Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kampanya başlatsınlar senin için.. Melinoz girsin yazsın diye.. Oyun oynama işte yaa bilmiyosun bişi.. Albayrakın işi başından aşmış her dakika adama tlfn açıcaksın oda sana aldık bunu şunu elimizxden kaçırdık diye rapor edicek.. Çok gülünçsünüz yaa
    Zahido bir tek senin kafan çalışıyor burda başka kimsenin çalışmıyor O değilde sen bilirsin Fatih dönüyor mu?
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zahido dayak yiyecen kaç bence

Usta sen söyle haksız mıyım ama yaa??
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• zahido dostum Melinoz Fatih'in kiralık olayını ve Serkan Balcı haberini doğru verdi. Bence doğru söylüyor. Melinoz eğer 1 kişiye kızıp forumu yok sayacaksan bu bize saygısızlıktır bunu yanlış buluyorum. Herkes burda belli bir tartışma içindedir, fikir alışverişi içindedir ama tabi birbirimizi kırmadan üzmeden mümkünse. Sınamak istemiştir zahido arkadaş seni. Burda hepimiz ne bordoyuz ne mavi, Bordomavi'yiz
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen hüseyini ara o söylesin )) iyiki varsın ...........yaşasın ziya hoca ....
          Cok aradik yau, fazla rahatiz etmeyelum adami haftaya arariz.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• [quote=Emorfo;821959]Hayırdır abi aday listesinde yer mi bulamadın Biraz sinirli gördüm seni [/quote

ben değil faruk bir kaç arkadaşın meclise girmesine kesin gözüyle bakıyorduk ...çuvalladık en iyi sıra istanbul 18 .sıra oda en zayıf ihtimal olan arkadaş .......siyaset ve futbol zor iş ...ya tam demokrasi yada ..... tövbe tövbe))
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zahido dostum Melinoz Fatih'in kiralık olayını ve Serkan Balcı haberini doğru verdi. Bence doğru söylüyor. Melinoz eğer 1 kişiye kızıp forumu yok sayacaksan bu bize saygısızlıktır bunu yanlış buluyorum. Herkes burda belli bir tartışma içindedir, fikir alışverişi içindedir ama tabi birbirimizi kırmadan üzmeden mümkünse. Sınamak istemiştir zahido arkadaş seni. Burda hepimiz ne bordoyuz ne mavi, Bordomavi'yiz
              Tamam ozaman susuyorum.. Madem çoğunluk inanıyor bizede susup özür dilemek yakışır..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zahido dostum Melinoz Fatih'in kiralık olayını ve Serkan Balcı haberini doğru verdi. Bence doğru söylüyor. Melinoz eğer 1 kişiye kızıp forumu yok sayacaksan bu bize saygısızlıktır bunu yanlış buluyorum. Herkes burda belli bir tartışma içindedir, fikir alışverişi içindedir ama tabi birbirimizi kırmadan üzmeden mümkünse. Sınamak istemiştir zahido arkadaş seni. Burda hepimiz ne bordoyuz ne mavi, Bordomavi'yiz
                Bilip bilmeden konuşuldumu ben çıldırıyorum ve yaptığım işten soğuyorum. Burda benim amacım aldığım haberleri basından önce size aktarmak. Bişeyi ispat etmeye çalışmıyorum. Bu sene istanbuldan 3 kere maça geldim. Ben trabzonspor hastasıyım. bu arada zenit fatihi vermiyomuş.
                HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• Trabzon Egemen ile anlaşamadı!
                  Trabzonspor, dış transferde Bursasporlu Egemen Korkmaz ile anlaşma sağlayamadı. Bordo-mavili kulübün başkanı Nuri Albayrak ile futbolcunun menajeri Erdinç Şehit arasında İstanbul'da bugün bir görüşme yapıldı.
                  Görüşmede 2 taraf arasında ücret bakımından sorun çıktığı, bu nedenle transferin gerçekleşmesinin zor olduğu öğrenildi.
                  04.06.2007

Kaynak : AA
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bilip bilmeden konuşuldumu ben çıldırıyorum ve yaptığım işten soğuyorum. Burda benim amacım aldığım haberleri basından önce size aktarmak. Bişeyi ispat etmeye çalışmıyorum. Bu sene istanbuldan 3 kere maça geldim. Ben trabzonspor hastasıyım. bu arada zenit fatihi vermiyomuş.
                    İşte bu haberle kırdın kalbimi ,üzgünüm artık zahido'nun tarafına geçmek zorundayım
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Maradonayla prensipte anlaşmışız Kaynak sağlam Artık bu tarafa geçebilirsin

Yorum

• bugun forumda bir arkadas Fatihin abisi Fatih seneye Trabzonspora geri gelecek dedigini soylemisti

Yorum

• İstemezük. Maradona çok yaşlı!!
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• chovy sen bu avartarla ne yazarsan eyvallah derim........
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              chovy sen bu avartarla ne yazarsan eyvallah derim........
                              bende sana eyvallah diyorum abi tesekkur ediyorum

Yorum

• Zahido alınmadın umarım, şüphende haklısın ama büyük ihtimal arkadaş doğruyu söylüyor, kaldı ki kaynaklar ayrı, haberler aynı, medyadan gayrı, sorun yok. Yine de burda haberlerin yankılanması yönetimin pazarlık gücünü azaltıyor gibime geliyor
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X