Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ajanssporda yazıyor anlaşamama haberi
    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• yine transferde geç kalınıcak biliyorum
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Cok erken giriyorsunuz havaya arkadaslar!!! Ben size dedim, ama o ikinci seferde gelir kesin Türkiye'ye. Bizim yönetim alisti nede olsa futbolculari getirtip geri yollamaya, insallah ikinci seferde ne diyelim

Yorum

• ey gidid ey eski kadrolarımız daha güzel di mütevazıydı daha iyidi şimdi ise illa ki yabancı futbolcu düşüncesi ortaya çıktı eski günler nerdesin !!!!
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğruymuş.
            E hayırlı olsun!

Adnan 25 numarayı giyecek
            Kulübümüzün Samsunspor'dan transfer ettiği Adnan Güngör forma numarasını 25 olarak değiştirdi. Buna göre yeni transferimiz yeni sezonda 25 numaralı formasıyla takımımızın başarısı için mücadele edecek.

amman amman 25 numarayı giyse ne olacak 9 numarayı giyse ne olacak töbe töbe Yarabbi banlanacam siteden şimdi , sanki duyanda şampiyon yapacak sanır bizi , mübarek Vieri sanır görende

şampiyon olmak isteniyorsa mesela yönetim basıp parayı Riquelme yi alacak bu kadar basit , hayır alamıyorsa o zaman sıttin sene muşambalarla djokaylarla ömrümüz geçecek, el alem r.carlos u alıyor ,bunlar jabi adnan mehmet hakkı osman 50 tane futbolcu var lan kadroda bunların hangisiyle istikrar sağlanacak, hangisiyle iskelet oluşturulacak , aldıkları adamlara bakıyoruz erciyesspor , kavun karpuz alır gibi futbolcu alıp duruyorlar 5 tane düdük futbolcu alacağına 1 tane carlos tevezi alsana be adam
            En son hamdi bey tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 22:50.

Yorum

• iyi oldu iyi.. ben ısınamamıştım zaten adama...
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ey gidid ey eski kadrolarımız daha güzel di mütevazıydı daha iyidi şimdi ise illa ki yabancı futbolcu düşüncesi ortaya çıktı eski günler nerdesin !!!!
                en azından szymek ve fatih vardı..

Yorum

ey gidid ey eski kadrolarımız daha güzel di mütevazıydı daha iyidi şimdi ise illa ki yabancı futbolcu düşüncesi ortaya çıktı eski günler nerdesin !!!!
                  gösterdiğin kadroda 4 tane yabancı oyuncu var yani şimdiki 11de olandan bile fazla!

sen 1970leri karıştırdın heralde

Yorum

şu kadroyu şampiyon yapamayanlar utansın..

Yorum

• "BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
                      burayı tam anlamadım...stichus dedeiğine göre bu adamı ziya hoca 1 ay önce izlemeye başladı.başkan da gizli yürüttü.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
                        burayı tam anlamadım...stichus dedeiğine göre bu adamı ziya hoca 1 ay önce izlemeye başladı.başkan da gizli yürüttü.
                        Oraları pek karıştırma
                        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "BİZİM DAVETİMİZ ÜZERİNE TÜRKİYE'YE GELMEDİ, MENAJERLERİN GETİRDİĞİ BİR OYUNCUYDU"
                          onlar izledildiklerini kendileri anladida geldi belki bi aydir dvdlerini izliyordur.yoksa orda ocak ayinda bitiyor ligleri
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ayrica Ziya Dogan'in hocalik yaptigi bir takima futbolcu gelmemesi cok normal!!! Ben sahsen Ziya'nin antröner oldugu takimda oynamazdim!!!

Yorum

• İlk olarak Oemer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayrica Ziya Dogan'in hocalik yaptigi bir takima futbolcu gelmemesi cok normal!!! Ben sahsen Ziya'nin antröner oldugu takimda oynamazdim!!!
                              %100 katılıyorum..

Yorum

• "Nick Carle bizim davetimiz üzerine Türkiye'ye gelen bir oyuncu değildi. Menajerlerin getirdiği bir oyuncuydu.''

-Yazık, demek ki bizim kendimizin davet edebileceği bir futbolcu şu anda yok..Menajerlere kalmışız...

- Bir de aklıma takılan, biz davet etmediysek, Stichus nereden biliyordu adamın adı FB ile geçtiğinde ''adamın hala Avustralya'da '' olduğunu... Hmm? Peki o zaman neden söylenmedi adama denenmek üzere geldiği?

- Mentalite hep aynı ( eleştiri yok, başkan ne eylerse güzel eyler)
                                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X