Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşallah galatasaraya gideceği yönündeki haberler doğrudur takıma 2. bi hasan üçüncünün ihtiyacı yok...
    abi çok merak ediyorum hasan üçüncünün hangi tarafıyla benzerlikliğini buldun...çok kaliteli demedik ama o kadar da düşük değil

Yorum

• Hayırlı akşamlar
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• nicky carl - hasan üçüncü????

bi kesişim kümesi bulamadım
        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırlı akşamlar
          Bence tip olarak benziyorlar demek istedi
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi çok merak ediyorum hasan üçüncünün hangi tarafıyla benzerlikliğini buldun...çok kaliteli demedik ama o kadar da düşük değil
            İkisindede futbol yeteneği yok daha ne olsun...
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Veron alınabilinir hazır Arjantindeyken al Serkanın yanına,al sana 2 ön libero işte.ziyada mutlu olur böylece....

Yorum

• ya git ya sen ne dion ne hasan üçüncüsü be youtube dan izledik de Hasan üçüncünün tüm harektlerini toplasan orda cerl in yaptığı 1 hareket etmez ya
                FAROE adalarında da bulduğun hasan üçünçüleride sölesene
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• carle yi alamayiz biz eger bu adam onlibro oynasaydi ziya dogan hemen kabul ederdi ama bakti adamda is var adam teknik bir deniyim dedi olmaz boyle birsey

Yorum

• carl tekniğinde orta sahadaki elemanlarımızı bi listelesek???

tüm orta saha adamları
                    ayman
                    hasan
                    hüseyin
                    ferhat
                    keçeli
                    gökdeniz
                    ceyhun
                    serkan(yeni)

şunlardan gökdeniz ve ceyhunu çıkarırsak adam futbol yeteneği olarak hepsini katlar..

ben çok iyi transfer olduğunu iddia etmiyorum, ama bizim elimizdekilerden iyi olduğu aşikâr...
                    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Aradigimiz 10 Numarayi buldum iste ...
                      EDERSON
                      21 yasinda
                      Fransanin Nice Takiminda oynuyor
                      ama biraz pahaliya patliyabilir 5 milyon civarinda

TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        carle yi alamayiz biz eger bu adam onlibro oynasaydi ziya dogan hemen kabul ederdi ama bakti adamda is var adam teknik bir deniyim dedi olmaz boyle birsey
                        ziya doğan da istiyor
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İkisindede futbol yeteneği yok daha ne olsun...
                          kac macini izledinde bu izlenime vardin merak ediyorum
                          Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ziya doğan da istiyor

ön libero mu oynatacakmış..:
                            ziya sağ bek ve ön libero dışında adam almaz
                            ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya git ya sen ne dion ne hasan üçüncüsü be youtube dan izledik de Hasan üçüncünün tüm harektlerini toplasan orda cerl in yaptığı 1 hareket etmez ya
                              FAROE adalarında da bulduğun hasan üçünçüleride sölesene
                              Hayatında 1 kere bile izlemediğin adamı youtubeden izleyipte gelip bana anlatma bu arada hasan üçüncüyle kıyaslamıyorum bu adamı çünkü bizim hasan hiç olmazsa türk bu kazma gibi yabancı sayısını boşa işgal etmez
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ön libero mu oynatacakmış..:
                                ziya sağ bek ve ön libero dışında adam almaz
                                Birader sen desertstrom'un nesi oluyon
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X