yeter artık bi transfer haberi yok somut bişe yok kafayı yiycem bizim transferimiz yok die elalemin yaptı transfer haberlerini koymaya başladık başlığa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi güzelde kardeş.Sen bunu bize değil febe yönetimine anlatman lazım.Bunca sıkıntımız arasında birde febede yedek kalanların sorunlarına eğilecek vaktimiz olmadığını düşünüyorum.Üstelik bu topçular oynayabilecekleri takımlar yerine yedekte kalsak televolelere çıkarız hevesinde istanbula geliyorlar.Dolayısıyla kabahatin büyüğü kendilerinin ve Atasözünde olduğu gibi '' Kendi düşen ağlamaz''..
alla allaaa banane fb den uğurun bize gelme ihtimali olduğundan onu söyledim burda biri ona artık dediği için bu yazıyı yazdım forumu biraz tekip et..!!!!Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Harbiden yahu... Haberimiz dahi yokki transfer olsun .İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeter artık bi transfer haberi yok somut bişe yok kafayı yiycem bizim transferimiz yok die elalemin yaptı transfer haberlerini koymaya başladık başlığaŞampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
Martinez'i kaçırıncada böyle yakınırsak. Almayalım diyenleri görücem!!!İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezamanında alıcaktık Nick Carleyi şimdi ararız 10 numara yine.....Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
kendilerini takimedan daha onemli kildiklari icin aman bana birsey olmasin, taraftari nasil olsa alistirdik hayal kirikliklarina diye dusundukleri icin hicbirsey umurlarinda degilİlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar risk almam deyip transfer yapmaz. Ama paraları nereden kaybediyorlar anlamadım gitti. Gelirleri saklayıp giderleri gösteriyorlar..HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
yok inşallah martinez bizim olacakİlk olarak Özay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartinez'i kaçırıncada böyle yakınırsak. Almayalım diyenleri görücem!!!
Yorum
-
ciddi transfer bekleyen var mı arkadaşlar bekleyen varsa boşuna beklemesin kadro belli bu saatten sonra alınanlar ancak alternatif olur
tolga
jabi-step-erdinç-cello
ayman-hüseyin
yattara-serkan-gökdeniz
umut
kadro hiçte fena değil bana göre bu kadroya bir sol bek ve bir oyun kurucu alındımı ikinciliğe oynar...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Bitirselerde şu transferi rahatlasak yahu!!!İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok inşallah martinez bizim olacakŞampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
Stichus transfere karışsın,
Yönetim kendi arasında ikiye bölünsün,
Hacısüleymanoğlu ve Kadirzadeoğulları kapışsın,
Yeni bir Musampa bulunsun, biri İstanbul'a, biri Trabzon'a olmak üzere iki kere Türkiye'ye gelsin, üçüncü gelişinde tam imzalar atılacakken, son anda GB'den Nick Carle ile 3 milyon Euro bonservis bedeli ile anlaşılsın...
Arz ederim...
Yorum
-
bende şimdi nette bu haberi okudum senin dediklerini bir de ben söylemeyueceğim kısa ve öz olarak anlatmışsın zaten örneğiyle birlikte.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLincoln formalarına taraftardan büyük ilgi...
Galatasaray'da transferi dün gerçekleşen Cassio de Souza Soares Lincoln'ın forması satışa sunulurken, taraftarlar Brezilyalı futbolcunun formasına büyük ilgi gösteriyor.
Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'de satışa sunulan ve ilk olarak 5 bin adet basılan 10 numaralı ''Lincoln'' formalarının, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördüğü açıklandı.
Alirsin Yildiz, satarsin Forma, bulursun Para......Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
mükemmel bi şaka kgırdu geçirdun bizi hey allam git başka yerde yap şu geyiğini yeter artıkİlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuşaklar yaşadık Faruk Kanca haftaya brezilyaya gidiyormuş
şaka şaka
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum