ya sen serkana 1.3 trilyon werebiliosan bu adama da werirsin bi 2.5 3 o kadarda olsun yani de bence en büyük sorun taliplisi çokturr...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
bunu bana anlatma, Baskana söyleİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldığının fazlasını veriyor.
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
hehe abicim adamlar da napcağını şaştı artık bu haberler bile ciddiye alınıyor yapmayın böle şakalar..hassas noktamız lütfen taraftarı umutlandırmayınİlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületmmda bn bu haberden hiç bişe anlamadım kim kimle anlaşmış
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
Ben onlardan ümidi kestim.İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu bana anlatma, Baskana söyle
Allah bilir 2X2'nin 4 olduğunu bile anlatamam ben onlara.
Yorum
-
onu birak, Dünya yuvarlak oldugunu anlatamasinİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen onlardan ümidi kestim.
Allah bilir 2X2'nin 4 olduğunu bile anlatamam ben onlara.
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla kendimi denize atacam ama deniz yok burda

resimdeki adam 80 lerin futbolcularına benziyor
Yorum
-
ziya varken kesin Zambialı Uchunnbirry ni alırızİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAranan 10 Numara

Türk asıllı Zaireli futbolcu Kurt Osbaa ile anlaşıldığı açıklandı.Futbol şubesinden yapılan açıklamada Avrupanın önde gelen kulüplerinin de peşinde olduğu bu futbolcunun bonservis sorunu olmadan alındığı kaydedildi.Futbolcuyla 1 ayı opsiyonlu 4 yıllık anlaşmanın yapıldığı açıklandı.Ayrıca Zambialı Uchunnbirry ile de görüşmelerin devam ettiği açıklandı..
kaynak : www.bolehaberolmazs.comSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
Yorum
-
Ziya Doğan’ın Gözdesi: MİGUEL PEREZ
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, uzun süredir Avrupa’da oyuncu izi sürerken, forvette aradığı ilacı Güney Amerika’da buldu. Bordo-Mavili takımın bir forvet ihtiyacından yola çıkan Doğan, uzun süredir yakın takip altında bulundurduğu, birçok kasetini izlediği Panamalı forvet Blas Antonio Miguel Perez’i yakın markaja aldı. Kolombiya’nın en önemli kulüplerinden Cucuta Deportivo formasını giyen ve Güney Amerika Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen Copa Libertoderes Kupası’nda da oynayan Panamalı 26 yaşındaki ve 1.87 boyundaki Perez’in takımın en önemli gol silahlarından biri olduğu kaydedildi.
Leblebi Gibi Gol Atıyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan’ın son bir kez daha büyüteç altına almak istediği ve bu nedenle dün gece sabaha karşı oynanan Cucuta Deptortivo-Boca Juniors maçı da televizyondan izlendi. Bu oyuncu hakkında biraz daha bilgi sahibi olunmaya çalışıldı. Çabuk, süratli, adam eksiltme özelliği de olan Blas Antonio Miguel Perez’in aynı zamanda gol bölgelerinde çok etkili olduğu ifade edildi. Bu oyuncuyu tanıyanlar, "Adeta leblebi gibi gol atıyor" ifadelerini kullandılar. Blas Antonio Miguel Perez için, "Mükemmel bir futbolcu, Trabzonspor alırsa büyük bir iş yapmış olur. Türkiye’yi ayağa kaldırır" ifadeleri de kullanıldı.
Fiyat Araştırması Yapılıyor
Panama milli takımının da en önemli golcülerinden biri olan genç forvet oyuncusunun geçtiğimiz günlerde oynanan ve Cucuta’nın 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan Boca Juniors maçında da 2 gol birden attığı bilgisine ulaşıldı. Bordo-Mavili takımın Teknik Direktör Ziya Doğan’ın oyuncuyla ilgili olarak rapor hazırladığı ve bugünlerde yönetime vermesinin beklendiğine de işaret edildi. Trabzonspor kurmayları da, Blas Antonio Miguel Perez’in bonservis bedeli ve genel yapısı hakkında bilgi toplamaya başladı. Bordo-Mavililerin, bu oyuncu için en kısa zamanda harekete geçip, işini bitirmesi bekleniyor.
-Taniyan Varmi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum