İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
jun,jeferson,musampa bu sene yatacaklar,ama adamların sözleşmesini fesh eden veya satmaya çalışan yokki..Çünkü gerek gören yok,nasılsa transfer falan yok..Defansın durumu içler acısı..
stephanov tek başına sırtlıyordu ama artık o da yok..ayrıca fatihlen ilgilendik ama olmayınca transferi kapattık,böyle birşey nasıl olabilir ya..Fatih dünyadaki tek forvetmi alamayınca transferi kapatıyoruz,yokmu onun bir alt versiyonu bizim alabileceğimiz bir oyuncu..
Herşeyi geçtim doğru 11i çıkartacak bir hoca varmı?
var varr.....
Yorum
-
bu adi fener devrede olmasa idi simdi fatih cok tan gelmisti bize.. fener araya girip klubun kafasini karistiryor fiyat arttiriyorlar ..
benim anlamadigim fener fatihin rizasi olmadan bonservisne nasil bu kadar para verir..
fatihin fenerde oynarim dedigini sanmiyorum..
madekki fenere vercektik gecen sene verseydik daha cok para veriyolardi o zaman.. neden zenit e verdikki ..
ahh ahh..karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
zaten bence fener sırf biz almayalım diye yapıyor bunu fatih fenere bence gitmez. ama bize de gelmesin diye biz ne veriyorsak üstünü veriyor zeniteİlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adi fener devrede olmasa idi simdi fatih cok tan gelmisti bize.. fener araya girip klubun kafasini karistiryor fiyat arttiriyorlar ..
benim anlamadigim fener fatihin rizasi olmadan bonservisne nasil bu kadar para verir..
fatihin fenerde oynarim dedigini sanmiyorum..
madekki fenere vercektik gecen sene verseydik daha cok para veriyolardi o zaman.. neden zenit e verdikki ..
ahh ahh..
Yorum
-
Fener geçen sene Fatihi bizden istediyse bu senede çok rahatlıkla Zenitden isteyebilir..Ayrıca şu anki durumumuzda biz güçlenmeyelim diye Fenerbahçenin bu kadar kasacağına inanmıyorum,çünkü şu anda onlara karşı Beşiktaş ve Galatasaray kadar ciddi bir tehdit değiliz..
Birde olaya Fatih açısındanda bakmak lazım,Fatih orda kaldığı sürece bir sezonda 5-10 gol civarı atar..O yüzden Türkiyeden bir teklif geldiyse evet demesi beni o kadar kızdırmaz,Trabzonspor Fenerbahçe kadar para verip Fatihe tercih şansı sunsa ve Fatih Feneri tercih etse kızarım ama bu durumda çocuğun tercih yapma şansı yok maalesef..
Yorum
-
eğer bu yonetım fatıh ı transfer etmezse federasyon 3 puanı sıwasa werırse we kongre zamanına kadar takım ılk 3 de olmazsa yada bunlardan herhangı bırı olmazsa albayrak yonetımının ıpı ceklımıstır baska kurtulusu yok o adamınHEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
yahu anlayamıyorum arkadaşlar bu iş 80 bilinmeyenli matematik problemi değilki..bir şekilde verimli olmayan yabancılarını mutlaka elinden çıkarmalısın..hadi jabi yeni transfer sağ beke daha iyisini bulamazlar nasılsa, birde yattara diyelim,eee geri kalanlar ne iş yapar??bunların yerine 2 tane iyi stoper 1 tane sol bek koyup en azından defansı Türkiye standartlarında mükemmelleştirsek,ön liberolar hüseyin serkan desek önlerine ceyhun-gökdeniz-yattara dizsek önüne erseni koysak...1 tanede gelecek vadeden 2 kanattada rahatlıkla oynayabilecek +1 olmayı problem etmeyen bir adam koysak..bunlar çok mu zor,sen bunları yapma ondan sonra 3 puan için kapı kapı dolaş..yahu bu takım 3 puanı alsa ne olur almasa ne olur..yine intertoto kupasına katılacak bir derece alırsak başarı..
Yorum
-
arkadasim su anki maddi durum dedin de ben anlamadim bu takimin bu kadar borcu nerden geliyor ?15 milyon avroluk oyuncu satmisiz bir tane yildiz topcu almamisiz, 1 lira bonservis odememisiz..
ulan bu kansizlar yildizlarimizla geliyoruz dediler ... alah yarabbi yine agzimi bozmayayim diyomda ..
ufff ufffkaraiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
Yönetimin beceriksizliği işte...İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasim su anki maddi durum dedin de ben anlamadim bu takimin bu kadar borcu nerden geliyor ?
Fatihe o kadar para verileciğine alırsın yabancı bi genç yıldız,hem geleceğede yatırım yapmış olursun 1 koyar 5 alırsın ama nerde bizde o transfer komitesi...En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 24.08.2007, 00:56.
Yorum
-
kardesim para kazaniyozda nerde bu para her sene topcu satiyoz.. para kazaniyoz yine borcluyuz..
en fakir oldugumuz donem ozkan sumer donemi idi allahi var gokdenizi yedirtmedi fenere.. hemde sozlesmesi bitmisti ..karaiplerde bir trazonsporlu..
Yorum
-
kesinlikle doğru Fatih bize gelse yararlı olacağı kesin ama Fatih bizim dışımızda hiç bierde başarılı olamayacaktır Fatih e servet akıtmaya gerek yokİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Ekonomik sıkıntı içinde Fatihe o kadar para verilmesi hiç akılcı olmaz zaten yaşıda geçti...
Yorum
-
beyler faruk antep te kadro disi mi kaldi oyle bisey duydum lig tv de az once...
bence su anda sol kanatta oynayan en iyi adam o ..
neden olmasin ..karaiplerde bir trazonsporlu..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum