Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hollandada bir gurbetci katliam yaptigini duyarsaniz 1 hafta icinde kimin yaptigiini bilirsiniz sebebi de beli dir...
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Fortunela recobanın trabzona gelebilmesi için sadece sözleşmesinin bitmiş olması yetmiyor. aynı zamanda kondisyonu ve parası bitmiş ve kafasında futbolu bitirmiş olması gerekiyor.
      61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• jeffersonu sattıkmı kıraladıkmı bılgısı olan varmı........kıralasaydık barı sonra patlama falan yapar....bu arada murat ocagı sattıkmı.....
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fortunela recobanın trabzona gelebilmesi için sadece sözleşmesinin bitmiş olması yetmiyor. aynı zamanda kondisyonu ve parası bitmiş ve kafasında futbolu bitirmiş olması gerekiyor.
          Yoo kafasini bitiren adam cok bizde..
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• recoba gelse ne güzel olur.Bizimkisi de hayal işte.

Yorum

• @halitaydın61

özelikle laktak ve MANTALİTE TESTİNDEN sonra... olayında koptum eline sağlık
              Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak ovacik_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @halitaydın61

özelikle laktak ve MANTALİTE TESTİNDEN sonra... olayında koptum eline sağlık
                sen daha dur hele ben 32 yaşındayım hatırlamıyorum şampiyonluk ama ben hatırlamasamda şampiyon olmuşuz öyle bir farkımız var )

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynı takımda Megaton diye bi forvet izledim oda iyiydi onu alsınlar

Yaa koptum bu mesaja...Bir arkadaş daha yazmıştı bunu. Megaton Boca Juniors forma sırtına aldığı reklam...
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Bobadilla Paraguay'ın Copa America'daki 3 kalecisinden biri... Paraguay, Kolombiya ve Uruguay Güney Amerika'nın iyi kaleciler yetiştirmesiyle ünlü ülkeleri. Paraguaylı kaleciler genelde Güney Amerika'da kalırlarken Uruguaylılar çok genç yaşta Avrupa'ya geliyorlar.
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                    You'll Never Walk Alone...
                    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak TS-KINGS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaa koptum bu mesaja...Bir arkadaş daha yazmıştı bunu. Megaton Boca Juniors forma sırtına aldığı reklam...

gerçektenmi?....
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yorum

• @TS-KİNGS

Madem Dubaidesin Okocha nasıl oynuyo oralarda biliyomusun?

Yorum

Bobadilla Paraguay'ın Copa America'daki 3 kalecisinden biri... Paraguay, Kolombiya ve Uruguay Güney Amerika'nın iyi kaleciler yetiştirmesiyle ünlü ülkeleri. Paraguaylı kaleciler genelde Güney Amerika'da kalırlarken Uruguaylılar çok genç yaşta Avrupa'ya geliyorlar.
                            http://www.maxfutbol.com/finalin-adi...juniors-gremio Alt taki yorumu okuyun tabii dedigin dogruysa..
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• arkadaşlar ..bu gün geredede idik bmn istanbul ve ankara olarak ..ordan transfer haberi yok ..hoca mütemadiyen telefonda konuşuyor ....başka haberler var elbette ve iyi olmayan haberler onlarında yeri bu başlık değil ...ama ey ahali VALLAHİ iyi değil BİLLAHİ iyi değil gördüklerimiz duyduklarımız........
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X