Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bonservisi elinde olan Kratochvil niye düsünülmez. 5 seneside doldu. Artik Türk statüsünde oynayacak, yanlis bilmiyorsam.

Güney Amerika`dan alinacak oyunculari, satin mi almak zorundayiz. Kiralama isini hic mi düsünmez bunlar. Mesela Bremen Carlos Alberto`yu opsiyonlu bir Sözlesme ile Kiralayarak alacak. Bizde pekala, Villareal Riquelme`yi düsünmüyorsa en azindan kiralik alabiliriz. Ama böyle oyuncular taninan Teknik Direktörlerin altinda oynamayi yeglerler. O yüzden Ziya basimizda iken bu is zor.

Bu Kel hala sagbek alacagim diyor. Yani hicbir özelligi olmayan Celalettin solda banko. Kafayi siyiracagim ya. Bir forvet arkasi ve birde bitirici forvet istiyor. Ilk onbir icin Forvet arkasi Ceyhun`la, Santrafor`da Umut`la kiyasiya mücadele edecek. Yani 3 önlibero bize hediye Zat`i muhterem`den.
    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyi oldu iyi.. ben ısınamamıştım zaten adama...
      Gözleride şaşı gibiydi sanki
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• artık şu mantalite lafını duyduğum zaman saldırganlaşasım geliyo psikolojimi bozdu bu laf yaw..
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Demekki neymiş?

Bizim Başkan ve yönetimden bir cacık olmaz mış Afedersiniz ama öyle..

Beceriksizlik...

İnsan ders alır geçmişten

Offf Offff... Allahtan reva mı ki bu?
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Ziya Doğan Sağolsun seneye BOL ÖNLİBEROLU TEKVANDO maçlarını izleriz hep beraber!ziya istediğini elde ediyo alışın bunlara dah çok hasan gibi oyuncu gelir bizim takıma!!!

Yorum

• Allah askina LÜTFEN YAZILARINIZDA ARTIK ONDAN "SU TD" DIYE BAHSEDIN.
              ADINI OKUMAK ISTEMIYORUM!!!!!

NEFRET EDIYORUM!!!!!!!!!
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ziya Doğan Sağolsun seneye BOL ÖNLİBEROLU TEKVANDO maçlarını izleriz hep beraber!ziya istediğini elde ediyo alışın bunlara dah çok hasan gibi oyuncu gelir bizim takıma!!!
                Dogru. Arkadaslar bundan sonra transfer beklemeyelim!!! Alacagimizi aldik, bundan sonra defansif oyuncu zor cikar. Ofansif bir futbolcuda almayacagina göre Ziya efendi transfer sezonumuz bitmistir hepimize hayirli olsun. Ha, bir kaleci alabiliriz ama, nede olsa oda defanstan sayiliyor

Yorum

• Ya yeter artık ya!!!Nedir bu yönetimden çektiğimiz?.Denemesine oyuncu istemiyoruz biz Ziya Doğan!!!Adamı madem izlemişsin , görüşme yapmışsın , daha niye deniyeyim ondan sonra imza atarsın diosun???

YÖNETİM İSTİFA!!!
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• arkadaşlar el insaf. marcliho yu bu yönetim getirmedi mi. konuştuğunuz adam avustralya liginde oynuyor premier lig de değil. hem de 26 yaşında. o beğenmediğimiz 3 önliberodan biri bile daha iyi iş yapar. nick carle kim yaa. ben de yönetimden memnun değilim ama bu kadar haksızlık etmeyelim.
                    sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                    deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• Adamı almayınca değerli oldu galiba.
                      Daha iyisi alınacak gibi. Bakacaz, bekliyoruz.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• REZIL EDIYORLAR BIZI!!!
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Genc oyuncuyu denersin ama yasi 25 olmus ve 1998'den beri Top oynayan bir Adam denenirmi???

Bu nasil MANTALITE?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• tamam yönetim ve hoca begenilecek tipte değil ama .. bi carle yi almadılar diye daha ne oldugunu bilmedigimiz bi adam bi golu var youtubede has bi gol ama gerisi ne acaba..

öyle mehmet yılmazın attıgı rovanşata golü youtube ye koysunlar chelse koşsun peşine
                            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Genc oyuncuyu denersin ama yasi 25 olmus ve 1998'den beri Top oynayan bir Adam denenirmi???

Bu nasil MANTALITE?
                              acaba denemelerde topu kaça kadar saydırabildi
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak gvnlp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar el insaf. marcliho yu bu yönetim getirmedi mi. konuştuğunuz adam avustralya liginde oynuyor premier lig de değil. hem de 26 yaşında. o beğenmediğimiz 3 önliberodan biri bile daha iyi iş yapar. nick carle kim yaa. ben de yönetimden memnun değilim ama bu kadar haksızlık etmeyelim.

Olay adami alip almamak degil!
                                Olay basina yansiyan Tarafi!
                                Bir Menajerin getirdigi ve belkide ciplak gözle izlemedigin Adam ile niye görüsüyorsun?
                                Yok sen getirdiysen niye denemek istiyorsun?

Musampa ve Ayman olayinda yaptiklari rezillikler hala aklimizda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X