İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kinci, komplexli bir hoca ...kurduğu her cümle tevile muhtaç bir başkan ....ya rabbi söz bundan sonra eşeklik etmiyeceğiz .....ne olur uzatma sürgünümüzü ..........Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
-
İlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu vakitten sonra gitse de degisen birsey olabilir mi? Yerine teknik direktor bile bulamaz bu yonetim
gökdeniz takimi kursa taktigi verse daha iyi takim cikarir
hem hoca masrafina da gerek kalmaz
Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
Sevdik bi kere napalim
Yorum
-
Teknik Direktör Doğan?ın, "4 oyuncu istiyorum. Listeyi de yönetime verdim" açıklamaları Bordo-Mavili yönetimde şaşkınlık yarattı. Bordo-Mavili yöneticiler ise "Bize verilen bir rapor yok" dedi
RAPOR KİMDE
Trabzonspor?da yapılacak olan transferler belirsizliğini korurken, Teknik Direktör Ziya Doğan?ın Bolu kampında yaptığı açıklamalar yönetimde huzursuzluk yarattı. Doğan?ın, "4 oyuncu istiyorum. Bunlar; kaleci, stoper, orta saha ve forvet. Listeyi de yönetime verdim" derken, Doğan?ın bu açıklaması Bordo-Mavili yönetimde şaşkınlık yarattı. Doğan?ın açıklamalarının ardından transfer komitesi üyeleri ve Bordo-Mavili yöneticiler, raporun kime verildiğini araştırmaya başladı.
ALBAYRAK ARADI
Yapılan görüşmeler sonrasında Doğan?ın alınacak 4 oyuncu için rapor yöneticilere vermediği anlaşılırken, bu durumdan rahatsız olan Başkan Nuri Albayrak?ın da Doğan?ı arayıp, yaptığı açıklamaların yanlış olduğunu söylediği öğrenildi. Başkan Albayrak?ın, 26-27 Haziran tarihleri arasında Ankara?da yapılacak olan Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu?nun ardından Gerede kampına gidip transfer ile ilgili olarak durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi.
bu haber karadeniz gazetesinden.bir benzeri de taka da var. yani anlayacağınız bombalar yakında patlayacak. bunlar transfer bombası değil. büyük bombaaaaaaa.güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmÜmit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Zeyno barandan neyimiz eksik ( fiziksel olarak değil
)hudsondakiler kadar olmasada bizde bir senaryo yazalım .....ama biz yinede isim vermiyelimki kimseyi zan altında brakmayalım 
x takımının kurnaz mı kurnaz hocası şöyle düşünür: bunlar zaten çeyrek asırdır şampiyon olamamışlardır ..bir sene daha olmasalar ölmezler .. bu yıl zaten y ,z ve w takımlarının futbol oynadıkları falan yok ...hepsi mali sıkıntıda transferde yapamazlar ....yönetime fazla adam lazım değil iki üç takviyeyle ( hemde öyle pahalı falan değil ) bu işi götürürüz dersem bu karede 4. olur kazara bide kupayı alırsam gene "adam gibi adam " sıfatını geri alırım ....
x takımının kurnaz mı kurnaz başkanı hocayı dinler ve kafasında şu oluşur ; şimdi yeni bir hoca alacaksın tutturacak onu isterim bunu gönderin bunla olmaz çalışma şartlarım şu ...aralıkta kongre var kongreye kadar ilk 4 te olalım yeter...en iyisi kafamdakileri tak diye hissedip şak diye söyleyen bu hocayla devam edelim ..bahane hazır ikinci yarının lideriyiz ....istikrar şart ...empatiyi de soktukmu arada mis gibi olur ....
lakin y,z w hatta q takımlarının bile transferleri hocanın gözünü korkutur...sezon başında alınacak mağlubiyetler de ne yönetim ne ben kalırım ..sonrada sittin sene takım makım bulamam çalıştıracak ...diye düşünüp verir beyanatı ....4 transfer daha lazım ...ay sonuna yetişmeli ......kurnaz hoca topu kurnaz başkana atmıştır .....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
HAMSİ süper olmuşİlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeyno barandan neyimiz eksik ( fiziksel olarak değil
)hudsondakiler kadar olmasada bizde bir senaryo yazalım .....ama biz yinede isim vermiyelimki kimseyi zan altında brakmayalım 
x takımının kurnaz mı kurnaz hocası şöyle düşünür: bunlar zaten çeyrek asırdır şampiyon olamamışlardır ..bir sene daha olmasalar ölmezler .. bu yıl zaten y ,z ve w takımlarının futbol oynadıkları falan yok ...hepsi mali sıkıntıda transferde yapamazlar ....yönetime fazla adam lazım değil iki üç takviyeyle ( hemde öyle pahalı falan değil ) bu işi götürürüz dersem bu karede 4. olur kazara bide kupayı alırsam gene "adam gibi adam " sıfatını geri alırım ....
x takımının kurnaz mı kurnaz başkanı hocayı dinler ve kafasında şu oluşur ; şimdi yeni bir hoca alacaksın tutturacak onu isterim bunu gönderin bunla olmaz çalışma şartlarım şu ...aralıkta kongre var kongreye kadar ilk 4 te olalım yeter...en iyisi kafamdakileri tak diye hissedip şak diye söyleyen bu hocayla devam edelim ..bahane hazır ikinci yarının lideriyiz ....istikrar şart ...empatiyi de soktukmu arada mis gibi olur ....
lakin y,z w hatta q takımlarının bile transferleri hocanın gözünü korkutur...sezon başında alınacak mağlubiyetler de ne yönetim ne ben kalırım ..sonrada sittin sene takım makım bulamam çalıştıracak ...diye düşünüp verir beyanatı ....4 transfer daha lazım ...ay sonuna yetişmeli ......kurnaz hoca topu kurnaz başkana atmıştır .....
Yorum
-
"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
Ziya biliyor işi ondan kesmiyorİlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamın evladı yahu o kadar olacak

Paraguaylı geliyor yazmış ajanslar.. Doğrumudur ki acaba?
Yoksa Sakaryayı yumuşatma amaçlı bir blöf te olabilirmi ki?
İnatla sol lazım sol
Defans veya açık oynamasının bir önemi yok.. Sol kanadı toparlaması lazım...

O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Mustafa Keceli'yle Calaleddin varyaİlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya biliyor işi ondan kesmiyor
Paraguaylı geliyor yazmış ajanslar.. Doğrumudur ki acaba?
Yoksa Sakaryayı yumuşatma amaçlı bir blöf te olabilirmi ki?
İnatla sol lazım sol
Defans veya açık oynamasının bir önemi yok.. Sol kanadı toparlaması lazım...

Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Fanatik
Bobadilla geliyor
Kaleci arayışında mutlu sona ulaşan Trabzonspor, Paraguay Milli Takımı ve Boca Juniors'ın kalecisini bugün Türkiye'ye getiriyor.
23.06.2007
Görüşmeler başladı
Kaleci arayışında henüz sonuca ulaşamayan Trabzonspor’da yeni bir isim ortaya atıldı... Sakaryaspor’un yüksek bonservis bedeli belirdiği Martinez’den vazgeçen, Hasagiç için Gaziantepspor’a süre veren Bordo-Mavililer, Paraguay Milli Takımı’nın kalecilerinden Bobadilla’dan sonra Villar’ı gündemine aldı. Karadeniz ekibi, Arjantin’in Newell Old Boys takımında oynayan 29 yaşındaki file bekçisi için görüşmelere başladı.
Stepanov şoku
Paraguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan Bobadilla ile Villar’a teklif götüren Trabzon’un bonservislerine göre iki oyuncu arasında tercih yapacağı kaydedildi. Bordo-Mavililer’e, Stepanov’dan ise kötü haber geldi. Avrupa kulüplerinden teklif alan Sırp oyuncu, ayrılmak istediğini yönetime iletti. Öte yandan, Liverpool’un Polonyalı kalecisi Jerzy Dudek, internet sitesinde, “Trabzonspor’dan çok kazançlı çıkacağım bir teklif aldım. Ancak reddettim” diye yazdı.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Fotomac
Trabzonspor günlüğü
Uyum içindeyiz
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, yönetim kurulu ve teknik heyet arasındaki transfer çalışmalarının son derece uyum içerisinde devam ettiğini açıkladı. Sayitoğlu, "Üç oyuncu aldık. Gereken transferler de yapılacaktır. Hata yapmamak için çok sıkı araştırıyoruz" ifadelerini kullandı.
Mustafa kampa
Gerede'de devam edenkampa dün Mustafa Keçeli de katıldı. Teknik direktör Ziya Doğan tarafından izin verilen Mustafa akşam antrenmanında yer aldı. Gönderileceği haberlerine üzülen Mustafa "Çalışıp başarılı olmaktan başka düşüncem yok" diye konuştu.
Minikler çok farklı
Trabzonspor A Minik Takımı, Giresun'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. grup elemeleri maçlarını lider olarak tamamlayarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. Minikler son maçta Çaykur Rizespor'un miniklerini 12-0'lık farklı bir sonuçla mağlup etti.
Ayrılmak istiyor
Stepanov'un yönetimin izin vermesi durumunda gelen transfer teklifleri değerlendirmek istediği öğrenildi. İspanyol kulüplerinin teklif verdiği Sırp oyuncu sözleşmesinin devam ettiği için kendisinin konuşma şansının bulunmadığını belirtip, "Şansı değerlendirmek istiyorum" dedi.
Serkan'a bravo
Trabzonspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Serkan Balcı, antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor. Serkan, teknik direktör Ziya Doğan'ın da gözüne şimdiden girmeyi başardı. Doğan, futbolcusunun beğendiği hareketlerini "Bravo Serkan" diyerek alkışlıyor.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
xxxxxxx
Trabzonspor yönetimi Paf Takım?da ki Milli oyuncuları ödüllendirdiTrabzonspor?da Altyapı iflas etti? Futbolcu yetiştirme değil adeta futbolcu öğütme yeri olan Trabzonspor Altyapısında bu yıl da kıyım yaşandı. Özellikle Paf Takım?da oynayan tüm futbolcular serbest bırakılırken, kapı gösterilen oyuncular arasında Milli oyuncuların da olması dikkat çekti. U 16, 17, 18, ve 19 Milli Takımlarında 10?larca kez Milli olan futbolculara bile kapının gösterilmesi Trabzonspor?da bir şeylerin yanlış gittiği şeklinde yorumlanmaya başladı.
En son Misafir tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 09:18.
Yorum
-
İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor yönetimi Paf Takım?da ki Milli oyuncuları ödüllendirdiTrabzonspor?da Altyapı iflas etti? Futbolcu yetiştirme değil adeta futbolcu öğütme yeri olan Trabzonspor Altyapısında bu yıl da kıyım yaşandı. Özellikle Paf Takım?da oynayan tüm futbolcular serbest bırakılırken, kapı gösterilen oyuncular arasında Milli oyuncuların da olması dikkat çekti. U 16, 17, 18, ve 19 Milli Takımlarında 10?larca kez Milli olan futbolculara bile kapının gösterilmesi Trabzonspor?da bir şeylerin yanlış gittiği şeklinde yorumlanmaya başladı.
http://www.medyatrabzon.com/habermetni.php?id=2053
Yanlizca birsey yanlis gitse.....
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Şuana kadar antrenmanlarda hiç bir futbolcu için hırsı yok yada başka bişi denilmedi ki.Herkes antrenmanlarda hırslı ama maçlara gelince noluyo sana Ziya hoca bilmiyorum.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan'a bravo
Trabzonspor'un Fenerbahçe'den transfer ettiği Serkan Balcı, antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekiyor. Serkan, teknik direktör Ziya Doğan'ın da gözüne şimdiden girmeyi başardı. Doğan, futbolcusunun beğendiği hareketlerini "Bravo Serkan" diyerek alkışlıyor."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum