Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şuraya bakın çok sıkıcı bir durum rakiplerimiz Lincoln'mü ? Alex'mi ? Rico'mu tartışmaları yapıyor..biz ise elimizdeki tek 10 numara(tam değil) ceyhun'u gönderiyoruz...
    poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şuraya bakın çok sıkıcı bir durum rakiplerimiz Lincoln'mü ? Alex'mi ? Rico'mu tartışmaları yapıyor..biz ise elimizdeki tek 10 numara(tam değil) ceyhun'u gönderiyoruz...
      Yalan haber olabilir arkadaşlar o liste. Kesin birşey yok ortada. İntertoto'dan önce liste verileceğini sanmıyorum.

Yorum

• geçen sezon boyunca her maçta eleştirilen ziya doğan hala takımın başında fazla beklentye girmemek en doğrusu bence
        Bordomavi.net

Yorum

• bizde delgadoyu alalim adami zaten oynatmiyorlar dogru yerinde...onlar ricoyla oynar...ah delgado bizde olsa varya havalara ucarim..
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bu ZD bizi ya batırack ya şampiyon yapacak başka yolu yok
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşin aslı istediğim teknik direktör takımın dinamikleri ile oynamayan, kararlı ama inatçı olmayan; sevecen ama pısırık olmayan; otoriter ama gaddar olmayan biri olmalı...
              Bu birinci derecede kişilik meselesi.
              Sonra futbol bilgisi, sonra oyun anlayışı..
              Onun için en iyi aday hala Ünal Karaman benim için.
              bu senin saydiklarina lucescu iyi uyuyor mesala ama ünal hangi lig takimini calistirmiski bu kadar emin olabiliyorsun..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizde delgadoyu alalim adami zaten oynatmiyorlar dogru yerinde...onlar ricoyla oynar...ah delgado bizde olsa varya havalara ucarim..
                delgado=para sayın başkan=paramız yok...
                poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  delgado=para sayın başkan=paramız yok...
                  delgado ya verilen 5 milyon € ile ondan cok daha iyisini bulmak mümkün.zaten ist.takimlari paralari menajerlere vermeyi cok sever..aldiklari oyuncularda milyon dolarlari alip kaybolurlar..anadolu takimlari daha akilli ve bütcelerinede uygun transferler yapmaya basladilar..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bu baslik, BMN in yuzkarisidir! bana kalsa silip atcam bu basligi ama sonucta demokrasi var burda. Burda yazilanlari okumak bile gereksiz! BOS BOS KONUSAN INSANLARLA DOLMUS BIR BASLIK, ustune alinan alinir alinmayanlara sozum yok! Burda assagilanan bizim teknik direktorumu assagilanan futbolcular bizim futbolcularimiz! Herkes birsey yazarken biraz daha dikkatli olmali.
                    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Zaten gittikce yorumlar futbolcularimiza olsun teknik direktörümüze olsun cirkinlesiyor, bende buna hazim edemiyorum ama yapacak birsey yok.
                      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu baslik, BMN in yuzkarisidir! bana kalsa silip atcam bu basligi ama sonucta demokrasi var burda. Burda yazilanlari okumak bile gereksiz! BOS BOS KONUSAN INSANLARLA DOLMUS BIR BASLIK, ustune alinan alinir alinmayanlara sozum yok! Burda assagilanan bizim teknik direktorumu assagilanan futbolcular bizim futbolcularimiz! Herkes birsey yazarken biraz daha dikkatli olmali.
                        doğru söylüyorsunuz burada boş boş konuşuluyor ve bende bu boş konuşan kısmına kendimi dahil ediyorum. ancak bu başlıkta şu ana kadar yazılan en boş mesj da sizinkidir, bilgilerinize

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu senin saydiklarina lucescu iyi uyuyor mesala ama ünal hangi lig takimini calistirmiski bu kadar emin olabiliyorsun..
                          İşin aslı Lıchesku olsa daha çok sevinirim ama o konuda pek bir ümitvar değilim.
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• bu yönetim varken luceskuya da ünal a da yazık olur ZDyle devam etsinler giderken de birlikte giderler
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu baslik, BMN in yuzkarisidir! bana kalsa silip atcam bu basligi ama sonucta demokrasi var burda. Burda yazilanlari okumak bile gereksiz! BOS BOS KONUSAN INSANLARLA DOLMUS BIR BASLIK, ustune alinan alinir alinmayanlara sozum yok! Burda assagilanan bizim teknik direktorumu assagilanan futbolcular bizim futbolcularimiz! Herkes birsey yazarken biraz daha dikkatli olmali.
                              3-4 gündür dediklerin fazlasıyla doğru ama transfer haberi yok hak ver bu uşaklara biraz...
                              61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• Haber61.net kimdir ya ? Yönetim küfür yesin diye yönetim elestirilsin diye haber yapan yönetim karsıtı bir sitedir .! İNANMAYIN .. Onların yazdıkları YALAN !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X