Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gaziantepli faruk gönderilecekler listesinde )))
    Bu futbolcu aslında iyi ve genc bir futbolcu ama anlamadıgım niye gönderilecekler listesinde bu sene Antepte isler karısık biraz Murat Ocakla takas yapsak iyi olacak........
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaslar yeni taranfer warmı acaba
      henüz yok.. bir kısım önce kaleci alalım diyor maç tutulan topla kazanılır, bir kısım da önce golcü alalım diyor maç atılan golle kazanılır yönetim ve Ziya ne düşünür bilinmiyor.. Ama bir gerçek var ki seneye başarısızlık durumunda suçlu yine hakemler ve federasyon olacak
      #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hangi 7 savunma systeminden bash ediyorsun?

Ben 4 savunma oyuncusu olarak biliyorum, senin icin o iki önlibero savunma oyuncusu anlamina geliyorsa ben buna birsey diyemem.

kötü yönleri elbetteki var, yok demiyorumki.

Ama adam teknik direktörlügü bilen biri zekali.
        Evet çok zekidir ziya ona hiç lafım yok hala şu yönetime kendini kovdurtmamışsa tabiki zekidir...

7 savunmayı nerden çıkartıyosun diyosun al bak ziya fanı kardeşim:

..........................Hasan..............Hüseyin.........Ayman...........

Gökdeniz.........................................................Yattara(M.Keçeli)

...........................................Umut....................................

Bide ben ön liberoya defans demiyorum çünkü avrupada çok ofansif ön liberolar var ama sen bize bak Hüseyinmi,Hasanmı ofansif ön libero????Ya bırak Allah aşkına kardeşim sen savunmaya devam et ziyanı....
        En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 20.06.2007, 23:11.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          24 senedir tüm yönetimlerde basarisizdir tabi.biz bütünlügümüzü saglamaliyiz ama bu forumda bile bunun cok ama cok zor oldugu anlasiliyor.biz birligimizi saglayamadikca her zaman biraz yukari ciktigimizda bizi cok kolayca karistirarak en hassas noktalarimizdan vuruyorlar.sampiyon olabilmemiz icin cok iyi bi takimimizin olmasi yetmez...
          şampiyon olmaya ihtiyacımız var. paramız yok borcumuz çokmuş, ne olmuş çok olursa Şampiyonluğu daha sonramı görcez. başarı gelirse gelirin artar. milli takım dünya kupası üçüncüsü oldu sponsorları arttı. basketbol milli takımı başarılı oldu sponsorları arttı.
          eskişehir göztepede büyük taraftarı vardı. Napolininde büyük taraftarı vardı dimi
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonsporda süren bu sesizligin sebebi ne acaba gercekten transferle ugrasılıyormu?

Bir arkadas sol kanat icin calıstıklarını yöneticimiz Trabzon Tv de söyledi dedi ama ilginc ki hocamız bugün acıklamasında gerek duymuyor acaba Ziya Hocanın forvet arkasından kastettigi sol bek mi?

Bu arada Stichus cok uzak kaldı acaba cok uzaklarda mı:

Bu arada U21 de Hollanda sampiyon oldu penaltılarla ne dersiniz bu Drenthe kacar mı?

Kacar
            yok ya sampiyon olmadı daha finale cıktı ama olurlar takma kafana sen benmde favorim hollanda
            haybiye gerede de kamp yapıyolar boşuna masraf zaten paramız yok, transferler gelene kadar bide milli takımdakiler kampı durdursunlar!

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Streslere girmek istemiyorum yine, bu konu gümrük gibi uzanir gider.
              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• bu takımla 7 degıl 11 kısı bıle defans yapılır kardesım bu takımla bundan ıyısı olmaz bız 4 bıtırdıgımıze dua edelım lıgı ve susalım destekleyelım sımdı bu yonetıme bır sans daha verıp destek olalım yapamazlarsa omzamn konusalım
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi 7 savunma systeminden bash ediyorsun?

Ben 4 savunma oyuncusu olarak biliyorum, senin icin o iki önlibero savunma oyuncusu anlamina geliyorsa ben buna birsey diyemem.

kötü yönleri elbetteki var, yok demiyorumki.

Ama adam teknik direktörlügü bilen biri zekali.
                  Takım hücumdayken ileri uç elemanlarını orta saha yuvarlağından izleyen ön liberolara ne deniyor başka Ziya'nın zekalı olduğuna ben de katılıyorum esrarengiz61 gibi

Yorum

• Isteginmiz Kadar Kufur Edin Bagirin Cagirin Sorun Cozulmez Biz Nezman 90 Dakika Susmadan Destekleriz Uye Olur Paramizi Yatiririz Nezman Gercekten Tafraftar Oluruz Ozaman Konusmaya Hakkimiz Olur Yine Soluyorum Zaman Konusma Zamani Degil Icraat Ve Destekleme Zmanidir Hadi Arkadaslar Bu Forma Okadar Gusel Seyler Yazalimki Yonetim Dahada Askla Dahada Istekle Calissin Hadi Arkadaslar Hadİİİİ
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• iyi akşamlar transferlerden bir haber varmıdır yoksa her zamanki gibi tezgah boşmu
                      ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu kulubun şampiyon olmaya ihtiyacı var. paramız yok borcumuz çokmuş, ne olmuş çok olursa Şampiyonluğu daha sonramı görcez. başarı gelirse gelirin artar. milli takım dünya kupası üçüncüsü oldu sponsorları arttı. basketbol milli takımı başarılı oldu sponsorları arttı.

eskişehir göztepede büyük taraftarı vardı. Napolininde büyük taraftarı vardı dimi
                        ben onu demedimki yoksa dediklerin tabi dogru.ne kadar cok yatirim yaparsan o kadarda cok piyasan artar ama bu zaman alabilirde..illada borclanmayada gerek yok.adam akilli bi yapilanma icinde olursun.her sene yeniden yapilanma olmaz.sürekli teknik direktör baskan degistirmekle yeniden yapilanma olmaz..trabzonspor gibi bi takimin herseyiyle mükemmel bi altyapisi olmasi gerekir.yöre insanida futbola cok yatkin ve genclerimizde cok yetenekli..kullanacaksin bunu.her 5 senede bir yeni bi jenarasyon yaratacak alt yapin olmasi gerekir..dünyanin en büyük klüpleri senin genclerini almak icin siraya girmeli.2 sene sampiyon olursun o jenarasyonla.sonra duruklama dönemi olur yeni bi jenarasyonla basariyi yakalamak icin..bizim tek sansimiz budur..
                        yaa su tesisleme ve stad isi ne alemde..yine aklima geldi iste..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Isteginmiz Kadar Kufur Edin Bagirin Cagirin Sorun Cozulmez Biz Nezman 90 Dakika Susmadan Destekleriz Uye Olur Paramizi Yatiririz Nezman Gercekten Tafraftar Oluruz Ozaman Konusmaya Hakkimiz Olur Yine Soluyorum Zaman Konusma Zamani Degil Icraat Ve Destekleme Zmanidir Hadi Arkadaslar Bu Forma Okadar Gusel Seyler Yazalimki Yonetim Dahada Askla Dahada Istekle Calissin Hadi Arkadaslar Hadİİİİ
                          YÖNETİM İSTİFA!!!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                          YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SON KALE TONY SYLVA

Kaleci konusunda başı dönen Trabzonspor’a şimdi de Monaco ve Lille’de oynayan Senegalli Tony Mario Sylva önerildi.

HER GÜN YENİ İSİM

eknik direktör Ziya Doğan’ın ısrarla kaleci istemesi üzerine araştırmalarını ve temaslarını bir türlü sonuçlandıramayan Trabzonspor’a dünde yeni bir kaleci daha önerildi. Fransa’nın Monaco, Epinal, AC Ajaccio ve Lille kulüplerinin kalesini koruyan Tony Mario Sylva Bordo-Mavili takımın gündemine sokuldu. Bu sezon takımının oynadığı 33 maçta da görev yapan Sylva özellikle Monaco da parladı ve isim yaptı. Başkan Albayrak’ın bu kaleciyle ilgili çalışmalara başladığı belirtildi. Öte yandan Martinez umudunu da sürdüren Trabzonspor, Sakaryaspor’dan indirim bekliyor.

Oha.....................
                            Tony, ula tut oni

Yorum

• arkadaslar bu saatten sonra ziya hocayi tartismak yanlis olur...adam takimini kurdu kuracak istedigi transferler oldu vedahada olacak gibi gözüküyor...bu saatten sonra yeni teknik direktör bi ise yaramaz...onun icin artik destek olalim...bende ziya dogana karsiyim fakat simdi ziya dogani kötülemek takimin kötü olmasindan baska birsey getirmez...sabredelim bakalim...cok iddiali konusuyor sampiyon olacagiz diye...hep birlikte destek olalim...
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tony, ula tut oni
                                ya tutamaz sa ne olacak
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X