Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaleci adaylarim:

1.Martinez
    2.Aykut
    3.Hasagic
    4.Gorka Iraizoz
    5.Jefferson

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaleci adaylarim:

1.Martinez
      2.Aykut
      3.Hasagic
      4.Gorka Iraizoz
      hic olmadi artik bobadillayi mi alirlar cordobayi mi alirlar beni ilgilendirmez sunlardan birini almadiktan sonra
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tolga da yetersiz bi kaleci su an.ama jeffersondan iyi olduğu kesin..jef kaledeyken top azcık köşeye gitse garanti gol oluyodu ama tolga cok daha sağlam duruyo kalede....
        tolgayala jeffi kıyaslama kardeşim 1 kuımaş daha kaliteli jeff tolgadan ...

Yorum

• arkadaşlar yeri değil ama fox da trabzonlu boksör selçuk aydın ın maçı var

Yorum

• inanmayın şu cordoba laflarına

Yorum

• Dudek kabul etmedi!
              Yurt dışında 10 numara ve kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Liverpool'un Polonyalı kalecisi Dudek'ten olumsuz cevap aldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yurt dışında ağırlık veren Bordo-mavili kulüp, gelen raporları tek tek değerlendiriyor. Yardımcı antrenörleriyle birlikte yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Doğan, 10 numara ve kaleci arayışları doğrultusunda FC Liverpool Kulübü'nün Polonyalı kalecisi Dudek için yaptığı transfer teklifine olumlu cevap alamadı. Türkiye'de futbol oynamak istemediğini söyleyen Dudek, Trabzonspor'un transfer teklifini geri çevirdi.

Trabzonspor ile sözleşmesi bulunmasına rağmen sezon ortasında ülkesine dönen ve futbolu bıraktığını açıklayan Szymkowiak'ın, milli takımdan arkadaşı olan Dudek'in bu kararı vermesinde etkili olduğu belirtildi. Öte yandan Polonyalı kaleciden olumlu yanıt alamayan Trabzonspor'un yurt dışında kaleci arayışlarını sürdürdüğü, bu araştırmalardan sonuç alamaması halinde Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba ile masaya oturulacağı öğrenildi.

Yorum

• jeffersonda yetenek var bence...botofagolu taraftarlar onu aldigimza kulübe mi saldirmisti öyle birseyler vardi...bunu niye yapsinlar jeff okadar kötüyse? dida'nin veliahti diyordular adama brezilyada...confed cup'da brezilya milli takiminin kadrosunda yer almisti...bizde niye basarili olamadi bilemiyorum belki uyum sorunu yasadi belkide az sans verdik...bakin elleride begenmiyorduk gönderdik adami neler yapti simdi atletico madridde oynuyor...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• nick carle yi genclerbirliği almış diye duydum nekadar dogru acaba
                  Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• Bir kere Jeff gitmeden kaleci almamız olanaksız bence.
                    O kadar sa saçmalamayacaktır herhalde yönetim.
                    Ben yine de Jeff'e küçük bir şans verilebileceğini düşünüyorum.
                    Süğer Lİg'deki bir takıma kiralanabilir bu yıllık.
                    Kaleyi Tolga'ya verir ve ona alternatif bir kaleci alırız, sadece Tolga'Nın performansını arttırması için.
                    Mesela Orkun olabilir bu isim.
                    Onun dışında kalede büyük bir sıkıntı görmiyorum.
                    Bizim Ceyhun'un yerine adam gibi oynayacak birine ihtiyacımız var!
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nick carle yi genclerbirliği almış diye duydum nekadar dogru acaba
                      tamamen doğru abi 3 yıllık sözleşme imzalamışlar...

Yorum

imzaladı...
                        o kadar doğru
                        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Carle Gençler'e kısmet olduTrabzonspor ile görüşen fakat anlaşamayan Avustralyalı oyuncu Nick Carle, Gençlerbirliği'ne transfer oldu.NTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 13:44 TSİ 16 Haziran 2007 Cumartesi

Gençlerbirliği, Trabzonspor ile anlaşamayan Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beştepe'deki tesislerin haşerelere karşı ilaçlanması nedeniyle kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın Konya yolundaki un fabrikasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Cavcav, annesi Uruguaylı, babası Şilili 25 yaşındaki melez futbolcu ile bir süredir ilgilendiklerini belirterek, ''Bu futbolcuyla Trabzonspor da ilgileniyormuş. Trabzonspor'un anlaşamadığını duyduk ve hemen menajeriyle temasa geçerek, Avustralyalı futbolcuyu Ankara'ya getirdik. Kendisiyle görüşerek 3 yıllığına anlaştık'' dedi.

Cavcav, ülkesinde Newcastle Jets takımında forma giyen ve bu sezon oynadığı 20 maçta 4 gol atan Carle'nin yaptığı 10 asistle de ülkesinde asist kralı olduğunu söyledi.

CARLE: MERHABA TÜRKİYE
                          Gençlerbirliği'ni daha önceden tanıdığını ifade eden Nick Carle ise ''Gençlerbirliği çok iyi bir kulüp. 3 yıllık sözleşme imzaladığım için mutluyum. Merhaba Türkiye'' dedi.

Carle, Trabzonsporlu yöneticilerle masaya oturduğunu, ancak anlaşamadığını bildirerek, ''Fenerbahçe ile görüşmek için geldiğim şeklinde yorumlar duydum. Bu tamamen yanlış istihbarat. Böyle bir şey yok'' diye konuştu.

doğruymuş
                          Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tolgayala jeffi kıyaslama kardeşim 1 kuımaş daha kaliteli jeff tolgadan ...
                            ne yani tolga yı mı harcayalım jef uğruna...jef bize gelmeden brezilyanın en iyi kalecisi olabilir ama bizde yaptıkları ortada adam tam bi fiyasko cıktı...siz devam edin böyle işe yaramaz yabancıları savunmaya..zaten su durumda sampiyonluk hayal bari öz evladımız tolga yı kazanmaya baslamısken tekrar kaybetmeyelim adamı 4-1 lik gs macındaki haline geri getirmeyelim....

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              panter ya panter su bizim jefferson..siz dalganizi gecin
                              vallla ya böyle kaleciye sahipken biz kaleci arıyoz...Şaka demiyom jeff baya iyi bir kaleci ama acemi biraz yan toplarda topu tokatlama yerine tutmaya calıssa kaleciye ihtiyacımız olmaz...kaleci deil kedi mubarek

Yorum

dogru duymussun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X