Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işte bizim ziyanın 10 numarası..bakın saha dışında bile güreş yapıyo..hemde yılanla..adam güreş için yaratılmış..
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• mıguel perez

Yorum

• Başlığa girip haber okuyalım diyoruz,son bilmem kaç sayfa geyik-muhabbet...

Yakında boynuzumuz da çıkarsa şaşmayalım!!!

Yorum

• bu herıf eger oysa cok ıyı gorunuyor

Yorum

• biz böyle adam alamayız kardeşlerim yani bizim tanımadığımz bi futbolcu alınacak yazın bi kenara bunu ama inşallah yanılırm ...

Yorum

• Isvicre`de oynayan Gökhan Inler hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Mücadeleyi seven, sert sutlari olan birisi olarak söyleniyor. Italya ve Almanya`dan teklifler varmis.
              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• ben tanımıyorum !!!!!

Yorum

• @samets 61,

Başlığı ciddi anlamda hegemonyana aldın yahu!Neden yazılan herşeye cevap verme ihtiyacı hissediyorsun anlamıyorum...Mesela son mesajlara bakarsak;

Fanatik28:Isvicre`de oynayan Gökhan Inler hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Mücadeleyi seven, sert sutlari olan birisi olarak söyleniyor. Italya ve Almanya`dan teklifler varmis.
                  samets61:ben tanımıyorum !!!!!

Yani ben de tanımıyorum ama gidip de öyle bir şey yazmıyorum.O adamı tanımayan herkesin senin gibi yazdığını düşünsene...Mantıklı olan bilgisi olanın yazmasıdır,değil mi?

Forumun da bir düzeni var,dikkatli olalım lütfen!!!

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @samets 61,

Başlığı ciddi anlamda hegemonyana aldın yahu!Neden yazılan herşeye cevap verme ihtiyacı hissediyorsun anlamıyorum...Mesela son mesajlara bakarsak;

Fanatik28:Isvicre`de oynayan Gökhan Inler hakkinda bilgi sahibi olan var mi? Mücadeleyi seven, sert sutlari olan birisi olarak söyleniyor. Italya ve Almanya`dan teklifler varmis.
                    samets61:ben tanımıyorum !!!!!

Yani ben de tanımıyorum ama gidip de öyle bir şey yazmıyorum.O adamı tanımayan herkesin senin gibi yazdığını düşünsene...Mantıklı olan bilgisi olanın yazmasıdır,değil mi?

Forumun da bir düzeni var,dikkatli olalım lütfen!!!
                    rahatsız mı oldun eğer olduysan tmm bi daha yapmayızz ok ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      rahatsız mı oldun eğer olduysan tmm bi daha yapmayızz ok ...
                      Beni çok fazla rahatsız eden bir şey yok,görüntü kirliliği olmasın yeter!!'!

Yorum

• tmm tmm sadece arkadaşın sorusuna cewp werdik ç.içi fazla insan olmadığı için soruyu üstüme aldım o yüzden cewp werdim ayrıca arka sayfalara bakarsanda herşeye cewp yazmadğmı görürsün zıtttt kardeşş

Yorum

• bu başlık da iyice kaynadı be kardeşler. Beklenen transferler gelmeyince birbirimizle uğraşıyoruz hep..
                          Gerçi yine de hakkını yemeyelim, son yılların en erken 3 transferini yaptık.. Çok ihtiyacımız olan bölgelere !!
                          BORDO MAVİ

Yorum

• @samets61,

1-Üslübuna dikkat et.Karşında 40 yıllık arkadaşın yok.

2-Çevrimiçi fazla insan olsun olmasın,soruya bilgisi olan cevap verir,olmayan değil!

3-Forumda Türkçe'mize de dikkat edelim.Sonuçta burası Mirc gibi bir sohbet odası değil...

Selametle...

NOT:
                            Bu tür tartışma olduğu için üyelerimizden özür diliyorum.Uygun olan moderatör,yönetici arkadaşımız mesajları silerse sevinirim...
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 10.06.2007, 00:41.

Yorum

• Bende bir ekleme yapmak istiyorum:

Forum gibi ortamlarda yazdığımız yazıların niteliği , yazdıklarımızı okuyanlara duyduğumuz saygının göstergesidir.

Kitlenin eğilimi yada kültürel donanımı konunun sapmasına , başka noktalara kaymasına sebeb olabilir. Ancak bu özensiz , başı sonu belli olmayan cümleler , Türkçe'de var olmayan harfler ile anlaşılmayı zorlaştıran bir formatta olmasını gerektirmez.

Bu şekilde iletişim kurmayı tercih edenleri Türkçe'ye karşı sorumsuz, bizlere karşı saygısız buluyorum.

Yorum

• Trabzonspor’da Erciyessporlu Jabi, Fenerbahçe’den Serkan Balcı, Samsunspor’dan Adnan Güngör gibi isimlerin transferinden sonra bir stoper, bir kaleci, bir orta saha ve bir de forvet alınmasının gündemde olduğu kaydedildi. Martinez, Rüştü, Hasagiç gibi isimlerle ilgilenen ama yurt dışından da Polonyalı Dudek, Hırvat Pletikosa başta olmak üzere önemli isimleri gündemine alan Trabzonspor’da stoper sorununun da yine ülke içinden çözülmesine kesin gözüyle bakılıyor. Böyle bir aşamada özellikle orta saha ve forvet için ‘acelemiz yok’ diyen Teknik Direktör Ziya Doğan, bir temsilcisini Arjantin’e giderdi. Bu ülkede özellikle orta alan ve forvet için oyuncu bakacak olan Doğan’ın temsilcisi nihai kararın verilmesine katkı yapacak.

Lavenzi-Osvaldo Gündemde
                                Bordo-Mavili takımın teknik direktörü Doğan’a daha önce izlenip, ‘mükemmel futbolcu’ diye raporunu verdiği San Lorenzo takımının orta saha oyuncusu Ezequiel İvan Lavezzi’yi bir kez daha izletecek. İndependiende’de forma giyen yine oyun kurucu Miranda Osvaldo’nun yakın takibe alınacağı vurgulandı. Ziya Doğan’ın ismini sır gibi sakladığı temsilcisinin, Arjantin’de yarın akşam oynanacak olan İndependiente-Oulimes ve San Lorenzo-Arsenal S takımları arasındaki karşılaşmaları izleyeceği de dile getirildi. Bu oyuncularla ilgili olarak da kesin kararını verecek. Tecrübeli teknik direktörün ya Lavezzi ile Osvaldo’nun şartlarının uygun olması halinde alınmalarını isteyecek, aksi takdirde diğer alternatif isimlere yönelecek.
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X