ajanssporda yazıyor anlaşamama haberi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
-
-
İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğruymuş.
E hayırlı olsun!
Adnan 25 numarayı giyecek
Kulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.

amman amman 25 numarayı giyse ne olacak 9 numarayı giyse ne olacak töbe töbe Yarabbi banlanacam siteden şimdi , sanki duyanda şampiyon yapacak sanır bizi , mübarek Vieri sanır görende
şampiyon olmak isteniyorsa mesela yönetim basıp parayı Riquelme yi alacak bu kadar basit , hayır alamıyorsa o zaman sıttin sene muşambalarla djokaylarla ömrümüz geçecek, el alem r.carlos u alıyor ,bunlar jabi adnan mehmet hakkı osman 50 tane futbolcu var lan kadroda bunların hangisiyle istikrar sağlanacak, hangisiyle iskelet oluşturulacak , aldıkları adamlara bakıyoruz erciyesspor , kavun karpuz alır gibi futbolcu alıp duruyorlar 5 tane düdük futbolcu alacağına 1 tane carlos tevezi alsana be adamEn son hamdi bey tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 22:50.
Yorum
-
en azından szymek ve fatih vardı..İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ey gidid ey eski kadrolarımız daha güzel di mütevazıydı daha iyidi şimdi ise illa ki yabancı futbolcu düşüncesi ortaya çıktı eski günler nerdesin !!!!Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
gösterdiğin kadroda 4 tane yabancı oyuncu var yani şimdiki 11de olandan bile fazla!İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ey gidid ey eski kadrolarımız daha güzel di mütevazıydı daha iyidi şimdi ise illa ki yabancı futbolcu düşüncesi ortaya çıktı eski günler nerdesin !!!!
sen 1970leri karıştırdın heralde
Yorum
-
şu kadroyu şampiyon yapamayanlar utansın..İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ey gidid ey eski kadrolarımız daha güzel di mütevazıydı daha iyidi şimdi ise illa ki yabancı futbolcu düşüncesi ortaya çıktı eski günler nerdesin !!!!
Yorum
-
Oraları pek karıştırmaİlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
burayı tam anlamadım...stichus dedeiğine göre bu adamı ziya hoca 1 ay önce izlemeye başladı.başkan da gizli yürüttü.
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
onlar izledildiklerini kendileri anladida geldiİlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
burayı tam anlamadım...stichus dedeiğine göre bu adamı ziya hoca 1 ay önce izlemeye başladı.başkan da gizli yürüttü.
belki bi aydir dvdlerini izliyordur.yoksa orda ocak ayinda bitiyor ligleri
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
%100 katılıyorum..İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica Ziya Dogan'in hocalik yaptigi bir takima futbolcu gelmemesi cok normal!!! Ben sahsen Ziya'nin antröner oldugu takimda oynamazdim!!!Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61
Yorum
-
"Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu.''
-Yazık, demek ki bizim kendimizin davet edebileceği bir futbolcu şu anda yok..Menajerlere kalmışız...
- Bir de aklıma takılan, biz davet etmediysek, Stichus nereden biliyordu adamın adı FB ile geçtiğinde ''adamın hala Avustralya'da '' olduğunu... Hmm? Peki o zaman neden söylenmedi adama denenmek üzere geldiği?
- Mentalite hep aynı ( eleştiri yok, başkan ne eylerse güzel eyler)Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum