Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tolunayın bir ara gs durumu vardı bizim yönetim onu satmadı ve o sene tolunay hiç bir şey oynamadı ...ama konu bu değil ...gökdeniz mukavelesi bittiği zaman kesinlikle Trabzon da kalmaz ...% 100 gider ... çok iddalı söylüyorum fatih tekke mukavelesi bittiği zaman takımda kalırdı ama gökdeniz kalmaz . adam şehiri sevmiyor gitmek istiyor ...aziz yıldırımın aglamasının sebebi tuncay konusunda çok belli .. hem adamı tutamadı hem de 1 lira para kazanamadı ..bence eger hüseyin ve gökdenizi satıp 13 14 milyon euro alabilirse hiç durmasınlar satsınlar ...bize de hiç bir şey olmaz en kötü gene 4 olur intertoto ya gideriz ..adam satmak önemli değil yerine adam koyabilmek önemli ...zaten bu yönetim bu satma işlerini hem iyi beceriyor hem de bayılıyor ...şansları da var ...

Fatih Tekke nin satışına karşı idim çünkü o adamı mecbur bıraktılar ..ama gökdeniz ve hüseyini iyi rakamlara satsınlar her şeye karşın bu hamle için yönetimi alkışlarım ...nasıl olsa gene hedef yok amaç yok . en azından borç öderler eger öderlerse ...
    Sayın "paralı"başkan vermiş olduğu 2 milyon euro yu kurtarır öncelikle ....ahlaklı ve paralı başkanımız ,gayet güzel 61 futbolcumuz var ...iskelet kadromuz var diyoruz ama ne hikmetse ilk11 için ilk akla gelen 3 kişiyi satmanın yollarını arıyoruz ...bana "ahlak" ın resmini çizebilirmisin stichus......uyarına gelirse bide ilk 11 yap bana şöyle şampion olacak türden ...arkama yaslanıp stres değil "keyif " sigarası içerek seyredeceğim bir 11 ...korkarım traveli de kaptırdık )) yoksa onun içindemi 10 milyon fiyat çektiler bize ....ahlak arıyorum ....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• gerçektende böyle bir beceriksizlik görmedim....Talip olduğunuz futbolcuyu ikinci ligden daha yeni çıkmış bir kulübe kaptırıyorsunuz

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet bide böyle olay var.bu haberi görünce deliriyorum bunuda elden kaçırdılar bakalım daha kimler kaçacak???

YÖNETİM İSTİFA!!!
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• bu kadar zayıf,yavaş,acemi bi yönetim görmedim kardeşim! millet transferleri patlatırken bizimkilerin bişe yaptığı yok! haber sitelerini spor sayfalarını açıyorum o bunu aldı şu bunu aldı yazarken trabzona yer bile verilmemiş....
          ...anti-klişe timi...

Yorum

• Mehmet Akgün olayının kaptırma olduğunu sanmam. Ne var yani adam Trabzon varken Kasımpaşa'yı mı seçecek? İstememişizdir, adam da Kasımpaşa'ya gitmek zorunda kalmıştır. Ne kaptırması?

Bu arada Fenerbahçe Carle ile hiçbir ilgisi olmadığını açıkladı..
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Bonservissiz Futbolcu Ariyorum

34 yaşını aşmamış, paraya doymuş, futbola doyamamış, yaklaşık on yıldır elimizde bulunan 10 numaralı formayı giymek üzere (sadece transfer sezonlarında gösterilmiş, gardrop forması, tozu alınıp direk giyilebilir durumda) mentalite sorunu olmayan, tercihan yabancı (yabancı dil şart değil), bonservisi elinde olan (cebinde de olsa olur)topçu istihdam edilecektir..
              NOT: Ücret tatminkardır. Başvurular gizli tutulacak olup sadece yerel ve ulusal basına bilgi verilecektir.
              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• President:
                Nuri Albayrak
                Club Secretary:
                Zekai Fırat Dülger
                Press Officer:
                Türker Tozar
                Coach:
                Hans-Joachim Weyland

Uefa.com'da Trabzonspor yönetimi böyle görünüyor. Ziya kovulmuş arkadaşlar hayırlı olsun
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Akgün olayının kaptırma olduğunu sanmam. Ne var yani adam Trabzon varken Kasımpaşa'yı mı seçecek? İstememişizdir, adam da Kasımpaşa'ya gitmek zorunda kalmıştır. Ne kaptırması?

Bu arada Fenerbahçe Carle ile hiçbir ilgisi olmadığını açıkladı..
                  Hayır bizimkiler istiyodu.Ama ziya doğan ve nuri albayrak ilk baştan denenmesini isteyip,ondan sonra imza atarsın demişler.Mehmet Akgün'de istememiş.Bu yüzden de Kaşımpaşa yolunu tutmuş...

Yorum

• 13 milyon euro yaklaşık 23.5 trilyon yapar ... mali tablo da ise 29 30 triyon borç var ...bunun üstüne benzinlik parasını koyun (sanırım yaklaşık 10 trilyon ) etti 33 34 trilyon ...tamam işte süper olur ... 3 4 tane adam alırlar kongre zamanı da bakın takımı borçsuz verdik derler ...ondan sonra herkes yoluna ...nasıl olsa seneye takımı sırtlayacak biri çıkar ..

Yorum

• abi 2 dakkaya bir bi futbolcu haberi çıkıyo bizde balıklama atlıyoz nerden çıktı uğur çöplüğe döndük gelen giden çöp boşalmaya çalışıyor....
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        President:
                        Nuri Albayrak
                        Club Secretary:
                        Zekai Fırat Dülger
                        Press Officer:
                        Türker Tozar
                        Coach:
                        Hans-Joachim Weyland

Uefa.com'da Trabzonspor yönetimi böyle görünüyor. Ziya kovulmuş arkadaşlar hayırlı olsun
                        Gerçekten öyle yazıyo.Hayırlı Olsun!!! :meşale2: :tsmeşale:

Yorum

• İlk olarak X-factor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kadar zayıf,yavaş,acemi bi yönetim görmedim kardeşim! millet transferleri patlatırken bizimkilerin bişe yaptığı yok! haber sitelerini spor sayfalarını açıyorum o bunu aldı şu bunu aldı yazarken trabzona yer bile verilmemiş....
                          Bunun yanısıra fbnin roberto carlos haberi bile gazetelerde 1 gün yer aldı ama Trabzonspor bölümünde 1 haftadır Adnan resimlerinden başka resim yok.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            13 milyon euro yaklaşık 23.5 trilyon yapar ... mali tablo da ise 29 30 triyon borç var ...bunun üstüne benzinlik parasını koyun (sanırım yaklaşık 10 trilyon ) etti 33 34 trilyon ...tamam işte süper olur ... 3 4 tane adam alırlar kongre zamanı da bakın takımı borçsuz verdik derler ...ondan sonra herkes yoluna ...nasıl olsa seneye takımı sırtlayacak biri çıkar ..
                            Abi öyle yapacaklarına inansak eyvallah...ama piyasada daha ne keçeliler ne aymanlar ve onları bize kazıklamak için ne cavcavlar var ....
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sıradanlaştırılıyoruz arkadaşlar bu yapılanlar Trabzonsporla doğru orantılı işler değil,geçen yıl Fatihi sattık bu yıl Gökdeniz konuşuluyor sonra Yattara sonra Stephanov ohhh ne ala Ziyanın takımda kalmasının yegane nedenide bu bence şööyle doğrudürüs bi teknikdirektör yıldız satışına izin vermez bazı arkadaşlar para hesabı yapıyorlar yapmayın arkadaşlar biz Gençlerbirliği değiliz yıldız satarak takımı döndürmek yakışmaz bize sen yıldızları elinde tut yenilerini kat takıma şampiyon ol gelirlerin otomatikmen artacaktır,neolurya bikezde gülsün şu yüzümüz
                              KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                              Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• takımın sol kanadında oyanayacak futbolcu yok.sağ tarafa adnan alındı serkan jabi anlaşıldı deniliyor.sol tarafa yine hiç bir çalışma yok.İleri uçta topu rakip sahada tutabilicek bir oyuncuya ihtiyacımız var malesef onun hakkında da hiç bir çalışma yok.Orta sahada hüseyin le ayman var zaten onlar koşuyor yeteri kadar sen onların bu fazla koşmasından yararlanıp hücumda dönük bir oyuncu daha oynatacağına 4 lü savunmanın önüne 3 lü bir blok daha koyuyorsun sonra geri kalan 3 kişi ile gol atmaya çalışıyorsun.
                                Hemen hemen herkesin düşündüğü gibi,
                                *orta sahada top yapabilecek bir oyuncuya,
                                *bence ileride topu tutabilcek bir forvete ve
                                *sol tarafta oynayacak oyunculara ihtiyacımız var.
                                Bunları bu kadar adam görüyorda yönetimdekiler veya teknik kadro görüyormu görmek mi istemiyor bilmiyorum.
                                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X