Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• coolank abi bu sancak ve engin baytar da bi gelisme varmi acaba..

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      10 milyon euroya alinirs yollansin bencede
      ama 10 milyondan asaga olmaz benim görüsüm
      Gokdeniz 10 milyon ero. Ucmayalim arkadaslar. munih toniyi kaca aldi. 13 milyon. Italya milli takim forveti eleman
      13 Vitor Hugo

Yorum

• 10 milyon euroya satamazlar gökdenizi.. 6-7 belki..
        o bile belki..
        tahminen 5 e falan gider..

7-8 milyona satsın, nuriye harbiden "expert satıcı" diyeceğim..
        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Coolank Baya İİdaali Menajer Mİ Acaba?
          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• GÖkdenİz Gİtsİn Zaten YaptiĞi Olay Bİzlere YakiŞmiyor Gİtsİn Paraya Doysun BoĞazini TÖvbe TÖvbe Ulan Nedİr Bu Para ManyakliĞi Sankİ KlÜp Ona Par Vermİyordu Gİttİ Kumar Oynadi İddaa Oynadi!

Yorum

• O Zaman Asalim GÖkdenİzİ! AĞbİ Sen Bu Yaziyi Neden Yazdin? Suyu Bulnadirmak Denİr Buna!!!

bak sevgili kardeşim benim yaşım 40 ...hiç suyu bulandırmak gibi bir derdim yok .. sadece bazı şeyleri bilin diye yazdım ... sen ve senin gibi genç arkadaşlar Trabzonsporun gelecekteki en azından önümüzdeki 20 yılda destekçisi olacaksınız ama bazı şeyleri dogru bilin ve yorumlayın ki gelecege saglam temelleri iyi atın ... ben bu foruma ilk girdiğim zaman şunu gördüm ki takımını bu kadar temiz ve kalpten destekleyen başka bir taraftra grubu olamaz .. ama malesef ki çok şeyin farkında değiller bu beni üzdü .. çünkü asıl her şeyi bilmesi gereken buradaki taraftar grubu .. niye ? çünkü çok daha organize ve egitimli bir güç ...burada ilk kez yazdıgım zaman yönetimdeki kavgayı sevgili stichus arkadaşım hemen yok öyle bir şey demişti ... haklı olarak yönetimi korumaya çalışmış senin tabirinle suyu bulandırmamak istemişti gerçi sonradan kabul etmişti ya neyse .. şimdi gökdeniz konusunda da bu yazdıgım yazı suyu bulandırmak değil aksine berraklaştırmak ... burada konu gökdenizin düşüncesi .. adam gitmek istiyor kendine göre haklı olabilecek sebepleri de var .. sorun gökdenizi satmak değil satarsın yerine adam koyarsın ...ama fatih tekke olayı gibi olursa sorun olur ...burada gökdenizi de suçlamak yanlış olur ...dediğim gibi amaç suyu vs bulandırmak değil ....sadece bazı gerçekleri bilmeniz gercegi

Yorum

• Coolank Baya İİdaali Menajer Mİ Acaba?

menejer değilim hiç de olmadım kişilik olarak da olamam da ...sancagın menejeri trabzon dedi ama bir teknik direktör arkadaşım ist belediye diye bana söyledi .. engin ise kendi gelmek istiyor ama bizimkiler çok umursamıyor ..cavcav ın derdi ise piyasa yapmak daha dogrusu risp ve aymanın parasını kurtarmak

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gokdeniz 10 milyon ero. Ucmayalim arkadaslar. munih toniyi kaca aldi. 13 milyon. Italya milli takim forveti eleman
                  E Gokdeniz de Turk milli takımının Maradonası ne var bunda!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonda, gökdenizde satılır, fatihde satılır, yattarada satılır, buradaki arkadaşların bu satışlara karşı çıkmasının en büyük sebebi, yönetimin bu futbolcuların yerini dolduracak bir plana, programa ve samimiyete sahip olmadıklarını bildikleri içindir. yoksa hiçbir futbol takımı bir yıldız gitti diye iddasını kaybetmez, lyon hersene enaz 2 çok önemli yıldızını satıyor ve çok daha ucuza yeni yıldız adaylarını futbola kazandırıyor. mesele planlı, programlı, basiretli, samimi ve vizyon sahibi bir yönetime ve yıldız adaylarını kazandırabilecek td ye sahip olup olamadığımızdır. bu özelliklere sahip bir yönetim ve td miz olmadığına göre bencede satılmasın.
                    Allah razı olsun yatacaktım nasıl zaman kazandırdın bana bilemezsin bileklerine sağlık Allah klavye-mouse setine zeval vermesin...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O Zaman Asalim GÖkdenİzİ! AĞbİ Sen Bu Yaziyi Neden Yazdin? Suyu Bulnadirmak Denİr Buna!!!

bak sevgili kardeşim benim yaşım 40 ...hiç suyu bulandırmak gibi bir derdim yok .. sadece bazı şeyleri bilin diye yazdım ... sen ve senin gibi genç arkadaşlar Trabzonsporun gelecekteki en azından önümüzdeki 20 yılda destekçisi olacaksınız ama bazı şeyleri dogru bilin ve yorumlayın ki gelecege saglam temelleri iyi atın ... ben bu foruma ilk girdiğim zaman şunu gördüm ki takımını bu kadar temiz ve kalpten destekleyen başka bir taraftra grubu olamaz .. ama malesef ki çok şeyin farkında değiller bu beni üzdü .. çünkü asıl her şeyi bilmesi gereken buradaki taraftar grubu .. niye ? çünkü çok daha organize ve egitimli bir güç ...burada ilk kez yazdıgım zaman yönetimdeki kavgayı sevgili stichus arkadaşım hemen yok öyle bir şey demişti ... haklı olarak yönetimi korumaya çalışmış senin tabirinle suyu bulandırmamak istemişti gerçi sonradan kabul etmişti ya neyse .. şimdi gökdeniz konusunda da bu yazdıgım yazı suyu bulandırmak değil aksine berraklaştırmak ... burada konu gökdenizin düşüncesi .. adam gitmek istiyor kendine göre haklı olabilecek sebepleri de var .. sorun gökdenizi satmak değil satarsın yerine adam koyarsın ...ama fatih tekke olayı gibi olursa sorun olur ...burada gökdenizi de suçlamak yanlış olur ...dediğim gibi amaç suyu vs bulandırmak değil ....sadece bazı gerçekleri bilmeniz gercegi

AĞBİ BEN SENİ ANLADIM O ZAMAN NE YAPALIM BU SENEDE BU İŞ OLMAZ SENEYEDE OLMAZ ARTIK BİZDE SENİN YAŞINA GELİNCEE KADAR BELKİ O YAŞTADA GÖREMEYİZ ŞAMP.
                      YÖNETİMDEN HATTA FENERLİ ESKİ FTBLCUYU TANIYORSUNDUR AMA GELİP BURDA SÖYLEME BİZDE NELER DUYUYORUZ AMA SUSUYORZ HAYAL KURUYORUZ SENEYE SNEYE DİYE BENİM GÖRDÜĞÜM İKİ KUPA WAR BAŞKA ELLE TUTULUR BİR BAŞARI YOK AMA YATARKEN HEP ŞUNU HAYAL EDERİM HAYAL İLKLERİMDEDİR TRABZON ŞAMP OLMUŞ BİZ AĞLIYORUZ AİLEMİZ AĞLIYOR TÜRKİYE BİZİ İZLİYOR BİZANSI TEKMELİYORUZ SOKKAKLAR HEP BİZİM .... BURAYA GELİYORUM SORUNLARIMI BİR KENARA BIRAKIP BARİ SEN ÜZME BİZİ YOKSA SAYGIM HER BMN ÜYESİNE OLDUĞU KADAR SANADA BÜYÜK SAYGILARIMLA

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Coolank Baya İİdaali Menajer Mİ Acaba?

menejer değilim hiç de olmadım kişilik olarak da olamam da ...sancagın menejeri trabzon dedi ama bir teknik direktör arkadaşım ist belediye diye bana söyledi .. engin ise kendi gelmek istiyor ama bizimkiler çok umursamıyor ..cavcav ın derdi ise piyasa yapmak daha dogrusu risp ve aymanın parasını kurtarmak
                        aslında yaparsın be abi
                        çevren var... menejerlikte çevreden başka ne lazım
                        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• bak genç kardeşim sana bir şey daha yazayım bilgin olsun ...bu gökdenizin şike olayı patladıgı zaman o zamanki başkan atay aktuga çok baskı geldi hem de nasıl baskı .. bunun futbol hayatını bitir diye ....allahı var atay başkan çok iyi dayandı ve bugün bu degerin olmasının sebebi atay başkandır .. jun mevzusunda ne kadar haksızsa bu konuda çok haklı ve başarılıdır ... o zamanlarda bugün gökdenizi alkışlayan insanların bir çogu gökdenizin ipini çekmişti ..

Yorum

• ben gökdeniz olsam bende giderim.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• sevgili coolank nasıl oluyorda bize 10 milyon euroya malo(lacak)lan biri gs ye bonservisi elinde geliyor.... nasıl oluyorda bize ne hikmetse yine 10 milyon fiyat çekilen ricardinho bjk ye 1.7 ye geliyor ......

yukarıda bir arkadaş çok iyi özetlemiş kimsenin kimse satılamaz dediği yok diyemezde ..lakin alıncakları az çok tahmin edince insanın çıldırası geliyor ..dikkat ettinizmi son gelinen nokta şu "gayet güzel bir takımımız var" ...." ahlaklı bir başkanımız var"...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                E Gokdeniz de Turk milli takımının Maradonası ne var bunda!
                                gökdenizin milli maçlar da 90 dakika oynadığını daha görmedim
                                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                                Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X