Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala neden Serkan'da ısrar ediyoruz anlayamıyorum.
    Teknik bir oyuncu değil, ayrıca pas isabeti de yüksek değil.
    Sırf şikebahçede oynuyor diye iyi olmaz ki bir adam.
    Serkan iyi bir sağ açık olabilir belki yedek olarak ki ona da bizim ihtiyacımız yok.
    Ferhat sağ bekte ondan kat be kat iyidir bence.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ferhat sağ bek futbolcusu değil gerçi serkan da deil hatta musa da deil yani sağ bek açığımız var
      Bordomavi.net

Yorum

• Biliyorum.
        Zaten onun için diyorum.
        Sağ beke adam arıyorsak sağ bek olan birini alalım.
        Yoksa eğer bırakalım Ferhat oynasın.
        Erkan Özbey alınabilir bence.
        Hala oraya monte edilebilecek en iyi oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum.
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• sağ beke uğur kavuk tam isabet ama ziya kazma aradığı için ona uymaz

Yorum

• wisla krakau su an lech takimiyla oynuyor pawel brozek gol atti
            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• bu sıralar bol bol sinir kesici hap almak lazım,,, bu başlıpa başkası dayanmaz çünkü,,

bu arada cezayir beyinin burnunun altında bir ben varmış......

Yorum

• evet antalyasporlu uğur kavuk iyi futbolcu

Yorum

• sol bek icin stuttgarttan bokayi alsak en az wederson kadar faydali olur

Arthur Etienne Boka

2006 Dünya Kupasinda Fildisi Sahillerinde banko oynadi...bize gelirse kesinlikle sol bek mevkiine ilac olur...24 yasinda...istersek alabiliriz
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Dönme-Bana-61

Aslinda iyi bi fikri ama gelde bunu yönetime anlat insallah bizim yazdiklarimizi okurda biraz olsun akillanirlar.

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sol bek icin stuttgarttan bokayi alsak en az wederson kadar faydali olur

Arthur Etienne Boka

2006 Dünya Kupasinda Fildisi Sahillerinde banko oynadi...bize gelirse kesinlikle sol bek mevkiine ilac olur...24 yasinda...istersek alabiliriz
                      BU ADAM MUSAMPANIN EMİCESİNUN UŞAĞU GALİBA.AYNI ONA BENZİYO VALLA...neyse iyi bi oyuncuysa alınır inşallah....

Yorum

• genk takımında oynayan elçikalı oyuncu sebastian pcognoli sol kanat için ilaç gibi olur. türkiye ligine hele de trabzonspora belçikadan oyuncu çok rahat alınır.

SEBASTION POCOGNOLI eger hala genk takımındaysa lutfen arastirilsin...
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dönme-Bana-61

Aslinda iyi bi fikri ama gelde bunu yönetime anlat insallah bizim yazdiklarimizi okurda biraz olsun akillanirlar.
                          abi onlar bizim yazdıklarımızı okusaydı şimdiye istifa etmişlerdi
                          Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
                          Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sol bek icin stuttgarttan bokayi alsak en az wederson kadar faydali olur

Arthur Etienne Boka

Boka çok iyi oyuncu ama be onu alabileceğimizi sanmıyorum.
                            Çükü başta da dediğim gibi iyi oyuncu.
                            Dolayısı ile Ziya Doğan istemez.
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ya arkadaşlar bunların transfer felan yapacağıda yok uefa yı istedikleride nerde görülmüş böle bir taktikmi desem ne desem bilemiyorum kiralık oyuncularınla ilk tur macına çıkacaksın sonrakilere as futbolcularınla
                              BİZİM EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ BU KENDİNİ YÖNECİ SANAN ZATLAR VE AYNI ŞEKİLDE KENDİNİ DÜNYA HOCASI SANAN ZAT BUNLAR BİZİ BIRAKIP GİDERSELER YADA GÖDERİRSEK ENBÜYÜK KAZANCIMIZ PLACAKTIR
                              BU KİŞİLERLE GELECEK SEZONU DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM

Yorum

• İlaç yazan yazana Eczahaneye dönmüş burası Her derde deva bulunur

Transfer hakkındaki görüşlerim;

1-Hüseyin satılmalı (3 milyon euroya satılabilir)
                                2-Gökdeniz satılabilir(5 milyon euroda ona diyelim )
                                3-Ersen satılmalı(Samsunga falan 2-3 milyon satılır)
                                Bunun dışında bir şekilde elden çıkrılması gereken oyuncular ;
                                1-Keçeli 2-Jeff 3-Celo 4- Ömer 5- Musa 6 -Musampa

Hiç öyle küçülme muhabbetlerine girmeden elde edilen 10-12 milyon euro arası bu parayı yine akıllı bi şekilde kullanırsak çok daha iyi bi kadro kurulabilir;
                                1-Yerli bi kaleci (Hakan veya Orkun 1-1.5 milyon euro )
                                2-Yerli sağbek(Topuzdan başkası yalan Musa+2,5 milyon euro )
                                3-Yabancı bi önlibero (İsim önemli değil Carlos Alberto tarzında biri alınmalı yaş ve kaliteye göre 3 hatta 4 milyon euro verilebilir)
                                4-Tam olarak bi sol kanata ihtiyacımız var (Espanyollu Riera,Mansare Abeyie harika transferler olur daha bilinmedik bi isimde olur yeterki araştırılmış olsun yine yaş kaliteye göre 3-4 milyon euro verilebilir )
                                5-Golcü bi forvet bir sezonda 25 gol atabilmeli Trabzonsporun forveti bu mevki için aklıma gelen ilk isim Eduardo (3-4 milyon euro verilebilir )
                                Bütün bunlar banko ilk 11de oynayacak oyuncular bunun dışında yedek kulübesinde kaliteyi artırmak için 1-2 genç oyuncu(Mehmet Çakır gibi) alınabilir

Toplam 15-16 milyon euro gibi rakam oluyor aradaki 3-5 milyon euroyu transfer bütçesinden tamamlarız Şampiyon olabilecek bi kadro ve çok daha değerli oyunculara sahip bi Trabzonspor

Not:Fatih alınırsa yabancı hakkı forvete değilde yine ortasahaya kullanılmalıdır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X