Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Travelair anlatmak istedigim noktayi anlamamissin..Ben genel konustum, olayin senle kisisel bir alakasi yok..Yani o listeyi baska bir kullanicida yapsa ayni seyi yazardim..ilk once bunda bir anlasalim...
    Listeye emek verip hazirlamissin buna da bir diyecegim yok kendince arastirmalar da yapmissin ama bu benimn dusuncemi degistirmez..Zira orda 84 tane oyuncu var hepsi hakkinda izlemeden bilgi sahibi olmak imkansiz.Tekrar soyluyorum izlediklerin varsa ozur diledim zaten..
    Senin bu listeyi fm den hazirladigin bariz bir sekilde ortada ama bunu nette arastirarak eklemelerde yapmissin, bunun icin saygisizlilk yapicak degilim..Benim karsi ciktigim nokta ustte de yazdigim gibi hayatinda izlemedigi adamlar hakkinda milletin fikir sahibi olmasi.Yok efendim bu gelmezmis,bu gitmezmis cok bitiriciymis yani finishingi 20ymis falanda filan..bu goruse karsiyim..Yoksa fmden liste yapip buraya koymak cokda zor degil, fm scoutlarina inceletirsin oyuncuyu, daha detayli bir bilgide koyarsin buraya, ama olay bu degil burda oyun oynanmiyor..Sen boyle yaptin demiyorum sadece bana oyle geldi, zira baska sitelerden de arastirma yapmis olabilirsin..

Yorum

• Golamturi, ithamlarına devam ediyorsun. Ben de diyorum ki ben o listeyi fm'den cm'den fifa manager'den, total manager'den, hiçbirinden hazırlamadım. Daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi internet araştırmaları ve kendi gözlemlerim, izlenimlerim. İlk olarak bu konuda anlaşalım. Herhalde bunun üzerine beni yalancılıkla suçlayıp iddialarına devam etmezsin

Çoğunu da izleyip araştırmışımdır. Hakkında bilgi bulamadıklarım da vardır elbet. Koreliler, İsrailli oyuncu vb..

İlerki aşamalarında da herhalde ben bilmemne ülkesine gidip oyuncuyu izlemeyeceğim, Trabzonspor'a transferini de ben yapmayacağım, ben gözlemlediğim kadarını yazıyorum

İkinci olarak, yanlış aklımda kalmış orada 100 küsür futbolcu var, fm scoutlarına oyuncu izlettirip onun üzerine buraya yazacak kadar ne görüyorsun beni anlamak mümkün değil.

Eğer "O listedekilerin hemen hepsi fm'de var, bu sayede millet scout'luk yapar hale geldi" demeseydin ben de alınmazdım

Birisi diyor ohoooo, diğeri diyor imkansız, diğeri fm scoutu diyor, ayıp oluyor, başka bişey söylemeye gerek yok
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bir kere ben bu başkan'ın samimi olduğuna inanmıyorum ki alcağı topçuya inanayım.Kimi alırsa alsın boş çünkü niyet kötü.Al işte Marcelinho gelde de ne oldu.
        YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAA
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Travelair haklı bence de. Adam uğraşmış, emek vermiş. Saygı duymak gerekir...
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir kere ben bu başkan'ın samimi olduğuna inanmıyorum ki alcağı topçuya inanayım.Kimi alırsa alsın boş çünkü niyet kötü.Al işte Marcelinho gelde de ne oldu.
            YÖNETİM İSTİFAAAAAAAAAA
            Yönetim ziya el lele hadi güle güle

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mladen Petric

Su anda Isvicrenin FC Basel takiminda oynuyor...26yasinda Hirvat Milli Futbolcu...mevkii Forvet...boyu 1.85...iki ayaginida kullanabiliyor...bu sene Baselde 17 macta 21 gol atti...fiyati 3.5Milyon Euro...yani istersek alabiliriz...Almanyadan Dortmundda ilgileniyor kendisliyle...

Buda bir Videosu...
              http://www.youtube.com/watch?v=QoAu70Y4ldQ
              Hakkaten süper adam, ama peşinde Dortmund'dan fazlası olur bu yaz..
              BORDO MAVİ

Yorum

• Kluivert ve Reiziger'e yollanıyor

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan PSV Eindhoven, tecrübeli futbolcuları Patrick Kluivert ve Michael Reiziger'e kapıyı gösterdi.

PSV Eindhoven Kulübü'nden yapılan açıklamada, Hollanda Milli Takımı'nın yıllarca başarıyla formasını giyen tecrübeli golcü Patrick Kluivert'ın sözleşmesinin yenilenmeyeceği duyuruldu. Geçtiğimiz yıl PSV Eindhoven'la bir yıllık sözleşme imzalayan ve bu sezon iki yıl daha takımda kalmak istediğini açıklayan Kluivert'ın bu önerisi kulüp tarafından kabul edilmedi.

30 yaşındaki Kluivert, Hollanda Milli Takımı'nın 79 kez formasını giymiş ve 40 gole imzasını atarak milli takımın en golcü ismi olmuştu. Kluivert, Ajax, AC Milan, FC Barcelona, Newcastle United ve Valencia gibi takımların da formasını giymişti.

Bu arada, yaklaşık 10 gün önce Hollanda Ligi'nde 20. şampiyonluğunu ilan eden PSV, Kluivert gibi bir başka tecrübeli yıldızı savunma oyuncusu Michael Reiziger'le de yollarını ayırma kararı aldı. Kulüp, 34 yaşındaki Reiziger'den de kendisine kulüp bulmasını istedi. İki sezon önce İngiliz ekibi Middlesbrough'dan transfer edilen Reiziger, Ajax, AC Milan ve Barcelona formaları giymişti.

11.05.2007
                Kaynak : İHA

Kluivert düşünülebilirmi acaba daha 30 yaşında imiş
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özer Hurmacı

Oyuncu adı:Özer Hurmacı

Oynadığı takım adı:Ankaraspor

Mevkii:Orta Saha

Doğum tarihi:20.11.1986

Uyruk:Almanya

Boy:174 cm

ÖZERİN KENDİ SÖZLERİ:Genç futbolcu, ''Bir Trabzonlu olarak Trabzonspor'un durumuna üzülüyorum. Ailem de Trabzonlu. Ama profesyonelliğin gereği olarak bu hafta kazanıp, ikinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz'' diye konuştu.

Bu arkadaş Leminin Trabzon Pafta oynatmak için kendini yırttığı Leminin eşinin kardeşi olması lazım bu sene Ayku Kocaman ona bizimkilerin vermediği şansı verdi 2 gol attı 3 tanede asist yaptı ümit milli takımın da değişmez oyuncusu biz bu kafayla çok kafayı vururuz taşlara
                  özer gerçekten iyi oyuncu alınması gerek...hemde trabzonsporlu

Yorum

• Valla ben deyince fm'ci oluyorum, imkansız aşklar peşinde oluyorum marcelinhos100 dostum, kontratı bitiyor üstelik dediğimde Kluivert bitmiş diye cevap alıyorum. Bir de sen dene
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Dünyada bize gelebilecek o kadar çok genç gelecek vaad eden oyuncular varki ama işte bunları akıl edebilecek adamlar lazım bu ziyayla,bu yönetimle ufffff zor.....

Yorum

• @Travelair
                        araştırmalar için sağolasın

Gökhanıda kaçırdık
                        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 11.05.2007, 14:26.
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Eomer, Gercekefsane teşekkürler, burda Trabzonspor önemli, kendimi yüceltmek için yapmıyorum bu listeyi, onun için fmci yakıştırmalarına kızmama gerek yok ama bazen alınganlık yapıyorum böyle işte. Ayrıca fm yapımcıları da genç yetenekler keşfediyorlar bunda da kötü birşey yok. fm yok listemde, ben kendi araştırmalarımı yazdım, fikir alışverişi olsun diye ilginize sunuyorum
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.05.2007, 14:35.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Travelair
                            araştırmalar için sağolasın

Gökhanıda kaçırdık
                            Abi Gökhanı niye kaçırdık hangi gökhan bu bu arada Travelair dostum burada bazı arkadaşlara birşey anlatmak çok zor uğraş olmuyor

Yorum

• Kluivert bence yanlış transfer olur Yaş konusunu maliyeti olmadığı için bi kenara koysak bile (ki yıllık maliyeti bile kaydadeğerdir) Performans?Yani sonuçta kariyeri dolayısıyla ismi çıkıp oynamayacak Bazı oyuncular vardır 35 yaşına kadar ortalama performans gösterebilirler Bazılarıda 30 lu yaşlarda futboldan kopmuş gibi 2 maç üst üste oynayamadan ordan oraya transfer olmakla meşgul olurlar

Alacağımız oyuncunun burdan sonra en az 1 transfer gerçekleştirme olasılığı yüksek olmalı İsmi var diye futbolcu alınmaz Her iyi futbolcu alınmaz Kalite?Yaş?Maliyet?Performans?İhtiyaca uygun olmalı Varsa sisteme!

Yorum

• Ersun Yanal "Kimse ile anlaşmadım"

Galatasaray ve Trabzonspor ile anlaştığı yönünde haberler çıkan Ersun Yanal Sporyolu'na konuştu. Ersun Yanal, "Kimseyle görüştüğüm ve anlaştığım yok. Benim dışımda bir şeyler konuşuluyor. Benimle konuşan yok" dedi.

Vestel Manisaspor'dan ayrıldıktan sonra bir süre dinlenen Ersun Yanal, "Şu an dinleniyorum. Bana şu ana kadar gelen bir teklif yok. Bazı olayları pişirip pişirip ortaya koyuyorlar. Ben de gazetelerden okuyorum" dedi.
                                Olayların kendi dışında geliştiğini de söyleyen Ersun Yanal, "Biri ile görüşürsem bunu da saklamam. Transfer görüşmesi saklanacak bir olay değil" dedi.

Bugün Ersun Yanal Galatasarayda deniliyordu son dakika yani bu arada serdar bali lig radyoda dinleyin ilginç şeyler söylüyor habu serdar baliyi seviyorum tam ziya doğan düşmanı
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 11.05.2007, 14:47.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X