Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet ,Özer Hurmacı (adaşım), bence Ali Güzeldal ile birlikte, TS'un geleceğine yapılabilecek en iyi yatırımlar arasındadır...
    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ulan bu capsizlar bi martinezi alamadi gitti bu ne bicim bir yönetimdir yau yeter bee...
      dostum ne martinezi ya . adamın 2 maçta bi hatalı golü var... tolganın neyi eksik martinezden...
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• özer hurmacının iyi oyuncu oldugunu bılıyordum..ama bukadar ıyı oldugunu gercekten bılmıyordum,sadece topu bazen fazla ayagında tutuyor,topla oynamayı sevıyor..hemde Trabzonsporlu..bı adamı almamız ıcın daha ne gıbı sebeblerın olusması gerekıyor cok merak edıyorum..
        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özer Hurmacının akıbeti şöyle olur arkadaslar bu sene daha fazla oynar 3 İstanbul takımının gözüne batar bizimkiler fark bile etmez o da mecburen profesyonellik geregi oraya gider cünkü baskan bonservis ödeme özürlü ne olacak sadece o degil Engin Baytar Mehmet Cakır Bilal Kısa da öyle olacak BU Gidisle.
          yok abi bence öyle olmaz çünkü yönetim aralıkta yolcu inşallah...yeni yönetim akıllı çıkarsa bu oyuncuları ocakta alır..

Yorum

• Arkadaslar Su Özer Hurmaci icin kampanya falan baslatsak yönetimi haberdar falan edebilirmiyiz ki??
            Biz Kupalara Sampiyonluklara degil, renklere asigiz...
            Aci da olsa, keder de olsa vazgecemeyiz...
            Sevdik bi kere napalim

Yorum

• Eger Cordobayi alirlarsa ve Jeffi Bonservisi ile satarlarsa artik Yönetime kizmayacagim.

Cünkü akli dengelerinin yerinde olmadigini anlayacagim ve ben Deli olan birisine kizamamki
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak mayd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar Su Özer Hurmaci icin kampanya falan baslatsak yönetimi haberdar falan edebilirmiyiz ki??
                Ya ben bu anlayışı anlamakta güçlük çekiyorum. Kampanya filan diyorsunuz. Bunlar çağımızın bir nevi iletişim unsurları. Lakin sizin karşınızda bundan 50 sene öncesinde yaşayan yönetim ve hoca var. Kendinize gelin bence yormayın kendinizi

Yorum

• 4-4-2 ..Su Ziyaya kimse anlatabilirmi avrupada artik böyle oynandigini

------------Tolga/Cordo------------
                  Jabi------Step------Edinc-----Adnan
                  Yattara----Gökdeniz--Serkan----Özer
                  -----------Ceyhun--Umut-----------
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• trabzonspor yönetimi tımarhane ocağı oldu sayelerinde 51 tanede yanlarında var ............

Yorum

• ne özeri hasan üçüncü var nick carle denemeye alalım diyen ziya doğan ferhatı hiç denemeye almışmı şaka biyana büyük transferler yapıcam deyip milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyen adam şu an ne acıdırki başkanımız transferi bırak fatih tekkeyi sattı yerine marcelinhoyu aldı onuda sattı nerde fatih tekkenin parası millet roberto carlos lincoln mehmet yozgatlı transferi yaparken biz küme düşmüş takımlardan oyuncu alıyoruz üstüne üstlükde 37 yaşında futbolu bırakmış adama kalecilik teklif ediyoruz trabzonda komik şeyler oluyor ama taraftar ilginç bi şekilde bunlara sesini çıkarmıyor gelecek senenin bu seneden farklı olcağını sanmıorum kayıp bi sezon bizi bekliyor maalesef Nude Lindsay Lohan saver

her daim trabzonspor

Yorum

• ne kampanyası başlatacagız hurma kampanyasımı? Şaka bir yana yönetim bu futbolcuyu duymamıştır bile nede olsa yıLdız arıyorlar
                        T®abzon'um Senden Uzak, Ne Farkeder Nefes aLmaK..! bu Kadar uzaktayız ama Her Zaman Arkandayız..!
                        The Barracuda Style

Yorum

• cordobayı alsınlar tabi ya fiziksel üstünlüğü var iyi on libero olur ondan

Yorum

• Özer HURMACI'yı seyrederken YATTARA'yı seyrediyormuşum gibi geldi bana. Ligimizde böyle topçular var mıymış ve biz niye farkedememişiz, hayret! Üstüne üstlük bir de Trabzon'lu ve de TRABZONSPOR'lu. Ama boşuna heveslenmeyelim. Nasıl olsa bu beceriksiz yönetim böyle değerleri transfer edemez. Hem de kendi çocuğu.
                            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• özer hurmacinin ali güzeldalin ardadan neyi eksik bunlari kesinlikle takima kazandirmamiz lazim..
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• tebrik ediyoruz sizleri trabzonspor tarihinin en rezil yönetimi olduğunuz için.sırada bir takım yaptınız bu takımı.mehmet ali yılmaz gel artık
                                TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X