Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• devbey, güzel çalışma olmamış.. benim mizah anlayışıma uymuyor, komik diyemiyorum.. ama hoşgörü bekliyorsun belli, hoşgördüm!
    travel cidden çok güzel söylemiş, yeni sayfa henüz bomboş.. umudumuzu ortaya koymalı ve ona göre takıma destek vermeliyiz bana göre..
    serdar bali.. beşyüz sene ömrüm olsa beş dakika dönüp bakmayacağım bir kifayetsiz muhteris.. değerlendirmeye gerek yok.. hacıosmanoğlu ile denktir benim gözümde yöneticilik becerisi..
    transfer için oyuncu öneren ve sonra kaptırdık diyen zihniyeti ancak trabzon aşkının gözleri bağlaması gibi bir mazeretle tevil edebiliriz sanırım..
    defalarca anlatmaya çalıştım: elinde dvd ile gelen ve iki ay çalışıp tüm yıl yemek zorunda olduğu için çırpınan menejerlerin haberleridir okuduklarınız..
    blas perez de bu forumdan kaynaklanmıştır, bu kadar da iddialı konuşuyorum
    kulübe destek veriyorum..
    hocaya da..
    güzel transferler bekliyorum..
    hem beni hem traveli memnun edecek güzel transferler..
    bu esnada hayal kurmuyorum, hayal kırıklığı da yaşamıyorum..
    hatta şöyle bakmak lazım, az evvel essien ve geremiden bir de drogbadan vazgeçtik..
    hah, bu güzel oldu..

Yorum

• silinmiştir
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• almanyada yabancı kontenjanı sınırlaması war ama ne şekilde olduğu hakkında bi bilgim yok ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          almanyada yabancı kontenjanı sınırlaması war ama ne şekilde olduğu hakkında bi bilgim yok ...
          yabanci siniri kalkti. tek sinir AB disi en fazla 3 oyuncu kiralayabiliyorsun.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• war olduğunu biliodum ama nasıl olduğunu bilmiodum öğrendim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

devbey, güzel çalışma olmamış.. benim mizah anlayışıma uymuyor, komik diyemiyorum.. ama hoşgörü bekliyorsun belli, hoşgördüm!
              travel cidden çok güzel söylemiş, yeni sayfa henüz bomboş.. umudumuzu ortaya koymalı ve ona göre takıma destek vermeliyiz bana göre..
              serdar bali.. beşyüz sene ömrüm olsa beş dakika dönüp bakmayacağım bir kifayetsiz muhteris.. değerlendirmeye gerek yok.. hacıosmanoğlu ile denktir benim gözümde yöneticilik becerisi..
              transfer için oyuncu öneren ve sonra kaptırdık diyen zihniyeti ancak trabzon aşkının gözleri bağlaması gibi bir mazeretle tevil edebiliriz sanırım..
              defalarca anlatmaya çalıştım: elinde dvd ile gelen ve iki ay çalışıp tüm yıl yemek zorunda olduğu için çırpınan menejerlerin haberleridir okuduklarınız..
              hocaya da..
              hatta şöyle bakmak lazım, az evvel essien ve geremiden bir de drogbadan vazgeçtik..
              hah, bu güzel oldu..

Yapılan 3 Transferin iyi ve kaliteli olacagını düşüyorum 3 iyi transfer daha bekliyorum serdar Bali konusunda katılıyorum bir sene yazılarında ufukhanı Ferhatı Tolgayı eleştirenler şimdi niye sag bek alınıyor niye kaleci aranıyor deniliyor ankaragücündeki sedatı öve öve bitiremiyor serdar bali bunlardan umutum yok bakmayın sedat tunalının yazısını ekledigime hep eleştirerek biryere varamayız..........
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yapılan 3 Transferin iyi ve kaliteli olacagını düşüyorum 3 iyi transfer daha bekliyorum serdar Bali konusunda katılıyorum bir sene yazılarında ufukhanı Ferhatı Tolgayı eleştirenler şimdi niye sag bek alınıyor niye kaleci aranıyor deniliyor ankaragücündeki sedatı öve öve bitiremiyor serdar bali bunlardan umutum yok bakmayın sedat tunalının yazısını ekledigime hep eleştirerek biryere varamayız..........
                Trabzonsporun paf takimini lav etme gibi bir luksu yok bence orada yetenekli hic mi cocuk yok bunlari takima kazandirmaliyiz ufuk bayraktar var cok yetenekli intertotoda oynayacak selim var bari bunlari kazansak.Bence bu yonetim ve hocayla isimiz zor ama insallah ben haksizimdir

Yorum

hah, bu güzel oldu..
                  serdar bali hakkındaki düşüncelerine tam olarak katılıyorum.ancak sizden farklı olarak serdar baliye ek olarak albayrak ve yönetimi içinde düşünüyorum
                  En son DURAS tarafından düzenlendi; 08.06.2007, 22:28. Sebep: düzeltme

Yorum

• Mladen Petric Dortmund ile anlasmis ve 2011 senesine kadar Sözlesme imzalamis.
                    Bonservisi icin Alman Televizyonlari tahmini 3,5 Milyon Euro ödendigini söylüyorlar.

Yöneticilere duyurulur
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Geremi'yi istemem ben. Düz topçu
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• tüm kalbimle buradaki arkadaşlarımızın ayrı ayrı zamanlarda ve yetkili olarak kulüpte sorumluluk almalarını diliyorum.. transferde tam yetkili olmalarını diliyorum.. açıklamalarını ve idarelerini görmek istiyorum..
                        zorlandıkları anda kulaklarına eğilip onları çok iyi anladığımı fısıldamak istiyorum..

Yorum

devbey, güzel çalışma olmamış.. benim mizah anlayışıma uymuyor, komik diyemiyorum.. ama hoşgörü bekliyorsun belli, hoşgördüm!
                          hocaya da..
                          hah, bu güzel oldu..
                          Serdar Bali konusunda kesinlikle sana katlıyorum...
                          Serdar Balinin Trabzonsporun menfaatinden çok kendi menfaati peşinde koştuğu alenen açık şekilde ortaddadır... Kendisi Trabzonlu futbolcular derneği başkanımıdır oraya ütemidir nedir bilemem ama, Trabzonsporu Trabzon sınırları dışına çıkarmadan karantine edip yönetmeye kalkacak bir şahıs... Trabzonsporun büyüklüğünün farkında olmayan ve küçülterek kendi ekmeklerine yağ sürmeyey çalışan bir düşünce tarzı...
                          Gel görki, mevcut yönetimde TRABZONSPORUN büyüklüğünü bilmemektedir...((
                          ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Altyapısını Lav Edin!

Trabzonspor yönetiminden ilginç karar.
                            Trabzon yönetimi paf takım oyuncularını serbest bıraktı.
                            Trabzonspor alt yapısından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, bölge takımlarına hizmet etmek amacıyla böyle bir karar aldıklarını söyledi.

Borda mavili yönetim kurulu, Trabzonspor paf takımında bulunan futbolcuların kulüple olan ilişkisini kesti. Yönetimin futbolculara, “Sizin için yapılması gerekeni yaptık. Bu saatten sonra başınızın çaresine bakın. Lisanslarınızı istediğiniz zaman koşulsuz bir şekilde alabilirisiniz” dediği öğrenildi.

Trabzonspor'un alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur Zihni, “Ziya Doğan, İnter toto Kupası için kiralık olan bütün genç futbolcuları topladı.
                            Paf takımı futbolcularının, bu kadar fazla futbolcu arasında şans bulamayacağını düşünerek kulüple olan bağlarını kestik” diye konuştu.

Amaçlarının bölgedeki profesyonel kulüplere hizmet etmek olduğunu kaydeden Zihni, “ Trabzonspor'dan ayrılan bu futbolcular kendilerini bölge takımlarında göstererek çok iyi yerlere gelecektir düşüncesindeyim” dedi.

Trabzonspor yönetimin bu kararına başta futbolcular olmak üzere aileleride isyan etti. Futbolcu aileleri, "Trabzonspor yönetiminde müthiş bir yabancı hayranlığı var, kendi değerlerine sırt dönen bir anlayış Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyamaz", diyerek tepki gösterdiler.
                            Bu ne , şaka mı ?

Yorum

tüm kalbimle buradaki arkadaşlarımızın ayrı ayrı zamanlarda ve yetkili olarak kulüpte sorumluluk almalarını diliyorum.. transferde tam yetkili olmalarını diliyorum.. açıklamalarını ve idarelerini görmek istiyorum..
                              zorlandıkları anda kulaklarına eğilip onları çok iyi anladığımı fısıldamak istiyorum..
                              Seni çok iyi anlıyoruz Stichus!
                              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Hiç alakamız olmayan adamlar başka klüplerle anlaşınca yönetime isyan ediyoruz. Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali... Bir kendinize gelin yahu!!! Sırf öfke kusmak için yapıyosunanız bırakın, yapmayın Allah aşkına! Yok onu şu fiyata şuna verdiler yazık oldu yok bunun fiyatı 3 milyon avroydu nasıl kaçtı! Tabii ne de olsa çok zenginiz, oyuncu getirdiler mi forma satışlarımız patlıyor. 3 milyon 5 milyon bizim için ne ki değil mi???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X