özerde nerden çıktı..hiç gündemde olmadıki zaten..sadece bizim çabalarımız oldu yönetime alınması için..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
abi siz nie yıdız istiorsunuz anlamadım bize işşçi lazım yıldız değil bizim yıldızımız zaten war önemli olan bizim takımmı kavrayabilşecek oyuncuları almak 30 una kadar bitecek dedi ziya bakacaz ondan sonra sert eleştirecezANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
izmirin sıcağı kafana girmiş heraalde arkadaş!İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yıldız alacağız bunlardan birinin maliyeti 10 milyon dolarANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
işte bu trabzonsporu orta halli bir anadolu takımı haline getiren nuri albayrak tayfasının ideolojisini açıklayan bir örnek!İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'I love you Lincoln'
Adriano müjdesi
Kartal'ın yıldızları
'Gelin birlik olalım'
fanatik manşetleri bunlar.ziya birlikten beraberlikten bahsedio.yıllardır duyarız bu birlik beraberlik mesajlarını.
devam edin harikasınız...
gençlerbirliği ve cavcav gibi oyuncu üretip satan bir takım olmak bize yakışmaz orta halli oyuncu orta halli başarı getirir ki bu trabzonlunun isteyeceği en son şey...yazıklar olsun!...anti-klişe timi...
Yorum
-
Kaleye Martinez veya Aykut Ercetinden biri
10 Numaraya Valencia,Nicolae Dica veya Karimi'den biri + Özer Hurmaci
Forvete Ali Güzeldal
simdi bu transferleri yapmak bukadar zormu Allah askina biri bana söylesin...biz bunlarida alamiyorsak nerde bizim büyüklügümüz"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
kardes bu sn.paramiz yok'un baskan olmadan verdigi sözüydü...İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizmirin sıcağı kafana girmiş heraalde arkadaş!"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleye Martinez veya Aykut Ercetinden biri
10 Numaraya Valencia,Nicolae Dica veya Karimi'den biri + Özer Hurmaci
Forvete Ali Güzeldal
simdi bu transferleri yapmak bukadar zormu Allah askina biri bana söylesin...biz bunlarida alamiyorsak nerde bizim büyüklügümüz
Ali Güzeldal bu takımın as forveti olamaz bence bir sezonu kaldıramaz şampiyon olmak istiyorsak tabi daha büyük düşünmek lazım yabancı kaliteli bir forvet leblebi gibi gol atan bi adam lazımBordomavi.net
Yorum
-
üzülme kardes ben alistim artik sende alisirsinİlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine bir umutla foruma girdim ama yine bir şey yok
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
valla artık sabrım kalmadı bozacam ağzımı..bordomavi.net yönetiminden bi arzum var..bayanların giremeyeceği bi yere ziya ve albayrağın resmi konularak bi topiç açılmasını rica ediyorum..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
ben onu niye yazdim cünkü bundan fazlasini alamazlar...yoksa bende isterim yabanci bi forvet gelsin..İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Güzeldal bu takımın as forveti olamaz bence bir sezonu kaldıramaz şampiyon olmak istiyorsak tabi daha büyük düşünmek lazım yabancı kaliteli bir forvet leblebi gibi gol atan bi adam lazım"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
kardeş böyle gelmiş böyle gidecek galibaİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüzülme kardes ben alistim artik sende alisirsin
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum