geçen sene sivaslı hayrettini almaya çalıştılar alamadılar bu sene adam bedava almıyorlar o zman ben bu işten şüphelenirim arkadaş
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oemer61
O mu düsürdü Antalya'yi kümeye??? O olmasaydi zaten Antalya ligi son sirada bitirirdi. Eger senin dediginin gibiyse o cok begendiginiz Martinez'de Sakarya'yi düsürdü onu niye istiyorsunuz???İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneresi iyi o yüzden antalyadaydı küme düştüler o yüzden
Yorum
-
zaten sorun burda..biz niye ligi son sıralarda tamamlayan takımların kalecileriyle ilgileniyoruz ki..İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO mu düsürdü Antalya'yi kümeye??? O olmasaydi zaten Antalya ligi son sirada bitirirdi. Eger senin dediginin gibiyse o cok begendiginiz Martinez'de Sakarya'yi düsürdü onu niye istiyorsunuz???
Yorum
-
martinezi beğendiğimide kim dedi ya bi gidin ya alın o zmaan ali göneşide nerde bi artık topçu varsa alsın yönetim cordoba tolgaya nasıl güzel gol yenir onu öğretecek hakan şükürüde alalım bence tecrubeli adamİlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO mu düsürdü Antalya'yi kümeye??? O olmasaydi zaten Antalya ligi son sirada bitirirdi. Eger senin dediginin gibiyse o cok begendiginiz Martinez'de Sakarya'yi düsürdü onu niye istiyorsunuz???
Yorum
-
Cordoba okadar kötü biri degil bence..evet yasli ama kalecide yas kötü demek degildir. Tolganin bir cok sey ögrenmesi lazim.. Cordoba BocaJuniors,Italya,Besiktasta oynamis bir adam. Verecegi bir cok sey vardir. Bir sene kalir, Tolga da tecrübesinden birseyler kazanir ve seneye Kaleye gecerTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
hakan şükürde torine inter parma blackborn galatasarayda oynadı onuda alalım rivaldoda barcelonada oynadı oda gelsin ahmiyide çağıralım ünal abiyide tam olsun yaniİlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCordoba okadar kötü biri degil bence..evet yasli ama kalecide yas kötü demek degildir. Tolganin bir cok sey ögrenmesi lazim.. Cordoba BocaJuniors,Italya,Besiktasta oynamis bir adam. Verecegi bir cok sey vardir
Yorum
-
kaleci antrenörü mü arıyoruz kaleci mi???İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCordoba okadar kötü biri degil bence..evet yasli ama kalecide yas kötü demek degildir. Tolganin bir cok sey ögrenmesi lazim.. Cordoba BocaJuniors,Italya,Besiktasta oynamis bir adam. Verecegi bir cok sey vardir. Bir sene kalir, Tolga da tecrübesinden birseyler kazanir ve seneye Kaleye gecer
adamın yaşı 40 a dayanmış kaleyi teslim etmeyi düşündükleri adama bak.
benim kalede devamlılık sağlayacak sağlam bir kaleciye ihtiyacım var, 1 senelik stepne kaleci antrenörüne değil bildiğim kadarı ile.ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
-
bu adama verilen paralara yazık tolgaya yazık bize yazık trabzonsporumuza yazık bunlar hep kazıkİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecordoba'nın bu seneki fener maçlarına dikkat diyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum