Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bobadilla Geliyor!
    22 Haziran 2007 17:42

Bobadilla Geliyor, Jefferson Gidiyor, Ayrıntılar haberde….

Trabzonspor nihayet kaleci sorununu çözüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ısrarla istediği Paraguaylı milli kaleci Bobadilla İstanbul’a getirildi.

Yıllığı 1,5 milyon Avro’ya mal olacak kaleci Bobadilla’nın hafta başında Trabzonspor’a imza atacağı bekleniyor.

Trabzonspor’un 67. yabancısı olacak olan Bobadilla aynı zamanda Bordo-Mavililerin ilk Paraguaylı oyuncusu olacak. Berzilyalı kaleci Jefferson ise, Başkan Nuri Albayrak’ın eski kulübü olan İstanbul Büyükşehir belediyesine kiralık verilecek.

Bobadilla Kimdir?

Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ısrarı üzerine İstanbul’a getirilen Bobadilla nasıl bir kaleci olduğu herkes tarafından merak ediliyor. medyatrabzon olarak, Bobadilla nasıl bir özelliğe sahip kaleci olduğu konusunda bilgilere ulaştık. İşte merak edilen Bobadilla ,

Bobadilla ile ilgili bilgiler:

1976 doğumlu olan Bobadilla Paraduay doğumlu, 1.92 boyunda, 87 kilo.

Bobadilla futbol kariyerine Paraguay'da Cerro Porteño klubünde başlamış, ardından Arjantin'in Gimnasia y Esgrima de La Plata kulübüne transfer olmuştur. Paraguay'a Libertad kulünde 2006 yılının ortasına kadar oynamak üzere dönmüş, sonra da Arjantin'de Boca Juniors takımı ile anlaşmıştır.
    Bobadilla, 2006 FIFA Dünya Kupası'nda Paraguay milli takımında ilk etapta yedek olarak yer almıştır. Paraguay'ın ilk maçında sakatlanan birinci kaleci Justo Villar'ın yerine geçmiş ve turnuva boyunca takımının en başarılı oyuncuları arasında yer almıştır. Bu sayede Arjantin'in Buco Juniors takımına 2006/2007 sezonu için transfer olmuştur.

31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Boca Junior'dan teknik direktör Miguel Angel Russo ile yaşadığı sorun nedeniyle ayrılmak istediği de öğrenildi.
    En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 19:00.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çaykur Rizespor'dan Ufukhan'a kanca..

Rıza Çalımbay'ın görevden ayrılmasının ardından Çaykur Rizespor'un başına geçen Samet Aybaba, transferde Trabzonspor'un genç savunma oyuncusu Ufukhan Bayraktar'ı istiyor..

Aybaba'nın bu talebini değerlendiren transfer komitesinin Trabzonspor yönetimi ile görüşmelere başladığı, Ufukhan'ın da Rize'ye gitmeye sıcak baktığı öğrenildi..

Genç futbolcunun önümüzdeki günlerde Çaykur Rizespor ile anlaşması bekleniyor..
      Verin gitsin. Maksat bölge takımları güçlensin.

Biraz da bölgenin en önemli takımını düşünseler ya.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Transfer başlığı ile ilgisi olmayan tüm iletiler silinecektir!..

Lütfen, başlığın konusuna özen gösterelim!..
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bobadilla Geliyor.
          22 Haziran 2007 17:42

Bobadilla Geliyor, Jefferson Gidiyor, Ayrıntılar haberde….

Trabzonspor nihayet kaleci sorununu çözüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ısrarla istediği Paraguaylı milli kaleci Bobadilla İstanbul’a getirildi.

Yıllığı 1,5 milyon Avro’ya mal olacak kaleci Bobadilla’nın hafta başında Trabzonspor’a imza atacağı bekleniyor.

Trabzonspor’un 67. yabancısı olacak olan Bobadilla aynı zamanda Bordo-Mavililerin ilk Paraguaylı oyuncusu olacak. Berzilyalı kaleci Jefferson ise, Başkan Nuri Albayrak’ın eski kulübü olan İstanbul Büyükşehir belediyesine kiralık verilecek.

Bobadilla Kimdir?

Teknik Direktör Ziya Doğan’ın ısrarı üzerine İstanbul’a getirilen Bobadilla nasıl bir kaleci olduğu herkes tarafından merak ediliyor. medyatrabzon olarak, Bobadilla nasıl bir özelliğe sahip kaleci olduğu konusunda bilgilere ulaştık. İşte merak edilen Bobadilla ,

Bobadilla ile ilgili bilgiler:

1976 doğumlu olan Bobadilla Paraduay doğumlu, 1.92 boyunda, 87 kilo.

Bobadilla futbol kariyerine Paraguay'da Cerro Porteño klubünde başlamış, ardından Arjantin'in Gimnasia y Esgrima de La Plata kulübüne transfer olmuştur. Paraguay'a Libertad kulünde 2006 yılının ortasına kadar oynamak üzere dönmüş, sonra da Arjantin'de Boca Juniors takımı ile anlaşmıştır.
          Bobadilla, 2006 FIFA Dünya Kupası'nda Paraguay milli takımında ilk etapta yedek olarak yer almıştır. Paraguay'ın ilk maçında sakatlanan birinci kaleci Justo Villar'ın yerine geçmiş ve turnuva boyunca takımının en başarılı oyuncuları arasında yer almıştır. Bu sayede Arjantin'in Buco Juniors takımına 2006/2007 sezonu için transfer olmuştur.

31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Boca Junior'dan teknik direktör Miguel Angel Russo ile yaşadığı sorun nedeniyle ayrılmak istediği de öğrenildi.

Insallah bu haber dogrudur su kaleci meselesi artik bi son bulsun baska tartisicak cok positionumuz var

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Satildiginda ilk Trabzona danisilmali denecek....

Bende bunu demek istedim kendi öz iradeleriyle hemde süper lig takımına kafalarına göre futbolcu veremezler..

Haklisin.

Bu isleri senin dedigin gibi güvenerek yapmamaliyiz.
            Hersey sözlesmeye bakiyor.

Simdi bu Usak Ligde 15 Gol atarsa bunun Hesabini kim verecek.
            Yazik ediyoruz kendimize.

Peki Canda suc yokmu?
            Var.
            TD kampa cagirmis oda denenecek Adam degilim demis gitmemis.

Yahu sen Real Madridte oynuyordunda TD haberimi yokdu
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bnce de verilsin amaa kiralik yok öyle beleşe adam vermek...onlar bizim istediğimiz futbolcuları veriyomu?

örn:yasin çakmak
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
                Çakırı çok iyi tanıdığına göre bu yazdıklarının bir hükmü kalmıyor o zaman...Özkan Sümeri eskiden eleştirenler ile Nuri Albayrağı eleştirenler aynı insanlar.Ayrımcılık yapmaya çalışmayalım.Özkancı,Nurici olmayalım...

Yukarda saydığın isimlerin hepsi BMN'de merak etme.çakır ile Nuri Albayrak arasında kurmaya çalıştığın ilişkiyi bekliyorum.Burada kimseyi tehdit ettiğimiz yok kardeşim, sadece forum kuralları okumöanızı tavsiye ediyoruz.Forum kurallarının dışında hareket edenler ceza alırlar demek tehdit mi oluyor?
                24 senedir sampiyon olamamis bir takimin taraftari olmak kolay degil malesef. E hali ile ortada yapilanlar bazen insani sinirlendiriyor.Once elestiriyor.Diger takimlari gozluyor. Yuzumuze baka baka yalan soyleyince yada bugun baska yarin baska konusmalari gorunce patliyor.
                Yanlis bir degil iki degil. Malesef siniri kalkan genc taraftarimiz tepkisini bazen boyle verebiliyor.(Bende dahil)
                Ozgur Tartisma platformlarinda bu tip hakaretler normaldir. Tabi ucu kufure gelince hepimiz dur diyecegiz. Ama diger taraftar forumlari ile kiyaslanacak olursa cidden burasinin duzeyi cok ustte.
                O yuzden ceza olayi mumkun oldugunca uyarida kalmalidir. Buradaki tum arkadaslar elestiriyide ovguyude sevgisinide hakaretimsi sozleride bu takimi dusundugu icin samimice soyluyor
                13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haklisin.

Bu isleri senin dedigin gibi güvenerek yapmamaliyiz.
                  Hersey sözlesmeye bakiyor.

Simdi bu Usak Ligde 15 Gol atarsa bunun Hesabini kim verecek.
                  Yazik ediyoruz kendimize.

Peki Canda suc yokmu?
                  Var.
                  TD kampa cagirmis oda denenecek Adam degilim demis gitmemis.

Yahu sen Real Madridte oynuyordunda TD haberimi yokdu
                  İyi konuya değindin Can ın kampa katılmama sebebi haber61 de okumuştum denenecek topçumuyum değilde nasıl olsa kampa katılsakta oynayamayacağımız kesin katılmamak en doğru karar deyip tekrar değirmendere ye dönmüş diye biliyorum ama tabiki can dada hata var her ne olursa olsun ben iyi topçuyum diyorsan katılacaksın kardeşim kampa o zaman ahmet te mehmet te iyi topçu kafalarına göre katılmasınlar kampa oturdukları yerden takıma girsinler varmı böyle şey ben can ı yıldıran konunun ziya doğan nasıl bir açıklama yapmıştır bilmiyorum gerçi ama bu kampın gençler için formalite bir kamp olduğunu belirttiyse eğer bu da yanlış bir kanı olur diye düşünüyorum...
                  ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Bakın arkadaşlar elin almanı elin Claudia rothu ne demiş

Claudia Roth, Sürmene Çamburnu’ndaki Katı Atık çöp tesisinin yasal olmadığı gerekçesiyle ve yeşilin katledildiği için dün Trabzon’a gelmişti. Trabzon’da çeşitli incelemelerde bulunan Roth, Trabzon’da halk ve Trabzonspor taraftarıyla da konuşma imkanı buldu.

Trabzonspor’u ile ilgili Roth’a sorular soruldu. Bunun üzerine Roth, “Trabzonspor uzun zamandan beri şampiyon olamıyorsa bir yerlerde yanlışlık yapılıyordur. Doğayı, yeşili korumayı başaramadığınız gibi Trabzonspor’unuza da sahip çıkamadınız. Kalbinizi ve kulağınızı bazı olaylara kapatmayın. Şampiyonluk istiyorsanız mücadelesini verin. Ancak bu yolla başarı sağlanır” diye konuştu.

Roth’a hediye edilen formadan memnun kaldığını belirterek, “Ben Beşiktaş taraftarı olarak bu Trabzonspor formasını saklayacağım” dedi.

Yorum

• Trabzon'a Paraguaylı kaleci!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'ın 4 futbolcu transferi istemesine yönetimini soğuk baktığı iddia edilirken; öncelikle kaleci arayışları üzerinde çalışmaların yoğunlaştırıldığı belirtildi. Doğan'ın bir kaleci, bir stoper, bir santrfor, bir de ofansif orta saha oyuncusu istediği, ancak yönetim kurulunun bunu fazla bulduğu ve öncelikle kaleci konusuna yeşil ışık yaktığı ifade edildi.

LİG TV'nin haberine göre Doğan'ın özellikle istediği Sakaryaspor kalecisi Martinez için bir kez daha girişimde bulunan, ancak beklediği yanıtı alamayan Bordo - Mavililer'in bu kez de Arjantin'in Boca Juniors takımında oynayan Paraguaylı Bobadilla'yı listesine aldığı bildirildi. Bobadilla için yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve Doğan'ın onayının beklendiği belirtildi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak da "Yönetim olarak bugüne kadar üzerimize ne düşerse yaptık, yine yapacağız" diyerek gerçekleştirilecek transferin mesajını verdi. Albayrak Trabzonspor Kulübü'nün aylık dergisinde yer alan yazısında, "Geride kalan sezonda bir çok sıkıntıyı ve problemi camia olarak birlikte yaşadık. Ardından bir çıkış başlarken, üst üste gelen hakem hataları ve sakatlıklar bizi engelledi. Her başarıya giden yolda bazı sıkıntılar ve engeller olur. Biz, camiamızdan aldığımız güçle, önümüzdeki sezon bütün bu sıkıntıları el ele vererek ortadan kaldıracağız. Bunun için de önümüzdeki sezon kuracağımız kadroyla 7'den 77'ye bütün camiamıza büyük görevler düşüyor. İki yıldır takımımızın ve şehrimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor. Bu havayı büyük Trabzonspor camiasının aydınlık yarınlara çevirmesi de yine kenetlenerek olacaktır. Biz yönetim olarak, üzerimize maddi-manevi bugüne kadar ne düşüyorsa yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Başarıya giden yolda en büyük anahtar birlik olmak ve iletişim ağını güçlendirmekten geçiyor. İşte bu sebeple, şanlı ve başarılarla dolu 40 yılımıza daha nice zaferleri eklemek için bu sezon tek bir vücut ve tek bir yürek olalım" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Gerede kampındaki hazırlıklarını kondisyon antrenmanıyla sürdürdü. 29 Haziran'da Trabzon'a dönecek olan Bordo - Mavililer, iki günlük izinin ardından bu kez Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacaklar.

lig tv
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Trabzonspor Bobadilla ile her konuda anlaşmaya vardı.

TS Kalecisini Buldu

Bordo Mavili yöneticiler Paraguay Milli Takım kalecisi Aldo Antinio Bobadilla ile prensipte anlaşmaya vardı.
                        Dünya kupasında iyi performans sergileyen Bobadilla 31 yaşında ve 1,90 boya sahip.
                        Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'i ısrarla istemesi yüzünden Trabzonspor yönetiminin Bobadilla transferini beklemeye aldığı öğrenlidi.Martinezle son kez görüşecek olan Trabzonspor yönetimi bu transferin gerçekleşmemesi durumda, Bobadilla'yı yarın ve en geç Pazar günü Türkiye'ye getirecek
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ben bu gençlerimizi kazanmak adına en iyi yöntemin rezerv ligten geçtiğini düşünüyorum seneler önce bir proje ortaya atılmıştı ve o proje gördüğüm kadarıyla hala rafta duruyo ve tozdan görünmüyo artık inanırmısınız bir rezerv ligin trabzonspor a katacağı fayda ne olur hiç değilse faydalanamadığımız ve 18 dışında kalan futbolcularımız orada kendilerini gösterip A takıma katkıda bulunmak adına idmanlarını dahada iyi bir şekilde yaparlar en azından Trabzonspor da oynamak adına bu rezerv ligin kurulamama sebebi nedir çok merak ediyorum bence uyuşukluktan başka birşey değil inşallah bu konu gündeme gelirde bu sene olmasada en azından gelecek sene bir rezerv lig olur...

Yorum

• Bobadilla İstanbulda diyor benim verdiğim haberde ama sbayın verdiğinde ise yarın gelcek diyo nasıl iş anlamadım????

Yorum

• bobadillo yu tanımam ama paraguaydan fason kaleci çıkmaz.alınmasına sevindim.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bobadilla İstanbulda diyor benim verdiğim haberde ama sbayın verdiğinde ise yarın gelcek diyo nasıl iş anlamadım????
                                Buda nick carle olayı gibi adama ülkesine döndü dediler gitti g.birliğine imza attı bu basında laçkalaştı iyice

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X