Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet var....
    Serkan Balcı ile anlaştık...Çok heyecan verici...
    Trabzonsporun maçlarını iple çekiyoruz...
    adnanı da aldık oo jabi de inmiş trabzona yoldaymıs geliyormus trafige takılmış 2 sokak asagıdaymıs ollleyyyyy lig kızıştı bomba transferler yaptık şu ligin başlamasını 4 gözle bekliyorumm
    BMN | ANTALYA
    Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• Serkan Balcı, Trabzonspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı
      14:24
      Trabzonspor, dış transferde Adnan'dan sonra Fenerbahçeli Serkan Balcı ile de sözleşme imzaladı.Serkan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp yönetim kurulu üyesi Muzaffer Ermiş'in hazır bulunduğu törende, kendisini 2 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Serkan, imza töreninde yaptığı konuşmada, öncelikle büyük bir camiaya
      geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''Fenerbahçe'ye de her şey
      için teşekkür ediyorum. Trabzonspor'un uzun zamandır şampiyonluk
      beklentileri var. İyi de bir kadrosu var. Trabzonspor'a şampiyon olmaya,
      şampiyonluk yaşamaya geldim. İnşallah bunu başaracağız'' dedi.
      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dünyada kalecimi kalmadi yaa.sakaryaspora bu adam gökten zembillemi indi.onlar nasil bulduda aldi..bi martinez icin ne ahlanip vahlancaz ama bizimkiler otutuklari yerde transfer yapiyorlar..neyse vardir bi bildikleri..yakinda bombalar patlayacak..
        Ben talip olduğumuz oyuncuların elimizden bir bir kaçması açısından dedim yoksa martinez i illaki alalım demiyorum beceriksizliklerini her defasında ellerine yüzlerine bulaştırıyolar kızdığım nokta bu....
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• birisi şu resmi sitede editörlük felan yapsın adamlar halen uyuyoe ya serkan attımı atmadımı o bile yazmıyoo başkalarının sitesi daha transfer etmeden ilgilendiklerini döylüyorlar biz se aldımtan haftalar sonra sitede yer veriyoruz
          BMN | ANTALYA
          Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Edu, Lugano, Appiah, Alex, Kezman, Carlos, Mateus, Deivid, Aurelio, Wederson..
            2 si türk olmak üzere 10 yabancı oyuncusu var adamların. Hala daha yabancı forvet arıyorlar..
            Mateus kim?
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Serkan gibi Genc bir Oyuncu ile neden 2 Yillik Sözlesme imzalanmis?
              En az 3-4 sene olmasi gerekirdi
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mateus kim?

Bursasporda kiralik oynuyor.
                Soyadi de Souza
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Jabiiiiiiiiiiiiiiiiiii Jabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bizde Runje gibi yapalım Jabiyi....

Bu arada Jabi gözükmüyor ya ne kadar siyah öyle...
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Serkan iyi transfer. Sözleşme 2 yıllık. Bu da demektir ki bu sene patlama yapmak isteyecek. Sözünü tuttu, karakterini gösterdi. Hayırlı olsun
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Deportivo Cali takımından allah razı olsun bagış yapalım bu takıma
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak turgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        birisi şu resmi sitede editörlük felan yapsın adamlar halen uyuyoe ya serkan attımı atmadımı o bile yazmıyoo başkalarının sitesi daha transfer etmeden ilgilendiklerini döylüyorlar biz se aldımtan haftalar sonra sitede yer veriyoruz
                        Bizimkiler mürekkebin kurumasını bekliyolar demek ki kurumamış kuruduğu anda sitede yayınlarlar merak etme site editörleri bile yönetim gibi uyuşuk...

Yorum

• Palermo 3 penaltı kaçırdı ama 3 penaltıyı da o yaptırdı ona da dikkat etmek gerek.

Yorum

• resmi sitenin rezilligine bakın.. adam 1.5 saattir imzaladı ama haber yok..
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• gs liler almadıkları adamı bile (lincoln) sitede haber yaptılar be biz imza attırdığımız adamı bile acaba gerçekten attımı diye düşünerek siteye koymaya korkar hale geldik bence atmadı serkan imza fotomontaj herhalde

Yorum

• arkadaşlar hepinize iyi haftalar diyerek başlamak isterdim ama bu transfer fiyaskolarıyla bırakın haftayı bu sene de hepimize zehir olacak. hep destek diyoruz tam destek diyoruz ama bu yönetimin saçmalamakta üstüne yok. adam futbolu bıraktım diyor hala bu adamı ikna etmek için uğraşıyoruz yarın bi gün adam 2 hatalı gol yediğinde sen ne biçim kalecisin dediğinizde '' bana ne kardeşim ben şimdi çoluğum çocuğumla kolombiya sahillerinde güneşleniyordum siz tutturdunuz gel kaleye geç diye bu saatten sonra bu kadar olur'' derse kim çıkıpta ne diyecek.
                                bi de tutturmuşlar tolga yı yetiştirecek bir kaleci diye yahu bu çocuğun yetişmesini çok istiyorsan bi kaleci antrenörü alırsın. ne yani şimdi mustafa keçeli yetişecek diye orhan çıkrıkçı yı mı kadroya alacağız ya da umut için şota yı mı transfer edeceğiz ?(hoş bi de palermo dedikodusu var muhtemelen onu da umut u yetiştirsin diye almışlardır) bu nasıl bir mantıktır? bu mantıkla ilk 18 deki her futbolcuyu yetiştirecek tohuma kaçmış bir futbolcu mu transfer edeceğiz.
                                keza tolga bizim öz çocuğumuz olmakla birlikte çok iyi bir kaleci olduğu da nerden çıktı. real madrid in barcelona nın kalecileri tolgadan daha genç yaşta bu kulüplerin kalesine geçmediler mi?

bu forma üye olduğumdan beri bu yönetimi hiç sevmesem de hep destek olmaya ılımlı mesajlar vermeye çalıştım ama bir yere kadar.
                                sabır sabır sabır da çatlatıyorlar adamın sabır taşını be arkadaş...
                                sonunda beni de isyan ettirdiniz ya helal olsun.
                                alın cordoba nızı da palermonuzuda gidin istanbul büyükşehir belediyesini mi yönetirsiniz nereyi yönetecekseniz yönetin(hoş onlar bile istemezler sizi ne de olsa siz gittikten sonra adamlar birinci lige çıktı allah muhafaza ya siz yönetseydiniz? )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X