Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar biz kasımpaşadan erhanı aldık mı imza attımı
    bilemiyorum ama
    alınsa ne yazar alınmasa ne yazar
    bizde erhan gibisinden 51 adet var zaten
    gökdeniz gidecek ben ona yanıyorum
    "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
    O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Komedi devam ediyor.
      Geçmiş yıl Trabzonsporda yaşanan Komedi çok hoşumuza gitti,O yüzden Komediyi devam ettiriyoruz.
      Ziya BEY araştır.bak 2.lig,3.lig amatör nerde ne kadar ÖN libero Stoper varsa hepsini al,Bak sakatlanıyorlar,Eldeki Orta saha Forvet ne varsa satalım
      100 stoper 100 ön libero olsun,55 OYUNCUMUZ var 155 olsun ne olacakki.
      Yalnız hepsi defans olsun.
      KOMEDİ devam ediyor.
      Geldi,gitti yeniden geldi,Bir daha geliyor,Son kez geldi,Anlaşamadı,Döndü bu sefer anşlaştı.Yabncı sorunu varmış tekrar gitti.vs gibi saçmalıklar devam ediyor
      2 senedir Yabancı sorununu çözemeyenler hiç bir halt yiyemezler.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• hüsran hüsran hüsran

herkesin yaptığı yapacaklarının teminatıdır.Ticaret adamları bunu iyi bilirler.Manava çevirdiler klubü.Çürükleri atamıyorlar ama.Bari şoklasalardı da zarara uğramasaydık.Dükkan çürüklerle dolu.

Stichus,eline almışsın yine eski bir film bize çevirip çevirip izlettiriyorsun yahu.
        iskefiyeli

Yorum

• Trabzonspor'da Gökdeniz belirsizliği

Yönetim, İngiliz ekiplerinden gelecek resmi teklifleri görüşme kararı aldı. Camia ise Middlesbrough'nun 5 milyon Pound'luk önerisiyle ikiye bölündü...
          Geçtiğimiz sezon gelen 7.4 milyon Euro’luk astronomik bonservis teklifine fazla direnemeyen ve Fatih Tekke’yi Rusya’nın Zenit takımına satan Trabzonspor Yönetimi, yine benzer bir durumla karşı karşıya...

2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökdeniz Karadeniz için özellikle İngiliz kulüplerinin kesenin ağzını fazlasıyla açması ve çok ısrarcı olması, Bordo-Mavililer’i kritik bir karar daha vermek zorunda bıraktı.

Son iki gün
          Parasal kaynak arayışı içindeki Trabzonspor Yönetimi, ilk bombasını Fenerbahçeli Tuncay Şanlı ile patlatan Middlesbrough’nun Gökdeniz Karadeniz’e biçtiği değer ile adeta şok oldu.

Kırmızı-Beyazlı İngiliz temsilcisi, milli oyuncu konusunda son karar gününü pazartesi olduğunu belirtirken, ödenecek 5 milyon Pound (yaklaşık 13 milyon YTL) ve başkanın özel uçağı çoktan hazırlandı. Yönetim her ne kadar ‘nezaketen bir görüşme yapıldı’ dese de Trabzonspor’un artık resmi teklif beklediği ortaya çıktı.

Son talip Blackburn Rowers
          Daha önce gelen rutin tekliflerde, “Kesinlikle satılık oyuncumuz yok’ ifadeleri kullanılırken, son durumun yönetimin kurmayları tarafından masaya yatırılması bekleniyor. Bu süreçte Gökdeniz’e talipler de birer birer artıyor.

Middlesbrough, Bolton ve Newcastle’ın ardından Blackburn Rowers’ın da sıraya girdiği bildirildi. Trabzonspor’un yetkilileri, 29 trilyonluk borcun önemli bir kısmının kapanması ihtimalı ile hedefe giden yolda önemli bir yıldızın satılmasının etkileri arasında büyük kararsızlık yaşıyor.
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• çok da mahirim demek ki, tekrar tekrar izliyorsun!

olanı biteni müdahaleyle değiştirme şansımızın olmadığı bir hadiseyi sadece sıcağı sıcağına bilerek yaşadık.. hepsi bu.. hızlı haberdar olduk süreçten.. isyanınız hızlı haber almaksa bana kızacaksınız, olayın şekline ise hocaya kızacaksınız..
            aslında kimseye kızmaya gerek yok, bitti gitti..
            yeni gün yepyeni başlangıçlarla inşaallah öncelikle şu kaleci işini halledelim ondan sonra da bir orta saha alırız kapatırız transferi..
            kimi alırız bilmiyorum ama kaleci adayları villar ve bobadilladır an itibariyle..
            ortasahadaki adamın kim olduğunu bilen yoktur..
            ama denenmeden alınabilecek bir oyuncudur diye düşünüyorum..

Yorum

• ADNAN 9’u bıraktı
              Trabzonspor’un Samsunspor’dan transfer ettiği Adnan Güngör, forma numarasını 25 olarak değiştirdi.

İmza töreninde 13 numaralı forma ile basına poz veren Güngör, 13 numaralı formayı Ufukhan’ın giymesi nedeni ile 9 numarayı tercih etmişti. Bu fikrinden cayan Adnan Güngör yeni sezonda 25 numaralı formayı ile Trabzonspor’un başarısı için mücadele edecek.
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu febe'den iyice igrenmeye basladim.. Adamlar oynatmayacaklari adamlari aliyorlar, sirf rakipleri almasinlar diye.. Ve Turk futbolunun gelecegini sonduruyorlar.. Serkan Balci, Semih Senturk, Ugur Boral, Mehmet Yozgatli, Selcuk, Kemal, Can Arat vs vs ve son olarak da Collin Kazim.. Bu adamlar da da kabahat var, kardesim gidin 3 kurus az para alin adam gibi top oynayin.. Bu acidan Serkan'i bize gelmesinden dolayi tebrik ediyorum. Ayni karari Ugur Boral'da alirsa kendisi icin cok akilli bise yapmis olur. Wederson'un R.Carlos'un arkasinda oturacagina gelsin bizde oynasin, milli takima yukselir, o potansiyeli olan bir adam..

Futbolcularin para hirsini da anlamis degilim. yani senede 1m $ kazanmakla 2m $ kazanmak arasinda ne fark var kardesim, dune kadar zaten ac geziodun.. Voleyi vurdun iste, ben yillardir calisiyorum o paralarin binde birini bile kazanamadim daha, biraz tatmin olun . . Paraniz var iste, bundan sonra futbolunuza bakin ..

Son olarak da, konuyla pek alakasi yok ama, bu aksam uzun bi aradan sonra Fatih Tekke'mizi izlemeye gidiyorum, bugun Himkispor ile Zenit Petergucu'nun maci var.. Trabzonspor formami (turuncu olani) giydim mac saatini bekliyorum.. Konusabilirsem sizlerden selam soylerim Fatih'e ..
                haklısın febenin ingiliz oyunları nefret edilecek durumda ama seninde dediğin gibi oynayamayacağını bile bile oraya transfer olan oyuncularada hayret ediyorum.gidip orda uyuz uyuz oturacağına sığıntı gibi takımda duracağına git oynayabileceğin takıma ve yıldız ol gönüllere gir ama bunu düşünen nerde.sonları hüsran ama ben hiç üzülmüyorum.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Komedi devam ediyor.
                  Geçmiş yıl Trabzonsporda yaşanan Komedi çok hoşumuza gitti,O yüzden Komediyi devam ettiriyoruz.
                  Ziya BEY araştır.bak 2.lig,3.lig amatör nerde ne kadar ÖN libero Stoper varsa hepsini al,Bak sakatlanıyorlar,Eldeki Orta saha Forvet ne varsa satalım
                  100 stoper 100 ön libero olsun,55 OYUNCUMUZ var 155 olsun ne olacakki.
                  Yalnız hepsi defans olsun.
                  KOMEDİ devam ediyor.
                  Geldi,gitti yeniden geldi,Bir daha geliyor,Son kez geldi,Anlaşamadı,Döndü bu sefer anşlaştı.Yabncı sorunu varmış tekrar gitti.vs gibi saçmalıklar devam ediyor
                  2 senedir Yabancı sorununu çözemeyenler hiç bir halt yiyemezler.
                  cafer abi yaşadıklarımız başka kulüp taraftarları açısından komedi gerçekten ..ama bizim için bu kelime uygun değil .....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takip ettiğim bir kaç oyuncu daha var ama buraya yazmanın ne kadar gereksiz olduğunu biraz geç farkettim.
                    Birilerinin dikkate alma olasılığı sıfır olduğu gibi , istemeden forumdaki dostlarında beklentisini yükselten etkilerden biri olabiliyor. Yüksek beklentiler , gerginlikleride beraberinde getiriyor.
                    Kardeşim Allah razı olsun bunu düşündüğün için. Benim de dikkatimi çekiyordu, senin yaptığın değil ama yapanlar dşkkatimi çekiyordu ama kimseyi kırmamak için söylemedim.
                    Kendi başımıza beğenip buraya oyuncu yazmanın hiç bir anlamı yok.
                    Transfer komitesi buraya bakıp oyuncu bakmıyor ki.
                    Bunu düşündüğün için çok sağol kardeş. Artık örnek olur heralde

Yorum

• ya şu gökdenizle ilgilikimse bişe demiyor sadece benm, işkilleniyorum
                      adam gidecek diye içim kopuyor
                      siz bu haberlere inanmıyormusunuz ?
                      yoksa giderse gitsin mi diyorsunuz?
                      jangi gazeteye baksam gitti gidecek
                      "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                      O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ADNAN 9’u bıraktı
                        Trabzonspor’un Samsunspor’dan transfer ettiği Adnan Güngör, forma numarasını 25 olarak değiştirdi.

İmza töreninde 13 numaralı forma ile basına poz veren Güngör, 13 numaralı formayı Ufukhan’ın giymesi nedeni ile 9 numarayı tercih etmişti. Bu fikrinden cayan Adnan Güngör yeni sezonda 25 numaralı formayı ile Trabzonspor’un başarısı için mücadele edecek.
                        bu adam kim 9 numarayi verecektiler??? belki bazilari baska görüstedir ama bence takimin forma numaralari cok önemli..hele 9 ve 10 numarali formalarin yükü daha agirdir.. 10 numara her zaman bi takimin bel kemigidir.. 9 numarada en Golcüsüdür
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bu sene sadece iki defa adam gibi sevindirdi bu takım beni oda Atatrürk stadının tribünlerindeydim fenere gol atınca

yoksa sezo bitti bütün sezon saç baş yoldum sinir krizleri geçirdim sezon bitti hadi hayırlısı dedik
                          transfer dönemi aynen devam bu yönetim ne becerekisiz bir yönetimdir bu ziya ne inat bir addamdır bu ne cahillik bune Trabzonspor u bilmemezliktir bu ne yalancılıktır sözleri unutmaktır bune pişkinliktir

Bu ne uyuşmuş taraftardır

İnşallah 5459 uncu sayfadada hala aynı şeyleri konuşuyor olmayız
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• carle yi almadıysak ben inanıyorum ki daha kalitelisi alınacak ...

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeşim Allah razı olsun bunu düşündüğün için. Benim de dikkatimi çekiyordu, senin yaptığın değil ama yapanlar dşkkatimi çekiyordu ama kimseyi kırmamak için söylemedim.
                              Kendi başımıza beğenip buraya oyuncu yazmanın hiç bir anlamı yok.
                              Transfer komitesi buraya bakıp oyuncu bakmıyor ki.
                              Bunu düşündüğün için çok sağol kardeş. Artık örnek olur heralde
                              Aynen, sanki burada yazılan adamları almak zorundalarmış gibi herkes önce bir beklenti içine giriyor, sonra adamı başkası alınca başlıyorlar ağıt yakmaya... Nasıl bir akıldır anlamadım gitti.

Yorum

• ya şu erhan kucugu alalım gercekten cok ii cocuk acaip katkı saglar bize
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X