İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aykutun bonservisinin elinde oldugunu size kim söyledi Galatasaray bile ona güvenmeyip yerine kaleci alıyor biz ne yapacagız onu Tolga daha iyi kaleci ondan.....İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemeselede o hem paramız yok de hemde bonservisi elinde olan kaliteli bir kaleciyi düşünme hemde türk daha ne olsune bence yönetim bilinmeyen bir kaleci transfer etmektense aykutu tercih etmeliydi dha az maliyetli daha genç hata üstüne hata2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
xxxxxxx
ewet maalesefki düşünülmüyor ne yapalım ne dersek diyelim ne kadar yazarsak yazalım tıpkı özer hurmacıda olduğu gibi bizi dinleyen yokİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten adam vfb stuttgart altyapisindan gelme...almanlarin kalecileri cok iyi oluyor...buda alman altyapisindan gelme...görürsünüz eger bu adam birinci kaleci olarak oynarsa nasil bir kaleci kacirdigimizi...
Yorum
-
Tolgayı severim ama AYKUT tolgadan çok çok daha hem agresif hem daha atik daha ii kısacasıİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykutun bonservisinin elinde oldugunu size kim söyledi Galatasaray bile ona güvenmeyip yerine kaleci alıyor biz ne yapacagız onu Tolga daha iyi kaleci ondan.....Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO Forma ne öyle
Kim bu cocuk?
o fotoğraf resmi siteden alıntıdır.yönetimden siteye kadar bu kadar ciddiyetsizlik olmaz .İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
-
kardesim ben siz karar verin dedim sonra bu kurtarislar secilmis degil bi kupa macinda yapilmis kurtarislarİlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyedigi goller icinde bir video var mi? ben sizi anlamiyorum kardesim...videoya bakiyorsunuz sonra kaleci begeniyorsunuz...tolganin tuttugu toplardanda bir video yaparsak dünyanin en iyi kalecisi olur...
ve daha sonrada hatali olarak yedigi gol olan klibinde adresini yaptim
ve bu kaleciyi begendigimi yazdigimida nerde gördün bunu bilmek isterim
artik kimseyi ts de oynarken görmeden begenmiyorum bukadar tersine rastlarsan ozaman bunu yeniden yazarsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
hele bi aykut oynasin ozaman görecegim onu begenmiyenleri...galatasarayda oynayipta milli takima kadar yükselmezse ben futbolun f sinden anlamiyorum...ama gs orkunu oynatirsa bilmem..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak camobali-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo fotoğraf resmi siteden alıntıdır.yönetimden siteye kadar bu kadar ciddiyetsizlik olmaz .
Elbette Fotoraf cektirebilir. Sonucda Cocuk ama resmi Siteye neden konuyor.
Eziklerin sitesinde bizim Formayi tasiyan Cocuk Fotoraflari varmidir acaba

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gerede'de ki çalışmalarda yapılan laktak testinde Celalettin Koçak'ın en iyi verilere sahip olduğuna dikkat çekti. Doğan "Celaleddin bana umut veriyor" dedi.
bu haberi gördükten sonra sola transfer falan yapılmayacağına karar verdim.gerçi fotomaç ama Ziya hocanın celalettin aşkı malum
Yorum
-
Çocukları ağlatmamak gerek. feybe, tesislerine feybe formasından başka formayla girilmesini yasaklamıştı Aziz Yıldırım'ın direktifiyle. Çok az medyada yer aldı malum. Çocuk bayramı öncesi tesisi gezmek isteyen ilkokul öğrencileri formalarını çıkarıp atletle içeri girmek zorunda kalmıştı. Bizim gönlümüz geniş olduğu sürece korkmayın rakiplerden. Varsın onlar çocukları ağlatmaya devam etsinTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum