GS kontejanı bomboş olduğu için ilgilenio eğer acele eetmezsek alırlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
E şöle bir soru sorayım o zamanİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen hayatında kaç kere izledin de kazma olduğuna karar verdin?

Trabzonsporumuzun böyle şüpheli bir transfer yapma lüksü varmı?
Hele hele bu kadar tartışılmış ,Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirmiş ve başkanı 2 adet 10 milyon dolarlık yıldız futbolcu sözü vermişken?
ya tutarsa işi bize yakışır mı?En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 21:22.O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs li kime sorarsan sor başkanından taraftarına... o kim ya diyeceklerdir.. bence
Zaten şimdi Hamdi Bey adlı üyemiz gelir " Carle kim laa.. Bizimkiler alsa alsa cücüksipordan Feyzullahı alırlar der ve forumu takibe başlar

Yorum
-
yahu biz izlemedikİlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE şöle bir soru sorayım o zaman
Trabzonsporumuzun böyle şüpheli bir transfer yapma lüksü varmı?
transfer komitesindekiler adamın en az 10 maçlık kasetini sunuolar ziyaya sizde biraz mantıklı konuşun duyanda herkesin takip edişini sorumluluğunu bir sanacak bende komitede olsam ziyayla o maçları izlesem net cevap veririm
ayrıca avustralya liginde kaç oyuncunun videosu youtube da var ona göre konuşalım bizim bile yattara gökdeniz dışında hiç bir oyuncumuzun özel böyle videosu yok sizde ona göre düşünün artıkEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
gs adı bilinmiş oyuncu getirioda ne oluoİlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs li kime sorarsan sor başkanından taraftarına... o kim ya diyeceklerdir.. bence
Zaten şimdi Hamdi Bey adlı üyemiz gelir " Carle kim laa.. Bizimkiler alsa alsa cücüksipordan Feyzullahı alırlar der ve forumu takibe başlar

heinze geldi sanki dünya starı mı çıktı adam gitti almayada geen futbolunu oynadıEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Özellikle menejerler çok uğraşıyormuş bu youtube ileİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu biz izlemedik
transfer komitesindekiler adamın en az 10 maçlık kasetini sunuolar ziyaya sizde biraz mantıklı konuşun duyanda herkesin takip edişini sorumluluğunu bir sanacak bende komitede olsam ziyayla o maçları izlesem net cevap veririm
ayrıca avustralya liginde kaç oyuncunun videosu youtube da var ona göre konuşalım bizim bile yattara gökdeniz dışında hiç bir oyuncumuzun özel böyle videosu yok sizde ona göre düşünün artık
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
videolarının bazılarına bende baktım. adamın süper sol ayağı olduğu anlaşılıyor. gerçi musampada da çok iyi sol ayak vardı ama ziya doğana takıldı. adamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Evet, bende Menejerlige basladim artik arkadaslarİlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle menejerler çok uğraşıyormuş bu youtube ile
iste Trabzonspora satmak istedigim oyuncu, ama Nuri A. ve Ziya Dogan önce denemek istiyorlarmis
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Adamın o özellikleri de iyimiş. Hem hücum hem de defans yönü oldukça iyiymiş, Ziya Doğan sever böyle adamlarıİlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevideolarının bazılarına bende baktım. adamın süper sol ayağı olduğu anlaşılıyor. gerçi musampada da çok iyi sol ayak vardı ama ziya doğana takıldı. adamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
açıkcası ben beğenmedim bu adamı mantalitesi 0 bile değil -bilmem kaçİlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, bende Menejerlige basladim artik arkadaslar
iste Trabzonspora satmak istedigim oyuncu, ama Nuri A. ve Ziya Dogan önce denemek istiyorlarmis
futbolu 26 yaşında bitirmiş kafasında zevkine oynuyor hırs yok bunu 125 kişilik kadroya bile almam:dEy Türk Gençliği!
Yorum
-
İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle menejerler çok uğraşıyormuş bu youtube ile
Bir zamanlar menajer firmaları tarafından yapılan dvd'lerden kesitler görebiliyorduk. Şu an videoların kalitesi inanılmaz düştü , tv görüntülerinden golleri kesip yapıştırıyor taraftar.
Gündeme Carle düştüğü zamandan beri ben Arjantin'den futbolcu bekliyorum.
Hatta en başından beri.
Bir dostumuzun dediği gibi şu saatten sonra sıfırdan yeni bir oyuncuyu takımın gündemine almasını beklemek hayalcilik olur.
Daha önce kıyısından köşesinden gündeme gelmiş , bazı listelerde adı geçmiş oyuncular üzerine yoğunlaşmak lazım.
Ama Bofo olsaydı hiç fena olmazdı. Uzun süredir takip ediyorum.
Fatih Tekke'den kat kat daha iyi oyuncu. Taraftarın biraz yüzü gülerdi hiç olmazsa.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.06.2007, 21:46.
Yorum
-
İyi koşuyo zaman zaman da defansa yardım ediyo gördüm kadarıyla en azından Alexden 10 kat daha fazla koşuyodur...İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamın hucuma ve savunmaya katkıları saha da koşup koşmadığını bilmiyoruz. ancak sol ayağı tartışılmaz.
Tekniği bi tarafa ben Çalımlarını çok sevdim Yattarayla çok şey yaparlar gibi geliyo bana ama işte o kadar pası değerlendircek forvet lazım Umutun yanına...
Yorum
-
carle ne yaa? bizimkiler alsa alsa cücüksipodan feyzullahı alırlar , neymiş efendim acele etmek istemiyolarmış iyi iyi bekleyin siz ilerde bir tarafınız tutuşunca sağda solda kalan artıkları kapışırsınız
Efendim yılkı atları vardır bilir misiniz? Yaşlanan, artık iş yapamaz hale gelmiş atları sahipleri çayıra bırakırlar, atlar çayırda ortalıkta serbestçe dolaşırlar yemlenirler kimse karışmaz, bunların alacakları adamlar yılkı atı gibi oyunculardır
Yorum
-
incelemek lazım faruk bey adamın sol ayağı çok iyi olduğu belli oluyor. uzun zamandır biz o kadar iyi sol ayaklı bir beyin gelmedi. hem kaliteli hemde başarıya aç olması önemli bir nokta. birde çok ucuz olduğu söyleniyor. adam kaliteyse kaptırmamak lazım.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın o özellikleri de iyimiş. Hem hücum hem de defans yönü oldukça iyiymiş, Ziya Doğan sever böyle adamları
ayrıca savunmadan alıp gidip attığı gol muhteşem
marcenin videolarına benzedi.
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum