Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yinemi yenildi ?
    bende hiç yendiğine şahit olmadım nezaman izlesem yeniliyo.. Spikerde bi çene var izlerken yoruldum valla yaa
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• ----------------------------------Tolga--------------------------------
      -----------------------Yunus Emre-----Serhat Akyüz-------------------
      ---Ufukhan-----------------------------------------------------Ufuk---
      -----------------------------------------------------------------------
      ---------------------------------Hüseyin------------------------------
      ---Gökdeniz--------------------------------------------Erhan Kücük----
      ------------------------------Özer Hurmaci----------------------------
      -----------------------------------------------------------------------
      ------------------------Fatih Tekke---Ali Güzeldal----------------------

Hep trabzonlu usaklar..böyle sampiyon olurduk
      BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• abi ne transferi alinan adamlari gordukten sonra tamamen istahim kacti..
        buyuk paramiz var istedigimiz aliriz sampiyon trabzon dediler.. takimi 20 sene geriye goturduler..
        az daha etleneyim gelecem trabzon sporu hakkettigi yere getirmek icin gelecem ..
        karaiplerde bir trazonsporlu..
        bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• alınan adam falan.. geçsinler bunları..

lazım olan yerlere hala hamle yok...

millet transferin 1. haftasında tarumar olmuş bütçesi ile neler yapıyor..

ya ziyaya iş veren, verdikten sonra hala onunla devam eden yönetimden ne bekliyoruz ki??
          al hocayı, vur yönetime, sar aldıkları topçulara...

şampiyonlukmuş, yarışmacı takımmış..
          yarışırız..
          kayseri ile..
          o da zor..
          ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ..
            buyuk paramiz var istedigimiz aliriz sampiyon trabzon dediler.. takimi 20 sene geriye goturduler..
            ..
            Onların borçları var şampiyon oluyolar bizim borc yapmayacaz diyoz 24 seneden beri şampiyon olamıyoz. bizim para veremeyecekmişiz. musampaya oynamadan para veririzi bak )))
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• coolank bence 1 milyon €'yu geçer de alırsak özrümüz kabahatimizden büyük olur. Biraz geç cevap için kusura bakma Kapattım konuyu Kalplerde yara olmasın Carle yoluna biz şampiyonluğa inşallah
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yahu o ne iğrenç spikerdi öyle. Vallaha içimden Sinan yenilsin demek geçti. Çok merak ediyordum spiker öyle bağırırken Sinan pat diye nakavt olsa ne der diye ama öğrenmek nasip değilmiş..
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• özer hurmacı gibi genç ve kaliteli isimlere ihtiyaç var yönetim keşke böyle transferler yapsa ama nerde
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• La bu Özer neymiş böyle süper. Ben bilmiyodum bu adamı. Harbi niye orda burda adam arıyoruz. Yurt dışına oyuncu izlemeye giden paralarla transfer yapılırdı be. Ben de aynen katılıyorum Özer Hurmacı, Ali Güzeldal, Erhan Küçük derhal alınsın.

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      özer hurmacı gibi genç ve kaliteli isimlere ihtiyaç var yönetim keşke böyle transferler yapsa ama nerde
                      Evet, bende anlamiyorum Trabzonsporda niye genclere güvenmiyorlar.
                      Ömer Hurmaci gercekten yetenekli
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ali güzeldal bize dönüyor mu bu sene arkadaslar.

Yorum

• ne yazikki hayir...
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            coolank bence 1 milyon €'yu geçer de alırsak özrümüz kabahatimizden büyük olur. Biraz geç cevap için kusura bakma Kapattım konuyu Kalplerde yara olmasın Carle yoluna biz şampiyonluğa inşallah
                            Travel bari sen şampiyonluk deme yoksa böyle mi gülmeliydim

Trabzonspor taraftarı aslında şampiyon olmuş gibi sevinecek ben buna eminim ne zaman mı ? bu yönetimden kurtuldugu zaman ...tabii ki ruh hastasını hiç saymıyorum yönetimi alana onu bedava veriyorlar ..

Yahu şunu anlamıyorum bunların yanında hiç danışman veya danışmanı da geçtim işi bilen aklı başında adam yok mu ? eger varsa cevap hazır .. demek ki kılavuz karga .))))kılavuzu karga olanın .............

kongre sonrası her şey gerçekten çok güzel olacak ...

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ali güzeldal bize dönüyor mu bu sene arkadaslar.
                              bekle verecekler sana hemende
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bekle verecekler sana hemende
                                ah bu adami neden satilar ki. Ama ben alinin Trabzon istedikten sonra baska hic bi takima gidecegini sanmiyorum. Yane Trabzonspora küsmez Yönetime küszün

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X