Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya sen serkana 1.3 trilyon werebiliosan bu adama da werirsin bi 2.5 3 o kadarda olsun yani de bence en büyük sorun taliplisi çokturr...

Yorum

• valla kendimi denize atacam ama deniz yok burda

Yorum

• ....edit....www.bolehaberolmazs.com

Yorum

• 1,3 Trilyon = 670 000 bin euro

Riquelme en az bence senede 3 Miliyon aliyordur..
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Aldığının fazlasını veriyor.
            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aldığının fazlasını veriyor.
              bunu bana anlatma, Baskana söyle
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tmmda bn bu haberden hiç bişe anlamadım kim kimle anlaşmış
                hehe abicim adamlar da napcağını şaştı artık bu haberler bile ciddiye alınıyor yapmayın böle şakalar..hassas noktamız lütfen taraftarı umutlandırmayın
                Alper PEKEN
                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunu bana anlatma, Baskana söyle
                  Ben onlardan ümidi kestim.
                  Allah bilir 2X2'nin 4 olduğunu bile anlatamam ben onlara.
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben onlardan ümidi kestim.
                    Allah bilir 2X2'nin 4 olduğunu bile anlatamam ben onlara.
                    onu birak, Dünya yuvarlak oldugunu anlatamasin
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Uchunnbirry'ni almışız ha!
                      Aman bişey olmasın!

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla kendimi denize atacam ama deniz yok burda
                        resimdeki adam 80 lerin futbolcularına benziyor

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aranan 10 Numara

Türk asıllı Zaireli futbolcu Kurt Osbaa ile anlaşıldığı açıklandı.Futbol şubesinden yapılan açıklamada Avrupanın önde gelen kulüplerinin de peşinde olduğu bu futbolcunun bonservis sorunu olmadan alındığı kaydedildi.Futbolcuyla 1 ayı opsiyonlu 4 yıllık anlaşmanın yapıldığı açıklandı.Ayrıca Zambialı Uchunnbirry ile de görüşmelerin devam ettiği açıklandı..

kaynak : www.bolehaberolmazs.com
                          ziya varken kesin Zambialı Uchunnbirry ni alırız
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• ya budamı şakaydı ya abi yapmayın bunları yaa..ilk defa keklendim ha
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ziya Doğan’ın Gözdesi: MİGUEL PEREZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, uzun süredir Avrupa’da oyuncu izi sürerken, forvette aradığı ilacı Güney Amerika’da buldu. Bordo-Mavili takımın bir forvet ihtiyacından yola çıkan Doğan, uzun süredir yakın takip altında bulundurduğu, birçok kasetini izlediği Panamalı forvet Blas Antonio Miguel Perez’i yakın markaja aldı. Kolombiya’nın en önemli kulüplerinden Cucuta Deportivo formasını giyen ve Güney Amerika Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen Copa Libertoderes Kupası’nda da oynayan Panamalı 26 yaşındaki ve 1.87 boyundaki Perez’in takımın en önemli gol silahlarından biri olduğu kaydedildi.

Leblebi Gibi Gol Atıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın son bir kez daha büyüteç altına almak istediği ve bu nedenle dün gece sabaha karşı oynanan Cucuta Deptortivo-Boca Juniors maçı da televizyondan izlendi. Bu oyuncu hakkında biraz daha bilgi sahibi olunmaya çalışıldı. Çabuk, süratli, adam eksiltme özelliği de olan Blas Antonio Miguel Perez’in aynı zamanda gol bölgelerinde çok etkili olduğu ifade edildi. Bu oyuncuyu tanıyanlar, "Adeta leblebi gibi gol atıyor" ifadelerini kullandılar. Blas Antonio Miguel Perez için, "Mükemmel bir futbolcu, Trabzonspor alırsa büyük bir iş yapmış olur. Türkiye’yi ayağa kaldırır" ifadeleri de kullanıldı.

Fiyat Araştırması Yapılıyor

Panama milli takımının da en önemli golcülerinden biri olan genç forvet oyuncusunun geçtiğimiz günlerde oynanan ve Cucuta’nın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan Boca Juniors maçında da 2 gol birden attığı bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili takımın Teknik Direktör Ziya Doğan’ın oyuncuyla ilgili olarak rapor hazırladığı ve bugünlerde yönetime vermesinin beklendiğine de işaret edildi. Trabzonspor kurmayları da, Blas Antonio Miguel Perez’in bonservis bedeli ve genel yapısı hakkında bilgi toplamaya başladı. Bordo-Mavililerin, bu oyuncu için en kısa zamanda harekete geçip, işini bitirmesi bekleniyor.

-Taniyan Varmi?

Yorum

• ---------edit------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X