Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• özer hurmacı yı ben pek duymamıştım ama izleyince roportajlarını okuyunca
    BİZİM YÖNETİCELİRİN İŞ YAPMADIĞı sadece para yediği borcun da neden arttığı ortaya çıkıyor
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ossden ciktik geldik varmi bi transfer?

Gecmis olsun.

Umarim kazanmissindir Kardesim.

Iyiki sinava girmeden önce buraa ugramadin
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        özer hurmacı yı ben pek duymamıştım ama izleyince roportajlarını okuyunca
        BİZİM YÖNETİCELİRİN İŞ YAPMADIĞı sadece para yediği borcun da neden arttığı ortaya çıkıyor

azımdan aldın renkdaş
        ben bizim yönetim 33 yaşındaki adamı bile almayı becerebiliceğini sanmıyorum
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• herkese dilekler icin cok tesekkur ederm bi ara geometride ziyan aklima gelmedi degil ordada kurtulus yok

Yorum

• ya bizim konustugumuz cordoba bu cordoba mı inanamadım da ben

En son turgi tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 14:16.
            BMN | ANTALYA
            Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• Diyelim ki Martin Palermo alındı. Tepkimiz nasıl olur? Bence hiç yoktan iidir. Arkasına da Özeri al. Olsun sana 2 sene sonra Gökdenizden daha iyi bir futbolcu.

Yorum

• Musampa için Temmuz olmasını mı bekliyor yönetim? 500bin € peşin miydi neydi? Kullanacaklarsa ne ala

Bu arada Rüştü 1,1 milyon $ Bize olsa olsa 1,5 milyon $ + Türk, kontenjana zarar değil.

E o kadar da pahalı değilmiş, hani feybe ile anlaşmıştı? Uyurgezer olduk uyurgezer
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Başlığın b.ku çıkmış Bu başlığa yazmak zorunlu değil bildiğim kadarıyla
                  Ara ki transfer haberi bulasın sayfalar dolusu gereksiz yazı

Gün geçmiyorki bi rezillik yaşamayalım Şimdide Cordoba!
                  Hani kalecinin yaşı pek önemli değil diyoruzda 37 yaşında adam ve futbolu bırakmış Neyse taraflı medya diyelim ve inanmayalım en iyisi!
                  Umutsuz olmak için zaten yeterince nedenimiz var Bari transferi adam gibi yapın Haziran sonuna kadar transferler bitecekti Sayitoğluna göre Yalancı Ziyanın takımında on numara olsun!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Musampa için Temmuz olmasını mı bekliyor yönetim? 500bin € peşin miydi neydi? Kullanacaklarsa ne ala

Bu arada Rüştü 1,1 milyon $ Bize olsa olsa 1,5 milyon $ + Türk, kontenjana zarar değil.

E o kadar da pahalı değilmiş
                    Rüstü yıllık 1.5 milyon euroya anlasmıs yıllık Beşiktasla 3 Yıllık iyi anlasma yapmıs.
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• TOM UYAR MI?

Avustralya’nın Maradona’sı diye Türkiye’ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlayamayan Trabzonspor’a şimdi de Utrecht’in 10 numarası Tom Caluwe önerildi

DENEME ZANNETTİ
                      Transferde özellikle 10 numara ve kaleci arayışı içerisinde olan Trabzonspor’da dün hareketli saatler yaşandı. Avustralya’nın Maradona’sı diye Türkiye’ye getirilen Nick Carle ile anlaşma sağlanamadı. Bordo-Mavili kulüpten asgari bir fiyat talep eden Şili asıllı futbolcuyla anlaşma sağlanamaması üzüntü yarattı. Kontenjan nedeniyle bekletilmek istenen Avustralyalı oyuncu bunu deneme olarak algılayınca ipleri kopardı ve menajeri tarafından G.Birliği’ne imza attırıldı.

ZİYA DOĞAN İZLEDİ
                      10 numara arayışlarını sürdüren Trabzonspor’a Belçika’nın Utrecht kulübünde oynayan Tom Caluwe önerildi. Belçika’da yaşayan Yattara’nın Trabzonlu FİFA menajeri Adnan Demir bordo-mavili takıma Tom Caluwe yi önerdi. Demir TAKA’ya yaptığı açıklamada Tom’u teknik direktör Ziya Doğan’ın da gelip izlediğini belirterek, “Ben Trabzonluyum ve Trabzonspor’luyum, eğer 10 numara almak istiyorlarsa Tom’u kaçırmasınlar. Bu oyuncuyla şimdi G.Saray da ilgileniyor” diyerek uyarıda bulundu. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu her iki ayağını da mükemmel kullanıyor.

Yorum

• Albayrak eski ruhu geri getiricem diye 1980deki kadroyu geri getirirse sasirmayin cordobada teklifi dusuncem demis Martinez varken tobe tobe yarinda Albayrak transfer komitesiyle goruscekmis kesin 40 yasindaki bonservisi elinde olan adamlari gorusurler.

Yorum

• Albayrak eski ruhu geri getiricem diye 1980deki kadroyu geri getirirse sasirmayin

yıkıldım ya koptum süper süper

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haziran sonuna kadar transferler bitecekti Sayitoğluna göre !
                            Haziran sonuna kadar transferler birsin bu yıl şampiyon oluruz biz ...
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İşte Tom Caluwe

http://www.youtube.com/watch?v=kGnxrIp983g

Yorum

• İlk olarak mayd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar Su Özer Hurmaci icin kampanya falan baslatsak yönetimi haberdar falan edebilirmiyiz ki??
                                kesinlikle katılıyorum nasıl bir kampanya başlatılacaksa ben varım. bu adamı seneye en az 5 milyon euro ahada burda söylüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X