Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haber61.net kimdir ya ? Yönetim küfür yesin diye yönetim elestirilsin diye haber yapan yönetim karsıtı bir sitedir .! İNANMAYIN .. Onların yazdıkları YALAN !
    Neyi okuyucaz abi biz o zaman, o yalan bu yalan.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      RESMİ SİTE OKU . YALAN HABER YAPMAYANLARI OKU .

Örn : www.trabzonspor.com
      www.bordomavi.net
      www. ............. .com vs .

ama haber61.net karadeniz taka vs. yönetim karsıtı oldugu icin iyi topcuları kötü kötüleri ise daha kötü ypaar halkı kıskırtır bndan dolayı ;
      Sakın sakın sakınha inanmayın siz onLara

Yorum

RESMİ SİTE OKU . YALAN HABER YAPMAYANLARI OKU .

Örn : www.trabzonspor.com
        www.bordomavi.net
        www. ............. .com vs .

ama haber61.net karadeniz taka vs. yönetim karsıtı oldugu icin iyi topcuları kötü kötüleri ise daha kötü ypaar halkı kıskırtır bndan dolayı ;
        Sakın sakın sakınha inanmayın siz onLara
        www.trabzonspor.org.tr diycektin heralde

Yalan da olsa okuyoruz yapacak bişe yok. Resmi site de Serkanın imza haberini 3 saat sonra yayınlıyo o da ayrı bir konu.

Yorum

• www.trabzonspor.com da aynı adres arkadaşım
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            www.trabzonspor.com da aynı adres arkadaşım
            Haydaa orası forma falan satış adresi değilmiydi yaa. Geride kalmışım ben.

Yorum

Haber61.net kimdir ya ? Yönetim küfür yesin diye yönetim elestirilsin diye haber yapan yönetim karsıtı bir sitedir .! İNANMAYIN .. Onların yazdıkları YALAN !
              sen herhalde bu yönetime inanıyon bu yönetime karşı çıkmıyacağızda ne yapacağız koskoca Trabzonsporumuzu sıradan bir takım yaptılar daha eliştirmek için ne olsun

Yorum

• Herkesin beklentisi var rakiplerimiz iyi futbolcular alirken bizim hala kimi alacak oldugumuz belli degil yonetime guven yok anadolu takimlari bile yildizlarla ilgilenirken bizimkilerin bedava transferlerle kendilerini kandirmalari Trabzonspor taraftarinin moralini bozmaktadir kac sayfa yazi yazdik elde yine 0 var

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu baslik, BMN in yuzkarisidir! bana kalsa silip atcam bu basligi ama sonucta demokrasi var burda. Burda yazilanlari okumak bile gereksiz! BOS BOS KONUSAN INSANLARLA DOLMUS BIR BASLIK, ustune alinan alinir alinmayanlara sozum yok! Burda assagilanan bizim teknik direktorumu assagilanan futbolcular bizim futbolcularimiz! Herkes birsey yazarken biraz daha dikkatli olmali.
                  başlıkta ne var ki hem transfer konuşuluyor .. transfer olmayınca millet ne yapacak karadeniz insanının yapısında vardır mizahla karşık bir şekilde bunu ifade ediyoruz.. bu özelliğimiz olmasa temel le fadimemizde olmazdı .. bırakında millet birazda böyle stresini atsın.. ne yazmasını bekliyorsunuz milletten samsun spordan gelen adnanın bitmez bilemyen özelliklerini yoksa A planı ile başlayıp Z planında biten yalan haberlerimi yazsınlar.. super bir başlık .. hiç transfer yapamayıp en eglenceli transfer başlıgı diyebilirim ..
                  Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ajansspor.com ,sporx.com.

Bunlardan hic sasma renkdas, 2 seneden beri takip ediyorum özellikle haberleri ajanssporda takip ederim.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herkesin beklentisi var rakiplerimiz iyi futbolcular alirken bizim hala kimi alacak oldugumuz belli degil yonetime guven yok anadolu takimlari bile yildizlarla ilgilenirken bizimkilerin bedava transferlerle kendilerini kandirmalari Trabzonspor taraftarinin moralini bozmaktadir kac sayfa yazi yazdik elde yine 0 var
                      belkide herkesi heyecanlandiracak bi transfer üzerinde duruyorlardir.öyle düsünürsek günler daha stressiz gecer
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        başlıkta ne var ki hem transfer konuşuluyor .. transfer olmayınca millet ne yapacak karadeniz insanının yapısında vardır mizahla karşık bir şekilde bunu ifade ediyoruz.. bu özelliğimiz olmasa temel le fadimemizde olmazdı .. bırakında millet birazda böyle stresini atsın.. ne yazmasını bekliyorsunuz milletten samsun spordan gelen adnanın bitmez bilemyen özelliklerini yoksa A planı ile başlayıp Z planında biten yalan haberlerimi yazsınlar.. super bir başlık .. hiç transfer yapamayıp en eglenceli transfer başlıgı diyebilirim ..
                        Ne demek mizah eglence, bence mizaha benzer bir durum yok ortada yahu körmüsünüz siz hergün hakaretler yapiliyor kendi takimimizin oyuncu ve teknik direktörümüze, biz aptalmiyizda anlamiyacagiz bunlari sizler dua edinde burda yöneticiler sabirli bu konuda yoksa coktan buna benzer basliklar kapanmis olacati.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gecen sene ve özellikle ondan önceki transfer basliklari daha eglenceliydi..malum brezilya dizileri yani.bi ay boyunca hergün sayisiz futbolcular hakkinda cikan ingilizce portekizce ve almanca haberlerini ceviriyorduk..dakika basi yeni haberler gelecekmi diyede sayfayi yeniliyordum..
                          gerci bakarsiniz bi brezilya dizisi daha baslar.önümüzde cok zaman var daha ve biliyorsunuz her yöneticimiz bunu söyler transfer dönemi bitmedikce trabzonsporda transfer bitmez..zaten yalan rüzgarina döndü baslik.o brezilya dizisi degildi sanirim

İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne demek mizah eglence, bence mizaha benzer bir durum yok ortada yahu körmüsünüz siz hergün hakaretler yapiliyor kendi takimimizin oyuncu ve teknik direktörümüze, biz aptalmiyizda anlamiyacagiz bunlari sizler dua edinde burda yöneticiler sabirli bu konuda yoksa coktan buna benzer basliklar kapanmis olacati.
                          evet bu sene birde bu var.insan gercekten cok üzülüyor..forumun seviyesinin iyice düsmesinede neden oluyor bu tip tartismalar hemde takima büyük zarar veriyor..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            belkide herkesi heyecanlandiracak bi transfer üzerinde duruyorlardir.öyle düsünürsek günler daha stressiz gecer
                            sadece kendimizi kandiririz o zaman diye dusunuyorum

Yorum

• stichus gelmedimi bugün hiç
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerçekten yani tamam eleştirirsen eleştir bu herkesin hakkı. Ama hakaret bir taraftara, hem de kendi takımındaki çalışana yapılan hakaretler çok yanlış. Öteki takım taraftarları bu yazılanları görse bunlar nasıl taraftar der. Tekrar ediyorum eleştiriler tabi ki yapılır ama hakaret ve aşağılamalar yanlış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X