İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
evet aynen kaçan Şimek ... Acaba diyorum seni bir hafta Z.D. ile antremana çıkarsak ..Bakalım ne olacak ...Bu adam yarım sezon gıkını bile çıkartmadı...Ama kendine saygısı olduğu için kaçtı.Z.D. psikopatının elinden kim olsa kaçar...Peki kimler kaçmaz mantaliteye uygun futbolcular..(Bknz.. Keçelinho,Celo,) Şimekin geldiği sezon oynadığı futbolu düşünün. Hele birde sadece Zuravski yi alınmış olsaydı oynmış olacağı futbolu düşünün...İşte o zaman 2. değil 1. olurdu...NE ASKLAR GORDUM NE SEVDALAR...
HER ASK YALANDI HER SEVDA BITTI
BIR TEK SEN OLMEDIN SEN BITMEDIN...TRABZONSPOR -gameshidze
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
-
Takip ettiğim bir kaç oyuncu daha var ama buraya yazmanın ne kadar gereksiz olduğunu biraz geç farkettim.
Birilerinin dikkate alma olasılığı sıfır olduğu gibi , istemeden forumdaki dostlarında beklentisini yükselten etkilerden biri olabiliyor. Yüksek beklentiler , gerginlikleride beraberinde getiriyor.
Yorum
-
san lorezonun formasi bordo maviİlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecoolank abi........
yaw bu lavezzi işinini gerçeklik payı var mı???
bence gelir..hicte uyum sorunu yasamaz bence
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-

farabi hocam teşhisin çok yerinde benceİlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakip ettiğim bir kaç oyuncu daha var ama buraya yazmanın ne kadar gereksiz olduğunu biraz geç farkettim.
Birilerinin dikkate alma olasılığı sıfır olduğu gibi , istemeden forumdaki dostlarında beklentisini yükselten etkilerden biri olabiliyor. Yüksek beklentiler , gerginlikleride beraberinde getiriyor.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
Sevgili, Saygıdeğer, Muhterem Yönetim Kurulumuz,
Allah aşkına kimseyi almayın! Daha paçamızdaki çamur kurumamışken, yeniden kirletmeyelim paçaları.
Ya da buluyorsanız, peşin para ile alın. Ama siz gene de hiç almayın.
Zaten koskoca ikinci yarının lideri değil miydik biz yahu? Ziya hocam, ne gerek var transfere?!!?
Doğan, Sayitoğlu, Albayrak:
- Eksiklerimizi biliyoruz.
Trabzonspor Taraftarının 10 kişi hariç geri kalanı:
- Evet, en büyük eksiğimiz, sizin varlığınız!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
ne levazzisi daha gençlerden erkanı alamadılar mehmeti kasımpaşaya kaptırdılar ali güzeldalı sattılar adem koçakla mehmet yılmazı verip sıradan topçuları aldılar ne olduğu belirsiz djokayı aldılar emekli muşambayı aldılar yıldız marcelinhoyu hemde kulübün parasından alıp devre arası sattılar şimeki kaçırttılar ....... daha bissürü şey bu yönetim kadar rezil bir yönetim olamaz yazıklar olsunALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
şurada 500 sayfadır yazıp çiziyoruz.. takımın gerçek anlamda resmen güdük kalmış kısımları çok aşikâr ortada..
ama bu eksik kısımlara hala daha transfer yok.
geçen sene başındaki musampa fiyaskosunun daha düşük bedellisini yaşamaya adayız..
aynı rezillikler devam..
ya allah aşkına bi işi de doğru yapın.
yapın ki bi parça umut besleyelim...
bu kadar acizliğe üst üste dayanmıyor bünye artık..ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum