Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bak sen de duydun. Yönetime yakın birisi de bizi duysa o da yönetime bildirse amacımıza ulaşmış oluruz. Ben yönetimin Özerden haberi bile olduğunu sanmıyorum.
    Ben duyarım bana bakma sen Bunlar özeri 3-5 ay denemeye kalkarlar. ya çocuk hemşerimizmiş yapmayın kıymayın çocuğa haydi aldılar diyelim ne olacak ziya gibi bir yıldız avcısı hoca varken bu çocuğa yazık olmazmı. Ziyya avlar onu şerefsizim

Yorum

• ilhan cavcav acip bi nickle buralrda dolasıyo olabilir aslında

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hep özer olsanız ne olur kim duyacak sizi bende keçeli olmak istiyorum
        ozaman sende Keceli ol, olma diyen mi var
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• MARTİNEZ trabzonsporda arkadaşlar transfer bitti 2,5 milyon dolara martinezi aldı trabzonspor hayırlı uğur olsun inşallah 20 yıldır çektiğimiz sıkıntıyı dindirir martinez

( 17/06/2007 15:33 ) ahmet yılmaz

arkadaşlar, internetsporda şöyle bir yorum okudum...İnşaaalha doğrudur....
          ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ilhan cavcav acip bi nickle buralrda dolasıyo olabilir aslında

o çakaldan her şey beklenir..
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              MARTİNEZ trabzonsporda arkadaşlar transfer bitti 2,5 milyon dolara martinezi aldı trabzonspor hayırlı uğur olsun inşallah 20 yıldır çektiğimiz sıkıntıyı dindirir martinez

( 17/06/2007 15:33 ) ahmet yılmaz

arkadaşlar, internetsporda şöyle bir yorum okudum...İnşaaalha doğrudur....

doğruysa herkese benden çay
              gerçi ben tolgayı her şartta tercih ederim ama tolgayı cordoba yedek bırakacağına martinez yedek bıraksın

Yorum

ilhan cavcav acip bi nickle buralrda dolasıyo olabilir aslında
                Beni deşifre etme demedim mi sana

Yorum

• TRABZON'DA TRANSFER GELİŞMELERİ.. İŞTE SON HABERLER..
                  Futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, İnterin Eski oyuncusu Bir dönem italya milli takımında da oynayan Cristian Vieri istiyor.Bu oyuncunun Türkiye gelmeyi sıcak baktığı ve bu hafta içersinde kesin olarak son kararını vereceği transferin bu hafta içersinde sonuçlanacağı öne sürülmüştür.

Öte yandan Trabzonspor’da ismi kiralık olarak gönderilecek futbolcular arasında geçen isimlerin, rahatsızlık duymamasını istemeyen Doğan’ın, bu futbolcuları arayarak, “Hepiniz bana lazımsınız, ben gidecek futbolcuların ismini vermedim. Siz rahat olun'' dediği öğrenildi.
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TRABZON'DA TRANSFER GELİŞMELERİ.. İŞTE SON HABERLER..
                    Futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor, İnterin Eski oyuncusu Bir dönem italya milli takımında da oynayan Cristian Vieri istiyor.Bu oyuncunun Türkiye gelmeyi sıcak baktığı ve bu hafta içersinde kesin olarak son kararını vereceği transferin bu hafta içersinde sonuçlanacağı öne sürülmüştür.

Öte yandan Trabzonspor’da ismi kiralık olarak gönderilecek futbolcular arasında geçen isimlerin, rahatsızlık duymamasını istemeyen Doğan’ın, bu futbolcuları arayarak, “Hepiniz bana lazımsınız, ben gidecek futbolcuların ismini vermedim. Siz rahat olun'' dediği öğrenildi.
                    Bu ne ya?? Nerden alıyon bu haberleri??

Yorum

doğruysa herkese benden çay
                      gerçi ben tolgayı her şartta tercih ederim ama tolgayı cordoba yedek bırakacağına martinez yedek bıraksın
                      Ya allahım ya cordobamı martinezmi inşallah martinezdir ya...o zaman millet kaleci görür....

Yorum

• İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TRABZON'DA TRANSFER GELİŞMELERİ.. İŞTE SON HABERLER..

Obaaa. Süper olur valla. Gel Vieri gel
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• martinezmiş , madem iyi kaleciydi ne işi var küme düşen sakarya da, tolga ondan daha iyi, martinez in son haftalarda yediği golleri gördünüz mü?

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya allahım ya cordobamı martinezmi inşallah martinezdir ya...o zaman millet kaleci görür....
                            ikisinide alalım martinez kaleye geçer cordoba ön libero oynar

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ikisinide alalım martinez kaleye geçer cordoba ön libero oynar

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                martinezmiş , madem iyi kaleciydi ne işi var küme düşen sakarya da, tolga ondan daha iyi, martinez in son haftalarda yediği golleri gördünüz mü?
                                Martinezin önüğnde kim oynuyordu tolganın önünde kim oynuyordu. Biraz mantıklı yorum yapalım bu konuda bence...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X