Evet ,Özer Hurmacı (adaşım), bence Ali Güzeldal ile birlikte, TS'un geleceğine yapılabilecek en iyi yatırımlar arasındadır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
dostum ne martinezi ya . adamın 2 maçta bi hatalı golü var... tolganın neyi eksik martinezden...İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan bu capsizlar bi martinezi alamadi gitti bu ne bicim bir yönetimdir yau yeter bee...Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
özer hurmacının iyi oyuncu oldugunu bılıyordum..ama bukadar ıyı oldugunu gercekten bılmıyordum,sadece topu bazen fazla ayagında tutuyor,topla oynamayı sevıyor..hemde Trabzonsporlu..bı adamı almamız ıcın daha ne gıbı sebeblerın olusması gerekıyor cok merak edıyorum..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
yok abi bence öyle olmaz çünkü yönetim aralıkta yolcu inşallah...yeni yönetim akıllı çıkarsa bu oyuncuları ocakta alır..İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer Hurmacının akıbeti şöyle olur arkadaslar bu sene daha fazla oynar 3 İstanbul takımının gözüne batar bizimkiler fark bile etmez o da mecburen profesyonellik geregi oraya gider cünkü baskan bonservis ödeme özürlü ne olacak sadece o degil Engin Baytar Mehmet Cakır Bilal Kısa da öyle olacak BU Gidisle.
Yorum
-
WERTHeR
Ya ben bu anlayışı anlamakta güçlük çekiyorum. Kampanya filan diyorsunuz. Bunlar çağımızın bir nevi iletişim unsurları. Lakin sizin karşınızda bundan 50 sene öncesinde yaşayan yönetim ve hoca var. Kendinize gelin bence yormayın kendiniziİlk olarak mayd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Su Özer Hurmaci icin kampanya falan baslatsak yönetimi haberdar falan edebilirmiyiz ki??
Yorum
-
ne özeri hasan üçüncü var
nick carle denemeye alalım diyen ziya doğan ferhatı hiç denemeye almışmı
şaka biyana büyük transferler yapıcam deyip milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyen adam şu an ne acıdırki başkanımız transferi bırak fatih tekkeyi sattı yerine marcelinhoyu aldı onuda sattı nerde fatih tekkenin parası millet roberto carlos lincoln mehmet yozgatlı transferi yaparken biz küme düşmüş takımlardan oyuncu alıyoruz üstüne üstlükde 37 yaşında futbolu bırakmış adama kalecilik teklif ediyoruz trabzonda komik şeyler oluyor ama taraftar ilginç bi şekilde bunlara sesini çıkarmıyor gelecek senenin bu seneden farklı olcağını sanmıorum kayıp bi sezon bizi bekliyor maalesef
Nude Lindsay Lohan saver
her daim trabzonspor
Yorum
-
ne kampanyası başlatacagız hurma kampanyasımı?
Şaka bir yana yönetim bu futbolcuyu duymamıştır bile nede olsa yıLdız arıyorlar
T®abzon'um Senden Uzak, Ne Farkeder Nefes aLmaK..! bu Kadar uzaktayız ama Her Zaman Arkandayız..!
The Barracuda Style
Yorum
-
Özer HURMACI'yı seyrederken YATTARA'yı seyrediyormuşum gibi geldi bana. Ligimizde böyle topçular var mıymış ve biz niye farkedememişiz, hayret! Üstüne üstlük bir de Trabzon'lu ve de TRABZONSPOR'lu. Ama boşuna heveslenmeyelim. Nasıl olsa bu beceriksiz yönetim böyle değerleri transfer edemez. Hem de kendi çocuğu.sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum