Bir Fonseca da kosta rika da var o da fena futbolcu değil...Ayrıca meksikalı borgetti milli takımın attığı her 3 golün kesin ikisinin altında onun imzası var zamanında taliptik ona ama olmadı.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ağzından bal damlıyo valla bal. birde bunu yönetim bilseİlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında bize iyi bir hoca lazım diyenleri duyuyor gibiyim, Ziya hocanın kulakları çınlasın
Yorum
-
Milliyet Son Dakika
Orkun Galatasaray'da
Galatasaray, Kayseri Erciyesspor’un kalecisi Orkun Uşak’ı renklerine kattı.
Galatasaray alt yapısında yetişen ve Kayseri Erciyesspor’daki performansıyla göz dolduran genç kaleci, sarı-kırmızılı kulüple 3 yıllık anlaşmaya vardı.
Orkun Uşak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray ve Bursaspor’un kendisiyle ilgilendiğini belirterek, "Dün akşam son olarak Galatasaray devreye girdi ve 3 yıllık anlaşmaya vardık" dedi.
Rüstü, Volkan, Hakan, Orkun, "Cordoba" cesitli takimlar ile anlasdiklarina göre Türkiyede alinabilecek TEK kaleci kaldi: Martinez!
Onuda birine kaptirirsak, herhalde Kaleci almayacaklar
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
o varken celoyu rahat oynatamıyordu yolladı rahat etti.....İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol kanat için Murat Ocak'ı almıştık geçen senede.. Oynattığımız maçlarda gayette oynuyordu. (Hatta milli futbolcuydu o sıralar)
Ne olduda gönderildi ben onu anlamadım?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
trafiğin yoğun olduğu bir saatte araçla bir yere giderken sol şeritte idik . ve her zamanki gibi sağ şerit akıyor sol şerit tıkalıydı ...sol görüşlü arkadaşım espriyi patlattı ...trafiğin bile sol şeritte tıkalı olduğu bir ülkede sol mu olur kardeşim
))
sanırım ziya hocada aynı kanaatte
)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
O gidince celoyu oynatmışmıydıki? Yada celo ondan dahamı iyiydi..İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo varken celoyu rahat oynatamıyordu yolladı rahat etti.....
Düşünmeden işler yapıyor.yok transfer yapamıyoruz edemiyoruz.
Elindekinin değerini bil hoca.. Gelen transferleride önlibero olmasada oynat be adam..Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
SKOKO ve MARTİNEZ gündemde
Skoko yu alıyomusuz bizim ziya genclerde calıstırdı ya adamlara para kazandırıoz baska bişe deil.MARTİNEZ kesinlikle alınmalı sakaryada oldugum için antremanlara gidiodum abi böyle bi kaleci yok bence yönetim 4 milyon yuro yu vermeli bu adamı alırsak %100 şampiyonuz inşallah anlasırız hem ilerde 20 milyon yuroya bile satarız bu adammı zaten colombiya milli takımında
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 FUTBOLCU İSTİYOR

Yeni sezon çalışmalarına şampiyonluk doğrultusunda start verdiklerini belirten tecrübeli teknik adam, “Hedefimiz belli; şampiyonluk. Yönetimden isteklerimiz var. Ayın 30'una kadar tüm transferler kadromuza katılmalı. Trabzonspor transferleri hep geç bitiriyor. Bana 1 stoper, 1 forvet, 1 forvet arkası ve 1 kaleci lazım. Toplam olarak 4 transfere ihtiyacım var. Bunlar ihtiyacımızın olmasından çok rekabeti arttırmak için” dedi.
Alın Ziya Hocaya Martinez Emre Palermo ve Lavezziyi de rahatlasın adam yahu
ŞU ADAMDAN haber yayınlarken resmini koymasanız sinirlerim zıplıyor
Yorum
-
Sen herhalde sakaryanin bir menejerisin kardesimİlk olarak kaplan6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSkoko yu alıyomusuz bizim ziya genclerde calıstırdı ya adamlara para kazandırıoz baska bişe deil.MARTİNEZ kesinlikle alınmalı sakaryada oldugum için antremanlara gidiodum abi böyle bi kaleci yok bence yönetim 4 milyon yuro yu vermeli bu adamı alırsak %100 şampiyonuz inşallah anlasırız hem ilerde 20 milyon yuroya bile satarız bu adammı zaten colombiya milli takımında
En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 16:08.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
şimdide oyunplanımda keçelinin yeri yok diyormuşİlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo varken celoyu rahat oynatamıyordu yolladı rahat etti.....
geçen sene banko onu oynatıp taraftarın saçını başını yolduryordu ne biçim adam bu yahu
yoksaa aman allahım ziya ya birşeylermi oldu mentalite değişiyormu :P
Yorum
-
Vay be adam gibi adam Zİya Doğan'ın hiç seveni kalmamış, sevgiyi geçtim saygı da kalmamış. İşi zor Ziya Hoca'nın. Gerçi bizim taraftarı fazla ciddiye almamak lazım. Çabur kızar iki üç galibiyetten sonra yine kral yaparlar adamı
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
fındıkoglu tarafından yazılan
Sayenizde sokağa çıkamaz olduk.
Sayenizde alay edilir olduk.
Sayenizde millete maskara olduk.
Sayenizde evimizdeki huzur bozuldu.
Sayenizde gülmeyi unuttuk.
Sayenizde büyüklüğümüz tartışılır oldu.
Sayenizde küçük takımlarla aynı kefeye konduk.
Sayenizde ligden düşme korkusu da yaşadık.
Sayenizde çoluk çocuğa maskara olduk.
Sayenizde eziklerin yanında konuşamaz olduk.
Sayenizde adımız anılınca kaale alınmaz olduk.
Sayenizde ufak çocuklar TRABZONSPORU tutmaz oldu.
Sayenizde tv lerde bile yayınlanmaz olduk.
Sayenizde gazetelerde bile işe yaramaz sayfalara konulur olduk.
Sayenizde formalarımızla bile gezemez olduk.
ziyayı neden artık sevmediğimizi bir arkadaş çok güzel özetlemiş aslında........
kırılan cam bardak olmaz bidaha.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bu Trabzonspor sevgisini keşke söküp atabilsem içimden. Böylece boşu boşuna özellikle ziya ve nuri gibi beceriksizler yüzsüzler benciller yüzünden üzülmem sinir stress yapmam kendi kendi kendime . Takım kötü günler geçirebilri maddi sıkıntılar yaşanabilir bunlar doğal ama benim dayanamadığım. Kişilerin kişisel çıkarları uğruna bunca insanın üzülüyor olması Nuri kendine reklam sağlasın ihaleleri daha kolay alsın ileride siyasette adı hatırlansın diye bunca taraftar neden eziyet çeksinki. Tamam belki iyi niyetle geldiniz ama olmadı kardeşim yapamadınız ...unu çıkardınız gidin yahu bu ne yüzsüzlüktürrr. Biz Trabzonspor sevdalısıyız ölene kadarda öyle kalacağız . Ama bu yapılanlar bu beceriksizler yüzünden sevdalısı olduğumuz klübü bizim kalbimizde değil ama rakiplerin gözünde iyice küçük düşürdünüz ya helal olsun size
Başkan sen git limanla gazeteyle filan uğraş hadi artık nooolurrrrrrrrrr
Ziya yıda liman başkanı filan yada gazete dağıtıcısı filan yap
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum