avro’ya satan Heerenveen’in, Avrupa’nın en çok gol atan ve genç sayılabilecek yeni santraforu için çok yüksek bir bedel talep etmesinden endişe ediliyor. Yönetim içinde bazı isimlerin, Başkan Nuri Albayrak’a, “Şartlar ne olursa olsun böyle bir büyük oyuncuyu takıma kazandırmalıyız” dedikleri belirtildi. Alves çalışmaları sürerken, diğer yandan da Arjantin’in 33 yaşındaki gol makinesi Palermo ve genç golcü Lavezzi’ye de ilgi devam ediyor.

Günebakış

Arkadaslar komik haber ama ekleyeyeyim dedim......
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X