Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sansasyon adına yığma takım yapılmamalı.Bize öncelikle bek lazım. Her iki kanata da. Kadroda olsa da olmasa da birşey değiştirmeyecek oyuncular da hemen gönderilmeli.

Zaten lig sonunda herkesin peşinden koşturacağı birkaç oyuncu var. Mehmet Çakır, Ali Bilgin, Volkan, Martinez, Gökhan Ünal, Mehmet Topuz... Benim tahminim Mehmet ve Ali ve Adnan gelecektir büyük ihtimalle. Ziya sola güveniyor nedense, o yüzden orayı es geçecektir. Gökhan, M.Topuz hayal, Kayseri sadece İstanbul'a satar. Antalya da ligde kalırsa Volkan'ı vermez. Kaleye kesinlikle Orkun alınmalı, Elağız'dan beri biliyorum, harika bir kaleci.

Kadro temizlenmeli dedim, bence Murat Ocak, Keçeli, Ferhat, Ahmet Şahin ve Musa Büyük yollanmalı. Ufukhan kiralanmalı. Jun, Djokaj ve Musampa'yı da takımda isteyen yok zaten. Hüseyin de Mehmet Çakır gelirse gidebilir.

Cm oynamıyoruz farkındayım ama herşey kolay olsaydı ideal kadroyu böyle kurardım.
    En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 09:26.
    Naber?

Yorum

• gidecekler önemli değil önemli olan gelecek olanlardır...

mevki olarak;

Kale: süper kaleci olmasa da ortalamanın üzerinde olan ama kesinlikle tecrübeli bir kaleci.

Defans: iki bek..adam gibi, öncelikle defansları çok kuvvetli, biraz da ofansif yönleri olan, en azından top sürüp orta yapmasını bilen sol ve sağ kanat.

orta saha: atakları yönlendirebilecek, maç kazandırabilecek, oyunu koparabilecek, en fazla bütçe ayrılması gerekecek mevki..buraya gerçekten çok çok iyi biri gerekiyor.

forvet: ümit karan, semih, nobre tipinde (onlar olsun demiyorum), yani ceza sahasında, alt pasta gol kaçırmayacak, umutların tükendiği anda önünde bulduğu topu gol yapabilecek bir adam.yani golcü..

toplam 5 tane adam gibi, ortalamanın üzerinde kaliteye sahip, şampiyonluğa koşacak takımda oynayabilecek transfer...ve tabi bunları yapabilecek, vizyon sahibi yönetim ve hoca?!
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• gelecekleri bilememde
        1:jeferson
        2:ahmet şahın
        3:ferhat
        4:ufukhan (kıralık)
        5:ömer rıza
        6:mustafa keceli
        7:celo
        8:kiki
        9:jokaj
        10:jun
        kesinlikle acılen gitmelii yerlerine kim gelirse gelsin , hatta gelmesinnn zaten ben bu yönetimin transfer yapabileceğine inanmıyorum gider adnan'ı alırlar onlar anca
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gidecekler önemli değil önemli olan gelecek olanlardır...

mevki olarak;

Kale: süper kaleci olmasa da ortalamanın üzerinde olan ama kesinlikle tecrübeli bir kaleci.

Defans: iki bek..adam gibi, öncelikle defansları çok kuvvetli, biraz da ofansif yönleri olan, en azından top sürüp orta yapmasını bilen sol ve sağ kanat.

orta saha: atakları yönlendirebilecek, maç kazandırabilecek, oyunu koparabilecek, en fazla bütçe ayrılması gerekecek mevki..buraya gerçekten çok çok iyi biri gerekiyor.

forvet: ümit karan, semih, nobre tipinde (onlar olsun demiyorum), yani ceza sahasında, alt pasta gol kaçırmayacak, umutların tükendiği anda önünde bulduğu topu gol yapabilecek bir adam.yani golcü..

toplam 5 tane adam gibi, ortalamanın üzerinde kaliteye sahip, şampiyonluğa koşacak takımda oynayabilecek transfer...ve tabi bunları yapabilecek, vizyon sahibi yönetim ve hoca?!
          özcan abi cok yerinde bir tespit ...
          bize tolgadan birazdaha yetenekli tecrubeli bir kaleci yeter bunun için yurt dışınada cıkmaya gerek yok...
          defansada dediğin gibi hucuma destek verebilecek suratlı maç boyunca gidip gelebilen iyi orta yapabilen BEKLER lazım göbekte sorun yaşamayız...
          orta alanda en dikkat edilmesi gereken mevki yıllardır o mevkiye adam bulamadık şöyle 10 numara biri lazım
          forvet konusunda bence bize 1 değil 2 adamlazım yabancı olmalı turkiyede bizim işimize yarıcak adam yok yabancı kontenjanımız bolca var öncelikle bu mevkiye harcanmalı ümit karan tıpınde 2 oyuncu
          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• vedersonu istiyoruz ey yönetim

Ey yönetim birkerecik olsun şu taraftarının sesine kulak ver.
            Sol kanat diye yıllardır türkiyeden ve avrupanın çeşitli ülkelerinden alınmadık adam bırakmalmadı. Eğer biraz futboldan anlıyorsanız bu adamı alırsınız. bu adamı görmemek körlerin işi olsa gerek.
            Boşa verdiğiniz paraları sayarsak kaçtane vederson alırdınız hesabını siz yapın.
            alın şu vedersonu artık.....
            İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
            Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• gonderilecekler:

1. tomas jun
              2.djokaj
              3.keceli
              4.ferhat
              5.musa
              6.ahmet sahin

satilacaklar:
              1.huseyin(enaz 3 milyon avro)
              2.ersen martin(750-1m civari)
              3.hasan (500-750 arasi)
              4.erdinc(500)
              5.ceyhun (1-1.500 arasi)
              6.celo(500)
              ve gitmelerini hic istemesemde
              7.kiki musampa (1m-2m arasi)
              8.jefferson( en az 2.5m)

....bunlardan en az 7 m avro para gelir.....

kalanlar :
              1. gokdeniz
              2.tolga
              3.ayman
              4.umut
              5.yattara
              6.stepanov
              7.risp
              8.murat ocak
              9.cem demir
              10.cagdas
              11.omer riza
              ...........................burdan da goruluyorki bi on bir cikmiyor suan ki takimdan

eksikler ve transferler...................:

1.sagbek.........mehmet topuz ..alinamazsa....anderlect den vanden borre

2.solbek..........wederson mutlaka alinmali...birde volan yaman...3 m..butce ayrilabilir sag ve sol beke...bide uzerlerine en bastakilerden takas eklenir......

3.kaleci...........turk olursa hasagic...degilse martinez......ama en cok istedigim americadaki(meksika)......ochoa...

4.on libero...fransadan keita......alinabilir baska yazmiyorum...

5.oyun kurucu .......ilk tercihim sozlesmesi biten ali karimi.......olmazsa brezilyadan carlos alberto.......oda olmazsa matias fernandez...

7.sol acik.......aslinda gokdeniz oraya cekilebilir ama ......bence ibrahim akin alinmali...olmazsa...ali bilgin kesin alinmali......veya forvette oynaya bilen bir yabanci sol acik olabilir.....gogua gibi....

8.forvet........ilk tercihim brezilyali kerlon ama pahaliya mal olur....alamazlar ....
              .....aruna dindane ....utaka....mauro zarate.....feindounou......burda alternatif cok...dikkat edilmesi gereken forvetin izlemeden alinmamasi(jun gibi)...

gercekten yetenekli olmali alinacak forvet.....

...........................varin kadroyu siz yazin iste transferler.........

bide unutmadan defansin ortasina emre gungor.....yedek olarak almak lazim....
              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gonderilecekler:

1. tomas jun
                2.djokaj
                3.keceli
                4.ferhat
                5.musa
                6.ahmet sahin

satilacaklar:
                1.huseyin(enaz 3 milyon avro)
                2.ersen martin(750-1m civari)
                3.hasan (500-750 arasi)
                4.erdinc(500)
                5.ceyhun (1-1.500 arasi)
                6.celo(500)
                ve gitmelerini hic istemesemde
                7.kiki musampa (1m-2m arasi)
                8.jefferson( en az 2.5m)

....bunlardan en az 7 m avro para gelir.....

kalanlar :
                1. gokdeniz
                2.tolga
                3.ayman
                4.umut
                5.yattara
                6.stepanov
                7.risp
                8.murat ocak
                9.cem demir
                10.cagdas
                11.omer riza
                ...........................burdan da goruluyorki bi on bir cikmiyor suan ki takimdan

eksikler ve transferler...................:

1.sagbek.........mehmet topuz ..alinamazsa....anderlect den vanden borre

2.solbek..........wederson mutlaka alinmali...birde volan yaman...3 m..butce ayrilabilir sag ve sol beke...bide uzerlerine en bastakilerden takas eklenir......

3.kaleci...........turk olursa hasagic...degilse martinez......ama en cok istedigim americadaki(meksika)......ochoa...

4.on libero...fransadan keita......alinabilir baska yazmiyorum...

5.oyun kurucu .......ilk tercihim sozlesmesi biten ali karimi.......olmazsa brezilyadan carlos alberto.......oda olmazsa matias fernandez...

7.sol acik.......aslinda gokdeniz oraya cekilebilir ama ......bence ibrahim akin alinmali...olmazsa...ali bilgin kesin alinmali......veya forvette oynaya bilen bir yabanci sol acik olabilir.....gogua gibi....

8.forvet........ilk tercihim brezilyali kerlon ama pahaliya mal olur....alamazlar ....
                .....aruna dindane ....utaka....mauro zarate.....feindounou......burda alternatif cok...dikkat edilmesi gereken forvetin izlemeden alinmamasi(jun gibi)...

gercekten yetenekli olmali alinacak forvet.....

...........................varin kadroyu siz yazin iste transferler.........

bide unutmadan defansin ortasina emre gungor.....yedek olarak almak lazim....

dostum sen çok manager oynamışsın senin dediğin topçuları bize bırakırlar mı???
                Bordomavi.net

Yorum

• pascal feinduono gineli yattara yedekti bu adam oynuyordu her mevkide oynayabilen bir adam ve süratide war yattara ile mükemmel anlaşır yabancı transferinde bu adamı almalıyız süper olacağına adım gibi eminim bir ara alıyoru yönetim wazgeçti ama bu adam tam isabet olur appiah bile yalan olur fransada sttetine de oynuyor liste
                  ibrahim akın
                  adnan güngör
                  pascal feinduono
                  gogua
                  gökhan ünal

başka transfere ihtiyaç yok

Feindouno kimdir?
                  Doğum tarihi:
                  27 Şubat 1981
                  Boy: 1. 86
                  Kilo: 69
                  Oynadığı maç: 28
                  Attığı gol: 10 (3 penaltı)

Kariyeri
                  Sezon Kulüp Maç Gol
                  98-99 Bordeaux 3 1
                  99-00 Bordeaux 10 -
                  00-01 Bordeaux 14 1
                  01-02 Lorient 30 6
                  02-03 Bordeaux 35 4
                  03-04 Bordeaux 31 4
                  04-05 St. Etienne 28 10
                  En son melih61 tarafından düzenlendi; 30.04.2007, 11:23.
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dostum sen çok manager oynamışsın senin dediğin topçuları bize bırakırlar mı???
                    yazdiklarimdan bi tek kerlon ve ochoa ucuk olur ......gerisi alinabilir
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• ali güzeldal ve ergin keleş artık takıma geri dönmeli bence cem demir den cok daha faydalı olurlar
                      Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• arkadaşlar bu takıma messi de gelse bu ziya ile hic bir sey olmaz.....

Yorum

• Acaba Ziya efendinin ''Bir futbolcu ile anlaştım ismini açıklamayacağım'' dediği kim acaba???

Gençlerbirliğinden Erkan mı?
                          Rizespordan Emrah mı?
                          Yoksa 2.Lİgdeki Samsunspordan Adnan mı???

Yorum

• bence de gidecekler aşağıdaki gibi olacaktır:
                            1:jeferson
                            2:ahmet şahın
                            3:mustafa keceli
                            4:Musampa
                            5:djokaj
                            6:jun
                            gelmesi gerekenler:
                            1- gökhan ünal(ütopya)
                            2-mehmet topuz(ütopya)
                            3-vederson(ütopya)
                            bu oyuncuların yanında bir kaleci, 2 orta saha, 1 stoper...

Yorum

• İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acaba Ziya efendinin ''Bir futbolcu ile anlaştım ismini açıklamayacağım'' dediği kim acaba???

Gençlerbirliğinden Erkan mı?
                              Rizespordan Emrah mı?
                              Yoksa 2.Lİgdeki Samsunspordan Adnan mı???
                              Doğru şık AdnanDiğerleri tecrübeli oldukları için akıllilar

Yorum

• Kesinlikle iyi arastırılmış ve takıma katkı saglayacak futbolcuların alınması gerekir.aldıklarımızı yedek oturtmak için degil oynatmak için almalıyız..
                                BMN|KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X