Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya gs iflas bayrağını çektiler hala transfer yapıyolar hemde yıldız lincoln gibi..biz niye yapamayalım..hem biz böyle yıldız felanda istemiyoruz...biraz borca gireceksin kardeşim..ticarette bile risk almayan para kazanamaz...
    Bunlar risk almam deyip transfer yapmaz. Ama paraları nereden kaybediyorlar anlamadım gitti. Gelirleri saklayıp giderleri gösteriyorlar..
    Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• coolank iyi haberler ver bize .....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Miraç bu sayfada ne arıyorsun online..
        Sen memlekete gitmiyormuydun?

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre Altug
          Sicak
          tesekkurler

Yorum

• bizim teknik direktör gönderilirse sözleşmesinde tazminatmı yazıyo (((
            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.06.2007, 14:57.
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Valencia 23 yaşındaki forvet oyuncusu Angel Javier Arizmend ile anlaşmış.
              Arkadaşlar adamın 50maçta 7 tane golü var. Biz olsak golcü diye alınan adama bak gol atamıyor diye başlardık saydırmaya .. Jun'u gol kralı aldık ne bızde yapabıldı. nede tekrardan gittiği eski takımında..

Yetenekli transferler yapıp onlara destek çıkmalıyız. Elimizdekinlerinde kıymetini bilerek tabi. Yahu bu Ali Güzeldal'ı ben çok beğeniyordum. Sizcede iyi değilmiydi?

Yorum

• İlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunlar risk almam deyip transfer yapmaz. Ama paraları nereden kaybediyorlar anlamadım gitti. Gelirleri saklayıp giderleri gösteriyorlar..

aslında yapıyolar hatta yaptılar..geçen sene marcelinhoyu transfer etti hepimizin o günler heyecandan uykusu kaçmıştı kimse inkar etmesin,ama bu değerleri kullanabilecek teknik direktör lazım takıma acilen..
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aslında yapıyolar hatta yaptılar..geçen sene marcelinhoyu transfer etti hepimizin o günler heyecandan uykusu kaçmıştı kimse inkar etmesin,ama bu değerleri kullanabilecek teknik direktör lazım takıma acilen..
                  hemde nekadar sevinmiştik ama adam resmen patladı

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hemde nekadar sevinmiştik ama adam resmen patladı

ziyayla çalışan hep patlar hemde çatlar..

Yorum

• dün kardeşim burada epey geyik yapmış kusura bakmayın kulağını çektim

Yorum

• Bakan Şahin: Ulusoy samimi olmalı...

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Kulüpler Birliği'nin seçim isteme kararıyla ilgili, ''Futbol Federasyonu sayın başkanı ve yönetiminin, genel kurul delegelerinin bu samimi istekleri karşısında samimi bir tavır takınmasının Türkiye'de spora ve futbola hizmet edeceğini düşünüyorum'' dedi.
                        Mehmet Ali Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu'nun gerçek aktörlerinin genel kurul delegeleri olduğunu vurguladı. Genel kurul delegelerinin salt çoğunluğunun seçim istemesi durumunda yasal olarak seçim yapılması gerektiğini belirten Şahin, ''Bundan kimse kaçamaz. Ancak Futbol Federasyonu sayın başkanı ve yönetiminin genel kurul delegelerinin bu samimi istekleri karşısında samimi bir tavır takınmasının Türkiye'de spora ve futbola hizmet edeceğini düşünüyorum'' diye konuştu.

SINIRSIZ YABANCI İSTEĞİ
                        Kulüplerin sınırsız yabancı futbolcu oynatabilme isteğini de değerlendiren Şahin, bu durumun Türkiye'de futbolun gelişimine ve özellikle milli takıma güçlü sporcular yetiştirilmesine olumsuz etki yapacağını söyledi.
                        Buna karşın Avrupa'da gerek Şampiyonlar Ligi, gerekse UEFA'da Türkiye'yi temsil eden Türk takımlarının haksız bir rekabet karşısında kalmaması gerektiğini dile getiren Şahin, ''Yani oynayacağımız yabancı takım sınırsız yabancı oynatma imkanına sahip olur da bizimki sınırlı olursa tabii ki haksız bir rekabete maruz kalmış oluyor. Belki o maçlar için bir sınırsızlık düşünülebilir'' dedi.
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Uğur Boral işi ciddi gibi gözüküyor.
                          Ben sonuna kadar karşıyım.
                          Birincisi bu adam geçen sene bizim teklifimizi görmezden gelip koşa koşa febeye giden, sonra da ilk onbir şansı kalmayan bir adam. Yani İstanbul artığı tanımına cuk oturuyor.

Teknik olarak bakılınca da çok anlamlı değil. Transferi destekleyen arkadaşlar genellikle solda Celo'dan başka adam yok gibi bir mantık içindeler. Halbuki Uğur'un alınması Celo'nun oynamasını engellemiyor. Çünkü Uğur solbek oynayamaz. Önce karar verelim solbek mi istiyoruz, sol açık mı? Sol açık desen mevcut kadroda bile keseceği adam yok.(Gökdeniz? Ceyhun?) En iyi ihtimalle iyi bir yedek olur ki yaklaşık 1 milyon dolar bonservis verip yedek solaçık almaktansa ben o parayı orta sahaya alacağım adamın parasına ilave ederim.

Sol taraf için düşünülen diğer iki isim Faruk ve Eren'in birer yıllık sözleşmeleri var. Eren kanımca işe yaramaz. Faruk ise Antep takası kabul ederse iyi bir transfer olur, yetenekleri çoğu arkadaşın sandığından fazladır, yalnızca kafasında bazı sorunları var.

Faruk olmazsa da Sivas'lı Hayrettin düşünülebilir. Bonservisi yok diye biliyorum.

Özetle ben yerli sol kanat oyuncusuna fazla bonservis ödenmesine karşıyım.

Ha bir de artık söylemekten bıktık, bek değil de açık düşünülüyorsa Kasımpaşa'lı Erhan ve Gençler'den Engin düşünülebilir.
                          Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Kalecinin Martinez olduğunu düşünelim
                            Solbektede Uğur Boral (Celoyu keseceğine pek inanamıyorum ya neyse)
                            10 numara alınmayacağını düşünüyorum Ziya hocanın 10 numara yerine çift yönlü bi ortasaha istemesi daha büyük ihtimal
                            2 önlibero+1 ortasaha+ 2 kanat+tek forvet ya da tek kanat+çift forvet
                            ve tabi Santrafor Palermodan daha iyileride alınabilir bence Rasmussen gibi
                            Şöyle ki;
                            -------------Martinez-------------
                            ----Jabi--Milan---Hüseyin-Uğur----
                            -Yattara-Serkan-Ayman-???--Gökdeniz
                            -------------Santrafor---------------
                            Mentalite duvarlarını yıkarsa;

--Yattara--Serkan--Ortasaha--Gökdeniz--
                            -----------Umut-----Santrafor----------

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uğur Boral işi ciddi gibi gözüküyor.
                              Ben sonuna kadar karşıyım.
                              Birincisi bu adam geçen sene bizim teklifimizi görmezden gelip koşa koşa febeye giden, sonra da ilk onbir şansı kalmayan bir adam. Yani İstanbul artığı tanımına cuk oturuyor.

Teknik olarak bakılınca da çok anlamlı değil. Transferi destekleyen arkadaşlar genellikle solda Celo'dan başka adam yok gibi bir mantık içindeler. Halbuki Uğur'un alınması Celo'nun oynamasını engellemiyor. Çünkü Uğur solbek oynayamaz. Önce karar verelim solbek mi istiyoruz, sol açık mı? Sol açık desen mevcut kadroda bile keseceği adam yok.(Gökdeniz? Ceyhun?) En iyi ihtimalle iyi bir yedek olur ki yaklaşık 1 milyon dolar bonservis verip yedek solaçık almaktansa ben o parayı orta sahaya alacağım adamın parasına ilave ederim.

Sol taraf için düşünülen diğer iki isim Faruk ve Eren'in birer yıllık sözleşmeleri var. Eren kanımca işe yaramaz. Faruk ise Antep takası kabul ederse iyi bir transfer olur, yetenekleri çoğu arkadaşın sandığından fazladır, yalnızca kafasında bazı sorunları var.

Faruk olmazsa da Sivas'lı Hayrettin düşünülebilir. Bonservisi yok diye biliyorum.

Özetle ben yerli sol kanat oyuncusuna fazla bonservis ödenmesine karşıyım.

Ha bir de artık söylemekten bıktık, bek değil de açık düşünülüyorsa Kasımpaşa'lı Erhan ve Gençler'den Engin düşünülebilir.

sana tek şey söylim..eğer uğurun ismi uğurdinho olsaydı o takımın baş tacı olurdu o yeteneğiyle..ne yazıkki kendi değerlerimize sahip çıkamıyorz..

Yorum

• TRABZON'U REDDETTİM!.."
                                Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un Liverpool'un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek'e teklif götürdüğü tecrübeli kaleci tarafından da doğrulandı. İngiltere'den ayrılması kesinleşen kaleci, çok karlı olarak nitelendirdiği bu teklifi reddettiğini açıkladı.

Kendi internet sitesine açıklamalar yapan Dudek, Türkiye, Yunanistan ve İspanya'dan teklifler aldığını ayrıca Benfica'nın da kendisine reddedemeyeceği bir teklifle geldiğini söyledi. Kesin kararını pazartesiye kadar açıklayacağı belirten başarılı kaleci, "İspanya'dan iki takımdan da önemli teklifler var. Kısa sürede kararımı vereceğim. Daha önce de Trabzonspor'dan çok kazançlı çıkacağım br teklif aldım ama reddettim" şeklinde konuştu.

ligtv.com.tr
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X