marcelinhos kardeşim jerome rothen hakkında bilgi verebilirmisin olasılık varmı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İyi futbolcu idi ama artık 30 yaşlarına geldi bize uygun olduğunu düşünmüyorum Trabzonspora alınabilecek yabancı futbolcunun burada oynadıktan sonra futbolu hedef olarak bitirmemesi lazım 25-26 yaş üstü yabancı futbolcu istemiyorum çok özel istisnalar dışında.İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarcelinhos kardeşim jerome rothen hakkında bilgi verebilirmisin olasılık varmı
Ayrıca Ugur inceman ve onun benzeri topçuları alalım diyen arkadaşlara üzülüyorum sadece.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
adama bakın yahu erol bulut diyor yaş 33 arkadaşlar şaşırdınız mı yoksa bana mı öyle geliyor.İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale orkun veya aykut sol bek:erol blt veya volkan yaman sağbek:abdurrahman dereli bunlarla acklarımızı kapatırız2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
hocam nasıl bi yazıdır bu, nasıl bi düşünce tarzı..
yazdıklarınızdan bir iki tanesi dışında katılmak mümkün değil...katıldığım konu ise bu sadece sizin düşünceleriniz olduğunadır..
bu camia sadece sözde üst düzey elit tabakanın insiyatifinemi bırakılacak...
cebindeki paranın milyarda birini kulüp için harcayan elitmi yoksa cebindeki paranın yarısını harcayan bizim gibi taraftarınmı sesi fazla çıklamı sizce..
taraftar gruplarının en büyük misyonudur sizin eleştirileriniz...
ben siyasiler elzem gösterecek kulüp onların istediği şekilde yönetilecek diye bekleyemem, yada onlar karar verir ne olacağına sen sus otur yerine! yönündeki bir yaklaşımı asla!
bu kulüp benim, benim istediğim gibi yönetilecek, ben sorgulayacağım başarısızlıkları ben destekleyeceğim deplasmanlarda ben vereceğim son paramı bilete , ben sevineceğim her başarıda ...ben taraftarım, ben çoğunluğum..
ben 300-500 kişilik elit grubu değilim...
muhtıraysa muhtıra!
İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleADNAN transferi risp,ayman,ceyhun transferlerinden sonra artık gelecek vadeden topçu alırlar umudumu bitirdi bu adamlar kimsenin almadığı ilgilenmediği bilmediği son beş altı yılına gelmiş adamları almaktan başka birşey yapmıyor yada becerip alamıyor . Ben foruma girerken mayısta genel kurul yapılsınmıyı gördüm ne oluyoruz dedim taraftara bak asker gibi muhtura yayınlıyor tabi yazan gurupları bağlar tüm taraftarları bağlamaz ama birileri işlerin böyle yürüdüğünü zannediyorsa söylüyeyim bu işin raconunda iki üç taraftar gurubu istedi diye yorgan yakılmaz ondan herkes istediğinde makul olmalı ve kulübte istifa gerekiyorsa kulübün üst düzey eski yöneticileri başkanları siyasileri var bunlar elzem bir şey görürse gereğini yapar kimse kendine görev biçmesin .(bu tamamen benim şahsi görüşümdür.)En son zeki gursoy tarafından düzenlendi; 02.05.2007, 14:47..... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Adnan'dan daha iyi oyuncu alınamaz mıydı?Çok da genç değil.Bu kadrodaki futbolculardan ne kadar iyi ki.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale orkun veya aykut sol bek:erol blt veya volkan yaman sağbek:abdurrahman dereli bunlarla acklarımızı kapatırız
ewet paf takımda açıklar var onları doldururuz
TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
Valla bazı arkadaşlar forumda yazı yazmaktan diğer sitelere girip birşeyler okumuyorlar herhalde. Gökhan ÜNAL diyorsunuz adamın Galatasaray'dan teklif aldığı söyledi geçenlerde. Mehmet Topuz da farklı değil. Adamlar diyor ki İstanbul'da oynamak her futbolcunun hayalidir. Eğer böyle bir teklif gelirse bırakın para almayı üstüne para veririm diyorlar. Sonra da topu başkanlarına atıyorlar. Sonra bazı arkadaşlar diyorum herkes üstüne alınmasın yok o alınsın yok bu alınsın diye adeta sallıyorlar. 2 kelime az yazın biraz da başka sitelere bakın. Okuyun.
Yorum
-
Denilmek istenen şu an ligde tüm takımlarının kadrolarında görmek istediği futbolcular varken ki bunlar şöyle: Mehmet Topuz Gökhan Ünal Wederson Volkan Yaman Ali Bilgin Martinez Hakan Arıkan Mehmet Çakır
Engin Baytar Holosko Cangele
Nasıl oluyor da hiçbir takım tarafından istenmeyen adamları bulup getiriyoruz mesela geçen sene Trabzonspor Mustafa Keçeliyi hangi takımlarla yarışarak aldı Trabzonsporun ihtiyaçları bellidir Türkiyeden alınabilecek futbolcular da bellidir zaten Trabzonsporun Ergin Keleş Ufuk Bayraktar Ufukhan Emrah Kol Eyüp kadri Ataoğlu Kadir Keleş Enis kahraman Cem Demir Cengiz Çoban gibi gelecek vadeden futbolcuları vardır bu açıdan kadroyu 24 yaşına gelmiş Ali Sakal la veya Elazığspordan Emrahla doldurmak abesle iştigaldir Alabiliyorlarsa 3-4 topçu yukarıdaki listeden alsınlar alamıyorlarsa bırakıp gitsinler2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
tamam alsınlar güzel hoş ama bizde varda ne oluyo önemli olan samet aybabanın yaptıgı gibi öze dönüş sana katılıyorum ama bu alınsın dedigin adamların bize gelmesi zor bazıları için diyorumİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenilmek istenen şu an ligde tüm takımlarının kadrolarında görmek istediği futbolcular varken ki bunlar şöyle: Mehmet Topuz Gökhan Ünal Wederson Volkan Yaman Ali Bilgin Martinez Hakan Arıkan Mehmet Çakır
Nasıl oluyor da hiçbir takım tarafından istenmeyen adamları bulup getiriyoruz mesela geçen sene Trabzonspor Mustafa Keçeliyi hangi takımlarla yarışarak aldı Trabzonsporun ihtiyaçları bellidir Türkiyeden alınabilecek futbolcular da bellidir zaten Trabzonsporun Ergin Keleş Ufuk Bayraktar Ufukhan Emrah Kol Eyüp kadri Ataoğlu Kadir Keleş Enis kahraman Cem Demir Cengiz Çoban gibi gelecek vadeden futbolcuları vardır bu açıdan kadroyu 24 yaşına gelmiş Ali Sakal la veya Elazığspordan Emrahla doldurmak abesle iştigaldir Alabiliyorlarsa 3-4 topçu yukarıdaki listeden alsınlar alamıyorlarsa bırakıp gitsinler
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenilmek istenen şu an ligde tüm takımlarının kadrolarında görmek istediği futbolcular varken ki bunlar şöyle: Mehmet Topuz Gökhan Ünal Wederson Volkan Yaman Ali Bilgin Martinez Hakan Arıkan Mehmet Çakır
Nasıl oluyor da hiçbir takım tarafından istenmeyen adamları bulup getiriyoruz mesela geçen sene Trabzonspor Mustafa Keçeliyi hangi takımlarla yarışarak aldı Trabzonsporun ihtiyaçları bellidir Türkiyeden alınabilecek futbolcular da bellidir zaten Trabzonsporun Ergin Keleş Ufuk Bayraktar Ufukhan Emrah Kol Eyüp kadri Ataoğlu Kadir Keleş Enis kahraman Cem Demir Cengiz Çoban gibi gelecek vadeden futbolcuları vardır bu açıdan kadroyu 24 yaşına gelmiş Ali Sakal la veya Elazığspordan Emrahla doldurmak abesle iştigaldir Alabiliyorlarsa 3-4 topçu yukarıdaki listeden alsınlar alamıyorlarsa bırakıp gitsinler
....ah marcelınhos sen anlıyorsun benı ALLAH razı olsun.......
.....arkadasda anlamıstır umarım ...
....buraya yapıcı olmak ıcın bırseyler yazıyoruz yıkıcı olmak bırbırımızın goruslerın alasagı etmek ıcın degıl.......
.....begenmedıysen soylersın ....bırde yanında makul bı alternatıf sunarsın bende ıkna olurum evet sen haklısın derım olur bıter......deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
kardeş sen diyosun ki ikinci ligten hangi topcu cıkmışta 1 ligte ilk onbirde oynamış başarılı olmuşİlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle....ah marcelınhos sen anlıyorsun benı ALLAH razı olsun.......
.....arkadasda anlamıstır umarım ...
....buraya yapıcı olmak ıcın bırseyler yazıyoruz yıkıcı olmak bırbırımızın goruslerın alasagı etmek ıcın degıl.......
.....begenmedıysen soylersın ....bırde yanında makul bı alternatıf sunarsın bende ıkna olurum evet sen haklısın derım olur bıter......
ya bunun neresi dogru ya biraz düşünün
Yorum
-
....bazı realıteler vardır ve bunları bılıp gormek ıcın alım olmaya gerek yok ....İlk olarak edim tarafından gönderildihayır arkadasım bilmeden konuşulmasına kızıyorum yoksa burda hepimiz kardeşiz birlik içindeyiz fakat lütfen bilmeden konuşmayalım
...yanlısda ısrar etmenınde kımseye yararı yoktur......burada yapılan yanlıslıkları elestırıyoruz bırbırımızı degıl.......deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
-
.....ya bak sen benı anlamamakta ısrar edıyorsun ama ben acıklayayım .....İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş sen diyosun ki ikinci ligten hangi topcu cıkmışta 1 ligte ilk onbirde oynamış başarılı olmuş
ya bunun neresi dogru ya biraz düşünün
....ben dıyorumkı ....bu lıgden alınabılecek kalıtelı adamlar oncelıklı olarak alınır .....
....sonrada ıkıncı lıgden genc ve gercekten yeteneklı adamlar alınır ılerısı ıcın ....
.....ve bunların ılk on bır ıcın olmayacaklarını ıyı degerlendırılıp ılerıde ılk onbırde yer bulmaları gerektıgını soyluyorum.....
....evet gokhan gonul genctır ve yeteneklıdır.....ona zaten hıc bır yazımda karsı cıkmadım.....
.....bu arada senı ozel msj davet etmekle yanlıs yapmısım.......
.....deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum