Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aykut erçetin boştaydı neden almadı yönetim sivaslı hayrettin için geçen sene o kadar uğraşan yönetim bedava olunca almaktan neden vazgeçti yoksa celaleddin ve keçeli bu takımda torpillimi
    aykutu bende bi kac kez yazmistim buraya...zaten gs orkunu aldi...tam zamaniydi almanin
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bi video daha
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor, Bobadilla ile anlaştı
        Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Paraguay Milli Takım kalecisi Aldo Bobadilla yarın İstanbul'a gelerek Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek. Başkan Albayrak'ın futbolcuyla olan ufak pürüzleri halledip, kesin anlaşma sağlaması bekleniyor.

"BOBADİLLA İLE ANLAŞIRIZ"
        Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, kaleci arayışlarında sona yaklaştı. Sakaryaspor'a Martinez için son teklifini yapan ve olumsuz yanıt olan bordo - mavililer, Paraguay Milli Takımının tecrübeli 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Aldo Bobadilla ile prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezon Boca Juniors takımında forma giyen Bobadilla' nın bonservisi elinde bulunuyor. Yarın İstanbul' a gelecek olan Bobadilla, Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek ve transferi ile ilgili son detayları konuşacak. Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer' in yakından takip ettiği Bobadilla' nın transferine Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da onay verdiği öğrenildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Martinez için Sakaryaspor kulubüne son teklifi sunduklarını ifade ederek, "Ancak Sakaryaspor kulübü çok yüksek bir fiyatta kalmayı tercih etti. Artık bu transferi kapattık. Ve Bobadilla ile görüşmelerimiz oldu. Bu futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardık. Paraguaylı kaleci yarın İstanbul' a gelerek Başkan Nuri Albayrak ve yönetim kurulundaki arkadaşımız Abdullah Başer ile bir araya gelecek. Bu transferin kesin olarak sonlanacağına inanıyoruz" dedi. Trabzonspor yönetiminin bonservisi elinde olan Bobadilla' ya 900 bin dolar vermeyi planladığı öğrenildi.
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aykutu bende bi kac kez yazmistim buraya...zaten gs orkunu aldi...tam zamaniydi almanin
          ewet bencede aykut çok iyi bir kaleci ama nedense listemizde değil hem türk hem ucuz hem kaliteli neden düşünülmez bu adam anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor, Bobadilla ile anlaştı
            Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Paraguay Milli Takım kalecisi Aldo Bobadilla yarın İstanbul'a gelerek Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek. Başkan Albayrak'ın futbolcuyla olan ufak pürüzleri halledip, kesin anlaşma sağlaması bekleniyor.

[/B]
            hep bu ufak pürüzler büyük sorunlar cıkarıyor
            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yedigi goller icinde bir video var mi? ben sizi anlamiyorum kardesim...videoya bakiyorsunuz sonra kaleci begeniyorsunuz...tolganin tuttugu toplardanda bir video yaparsak dünyanin en iyi kalecisi olur...
              BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• aykutu gs oynatirsa bence gelecekte milli takimin kalesini kolaylikla kapar...birkac kez izlemistim adami...hazirlik maclarinda cok hosuma gitmisti...veya mondragonun yerine ligde bir kac macta oynamisti gercekten cok güzel oynamisti o maclardada , zaten geretsde dedi mondragonu aratmadigini ve böyle yetenekli bir kaleciye sahip olduklari icin mutlu oldugunu...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• işte yeni transferimiz. fb liler ve mantalite ziya
                  İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    offf be ne bicim kaleci..bu bizim ligi sallar..

Yorum

• jefferson ne oldu?
                      yahu geçen gün resmi sitede pazartesi gelcek yazıodu
                      şimdi bazı yerler geç gelio die ceza vercekler dio daha 2 gün var gelmesine nasi ceza anlamadim
                      bobdila mi dir nedir o kesin mi
                      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 13:08.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aykutu gs oynatirsa bence gelecekte milli takimin kalesini kolaylikla kapar...birkac kez izlemistim adami...hazirlik maclarinda cok hosuma gitmisti...veya mondragonun yerine ligde bir kac macta oynamisti gercekten cok güzel oynamisti o maclardada , zaten geretsde dedi mondragonu aratmadigini ve böyle yetenekli bir kaleciye sahip olduklari icin mutlu oldugunu...
                        meselede o hem paramız yok de hemde bonservisi elinde olan kaliteli bir kaleciyi düşünme hemde türk daha ne olsune bence yönetim bilinmeyen bir kaleci transfer etmektense aykutu tercih etmeliydi dha az maliyetli daha genç hata üstüne hata

Yorum

• İlk olarak camobali-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte yeni transferimiz. fb liler ve mantalite ziya
                          Bizim Ziya hoca sakal bırakıyo galiba

Yorum

• İlk olarak camobali-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

işte yeni transferimiz. fb liler ve mantalite ziya

O Forma ne öyle
                            Kim bu cocuk?
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              meselede o hem paramız yok de hemde bonservisi elinde olan kaliteli bir kaleciyi düşünme hemde türk daha ne olsune bence yönetim bilinmeyen bir kaleci transfer etmektense aykutu tercih etmeliydi dha az maliyetli daha genç hata üstüne hata
                              zaten adam vfb stuttgart altyapisindan gelme...almanlarin kalecileri cok iyi oluyor...buda alman altyapisindan gelme...görürsünüz eger bu adam birinci kaleci olarak oynarsa nasil bir kaleci kacirdigimizi...

Yorum

• Ohh be Martinez den kurtulduk .... Hoşgeldin Bobadilla....
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X