Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zaten adam vfb stuttgart altyapisindan gelme...almanlarin kalecileri cok iyi oluyor...buda alman altyapisindan gelme...görürsünüz eger bu adam birinci kaleci olarak oynarsa nasil bir kaleci kacirdigimizi...
    birde ümit milli takimla avrupa sampiyonasinda ikinci olmustu...yani ümit milli takimda bile oynamis..
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      meselede o hem paramız yok de hemde bonservisi elinde olan kaliteli bir kaleciyi düşünme hemde türk daha ne olsune bence yönetim bilinmeyen bir kaleci transfer etmektense aykutu tercih etmeliydi dha az maliyetli daha genç hata üstüne hata
      Aykutun bonservisinin elinde oldugunu size kim söyledi Galatasaray bile ona güvenmeyip yerine kaleci alıyor biz ne yapacagız onu Tolga daha iyi kaleci ondan.....
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Hergün birine hoşgeldin diyoruz ya bakalım yarın hangi kaleci gelecek bize
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bunu yazmadan geçemicem FOTOSPOR denen gaste
          Bu arada trabzonsporun GENÇ kalecisi AHMET'in eşi ve çoçuğu kampı gezmiş dio. genç ve 29 yaşında bir kaleci o zaman tolga falan kundakta
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zaten adam vfb stuttgart altyapisindan gelme...almanlarin kalecileri cok iyi oluyor...buda alman altyapisindan gelme...görürsünüz eger bu adam birinci kaleci olarak oynarsa nasil bir kaleci kacirdigimizi...
            ewet maalesefki düşünülmüyor ne yapalım ne dersek diyelim ne kadar yazarsak yazalım tıpkı özer hurmacıda olduğu gibi bizi dinleyen yok

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aykutun bonservisinin elinde oldugunu size kim söyledi Galatasaray bile ona güvenmeyip yerine kaleci alıyor biz ne yapacagız onu Tolga daha iyi kaleci ondan.....
              Tolgayı severim ama AYKUT tolgadan çok çok daha hem agresif hem daha atik daha ii kısacası
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O Forma ne öyle
                Kim bu cocuk?

o fotoğraf resmi siteden alıntıdır.yönetimden siteye kadar bu kadar ciddiyetsizlik olmaz .
                İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yedigi goller icinde bir video var mi? ben sizi anlamiyorum kardesim...videoya bakiyorsunuz sonra kaleci begeniyorsunuz...tolganin tuttugu toplardanda bir video yaparsak dünyanin en iyi kalecisi olur...
                  kardesim ben siz karar verin dedim sonra bu kurtarislar secilmis degil bi kupa macinda yapilmis kurtarislar
                  ve daha sonrada hatali olarak yedigi gol olan klibinde adresini yaptim

ve bu kaleciyi begendigimi yazdigimida nerde gördün bunu bilmek isterim
                  artik kimseyi ts de oynarken görmeden begenmiyorum bukadar tersine rastlarsan ozaman bunu yeniden yazarsin
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hele bi aykut oynasin ozaman görecegim onu begenmiyenleri...galatasarayda oynayipta milli takima kadar yükselmezse ben futbolun f sinden anlamiyorum...ama gs orkunu oynatirsa bilmem...
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• aykutun ve fevzinin sözleşmesi bitti fevzi yedekte kalırsam sözleşme imzalamam dedi gs yönetimi bu yüzden orkunu aldı yani yedeğe

Yorum

• İlk olarak camobali-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o fotoğraf resmi siteden alıntıdır.yönetimden siteye kadar bu kadar ciddiyetsizlik olmaz .

Elbette Fotoraf cektirebilir. Sonucda Cocuk ama resmi Siteye neden konuyor.

Eziklerin sitesinde bizim Formayi tasiyan Cocuk Fotoraflari varmidir acaba
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gerede'de ki çalışmalarda yapılan laktak testinde Celalettin Koçak'ın en iyi verilere sahip olduğuna dikkat çekti. Doğan "Celaleddin bana umut veriyor" dedi.

bu haberi gördükten sonra sola transfer falan yapılmayacağına karar verdim.gerçi fotomaç ama Ziya hocanın celalettin aşkı malum

Yorum

• aykut zaten gs yeni bi kaleci alirsa gidecegim gibi birseyler diyordu diye duymustum...

Yorum

• Çocukları ağlatmamak gerek. feybe, tesislerine feybe formasından başka formayla girilmesini yasaklamıştı Aziz Yıldırım'ın direktifiyle. Çok az medyada yer aldı malum. Çocuk bayramı öncesi tesisi gezmek isteyen ilkokul öğrencileri formalarını çıkarıp atletle içeri girmek zorunda kalmıştı. Bizim gönlümüz geniş olduğu sürece korkmayın rakiplerden. Varsın onlar çocukları ağlatmaya devam etsin
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• .........................
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X