Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geçen sene sivaslı hayrettini almaya çalıştılar alamadılar bu sene adam bedava almıyorlar o zman ben bu işten şüphelenirim arkadaş

Yorum

• İstanbul eskilerini almaya çalışırsan olacağı bu. Rüştü bizim takımın teklifine sevinir. bjk ninkini ise kabul eder.
      HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        neresi iyi o yüzden antalyadaydı küme düştüler o yüzden
        O mu düsürdü Antalya'yi kümeye??? O olmasaydi zaten Antalya ligi son sirada bitirirdi. Eger senin dediginin gibiyse o cok begendiginiz Martinez'de Sakarya'yi düsürdü onu niye istiyorsunuz???

Yorum

• ankarasporlu özeri alsın yönetim bayram yaparım ayrıca kayserili bülent bölükbaşıda boşta

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O mu düsürdü Antalya'yi kümeye??? O olmasaydi zaten Antalya ligi son sirada bitirirdi. Eger senin dediginin gibiyse o cok begendiginiz Martinez'de Sakarya'yi düsürdü onu niye istiyorsunuz???
            zaten sorun burda..biz niye ligi son sıralarda tamamlayan takımların kalecileriyle ilgileniyoruz ki..

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              martinezi beğendiğimide kim dedi ya bi gidin ya alın o zmaan ali göneşide nerde bi artık topçu varsa alsın yönetim cordoba tolgaya nasıl güzel gol yenir onu öğretecek hakan şükürüde alalım bence tecrubeli adam

Yorum

• ya 38 yaşında bu adam..
                istabulun emeklilerini toplamaktan bıkmadınız mı allah aşkına???
                hem de bu artık yaş haddinden emekli olmuş..

martinez in yaşı kaç ki karşılaştırıyorsun..
                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• takımın ismini huzur evi olarak değiştirelim adama bide 450000 dolar vereceklermiş ben onu bedavaya oynatmam haram olsun o paralar

Yorum

• Cordoba okadar kötü biri degil bence..evet yasli ama kalecide yas kötü demek degildir. Tolganin bir cok sey ögrenmesi lazim.. Cordoba BocaJuniors,Italya,Besiktasta oynamis bir adam. Verecegi bir cok sey vardir. Bir sene kalir, Tolga da tecrübesinden birseyler kazanir ve seneye Kaleye gecer
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• sonrada kulübe destek verelimde atıp tutmasınlar ben cordoba paramı yiyecek diye forma morma alamam

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cordoba okadar kötü biri degil bence..evet yasli ama kalecide yas kötü demek degildir. Tolganin bir cok sey ögrenmesi lazim.. Cordoba BocaJuniors,Italya,Besiktasta oynamis bir adam. Verecegi bir cok sey vardir
                        hakan şükürde torine inter parma blackborn galatasarayda oynadı onuda alalım rivaldoda barcelonada oynadı oda gelsin ahmiyide çağıralım ünal abiyide tam olsun yani

Yorum

• cordoba'nın bu seneki fener maçlarına dikkat diyorum..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cordoba okadar kötü biri degil bence..evet yasli ama kalecide yas kötü demek degildir. Tolganin bir cok sey ögrenmesi lazim.. Cordoba BocaJuniors,Italya,Besiktasta oynamis bir adam. Verecegi bir cok sey vardir. Bir sene kalir, Tolga da tecrübesinden birseyler kazanir ve seneye Kaleye gecer
                            kaleci antrenörü mü arıyoruz kaleci mi???
                            adamın yaşı 40 a dayanmış kaleyi teslim etmeyi düşündükleri adama bak.
                            benim kalede devamlılık sağlayacak sağlam bir kaleciye ihtiyacım var, 1 senelik stepne kaleci antrenörüne değil bildiğim kadarı ile.
                            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              cordoba'nın bu seneki fener maçlarına dikkat diyorum..
                              bu adama verilen paralara yazık tolgaya yazık bize yazık trabzonsporumuza yazık bunlar hep kazık

Yorum

• burda cordobayı savunanlar cordobanın menejerş olmasınlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X